Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.771.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11201121112211231124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoÇü

Merhabalar. biraz da olsa keyfimiz yerine gelsin.

https://twitter.com/turanordus/status/956439425503973376

Hocam dünkü olaydan sonra binlerce leş görsemde keyfim kolay kolay yerine gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tel rıfat tarafına doğru atağa geçildi. haritadaki o dil kısmı kopartılıp atılacak inşallah. Topçu ve roket atışları başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 25 Ocak 2018; 12:27:16 >
  • Afrinden yeni.

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

• Diyarbakır’lı Kürt Annelerimizden Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklerimiz üşümesin diye Bere ve Atkı yapıp Askerlere Gönderdirler İşte Birlik Beraberlik Budur.

• Arkadaşlar abiler, Terör Örgütü Pyd-Pkk ve yandaşları Afrin’de siviller öldürülüyor yalanı atarsa bunları gösterin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKaptanReisTR -- 25 Ocak 2018; 12:37:9 >

• Kahraman!!!!!

• Bu video şuan en çok izlenen Operasyon Afrin videosu oldu beyler, çok iyi gidiyoruz. Devam devam Siyonist kölesi batılıların ülkemize milletimize attığı yalan ve iftiraları ifşa etmeye devam Askerimiz sahada savaşırken bizde internet yoluyla mücadele ediyoruz

Şuan için 104.121 izlenme çok iyi devam devam

PKK/KCK/DHKP-C/PYD-YPG teröristleri bu videolarımızı çok fazla dislike etmiş, o yüzden bunları özellikle çok beğenelim. Gençlik neredesiniz ? Türk youtuberları milyonlarca abone kitlesine ulaştıran gençliğimiz neredesiniz ???????? TRT World videolarını beğenip kanala abone olalım, kısa zamanda kanalı 1 milyon aboneye ulaştırmalıyız

• Komigime ve aslında zoruma giden farkındaymışsınız sanki 12 aylık askeri zorla sınıra göndermiş gibi bazı medya ve sayfalarda haberler yapılıyor. Oraya giden askerin en dusuk rütbelisi uzman erler. bunim cavuslari var uzman astsubay subay özel kuvvetlerden astsubay tegmeni hepsi var. Ve bunlsr bu meslegi vatan icin birgun devlet vatan zora girerse hiç düşünmeden canini kanını ailesini düşünmeden gorevini yapmak icin eğitildiler. Buna dunyadaki cogunaskerde dahil prof anlamda söz ediyorum.

Bizde askerlik yaptık kalkıp beni ne götürecekler di? daha dogru düzgün atış yapmamistik sınırda suriye’de ne isim vardı? keklik gibi bi ota yaramadan avlanırdım. evet belki Şehit düşerdim ama orduya harekata katkım olmazdı sadece geride ağlayan anam ailem olurdu. Bu topraklar kanla alındı kanla verildi ve kiyamete kadar canimiz yansasa şehitlerimiz olacak bu vatan askı içimizde olduğu sürece bir karis topragii vermeyi birakin göz diken icin herkes sokaga iner. Sol gorunumlu sagci kurtcu namussuz medyanin oyunları. Allah askerimizin yardimcisi olsun bizler dua etmekten başka bisi yapamayız. Her şehit icin gözlerim dolsada, ailelerinini tvde oylve gördüğüm zaman ilk gunku gibi içim parcalanip aglasamda bu vatani tehtit edecek namussulzara geçit yok. elhamdulillah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 25 Ocak 2018; 12:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih72

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Türkiye, Münbiç’teki PKK üstlerini vuruyor

Türk savaş uçakları, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Münbiç'te terör örgütü PKK'nın lojistik ve silah deposunu vuruyor.

Attıkları doksana giden top gibi olsun inşallah. Bazı arkadaşlar abd askeri ile Türk askeri karşı karşıya gelir mi diye yazmış. Afrin de abd askeri yokmuydu acaba sadece membiçte mi var? ABDe operasyonlardan bilgi veriliyordur. Ben abd nin türkiyeyi şu durumda ypg için üç beş silahla satın aldığı gereksiz leşler için satacağını düşünmüyorum. En başta ABD için İran ırak Suriye hareketlerinde kilit rol oynayan incirlik var. Nereye kuracak abd benzer bi askeri üssü en yakın İsraile kurar. Karışık ırak, Suriye üs yatırımı için mantıklı deği zaten.

İşin ekonomik tarafı sürekli konuşulan bir diğer konu. Hükümetin iç politikalarda çok fazla eleştiririm. Zamlar, fazla vergi, adam kayırma, torpil, yolsuzluk.. Vs vs. Hepsi bu hükümetin içinde olan şeyler.

Amma., düşünüyorum böyle bir operasyona ülke başında CHP felan varken gitseydik dünya aleme rezil edilirdik şimdiye. Ekonomi daha giriyoruz derken iflas ederdi. Bu konuda hükümetin ayakta durması taktir edilir.

Amerika bizden vazgeçermi 3-5 terörist için demişsin.. ama geçti bile..

kıçımızı yırtıyoruz "YPG ye silah verme" diye adam diyor ki "veriyorum ve vereceğim çünkü onlar benim müttefikim.."

gizli gizli yapmıyor yani.. Başbakan ABD de görüşmelerimiz çok iyi geçti dediğinde aynı gün adamlar silah sevikiyatı yapıyorlardı ve bunu da açık açık söylüyorlardı..

Bizi sallayan yok.. kendi gücümüzü bilemedik onun bunun oyuncağı olduk.. dik duruş falan nerede... Bi Rusya ya yanaş bi ABD ye yanaş... Buna dünyanın hiç bir yerinde dik duruş demezler.. troller falan diyor ama onları kaale almayalım paralı klavyeşörler onlar:)

Bu harekata artık kimse muhalif değil.. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır noktasına geldik..Ne yazık ki herşeyi batırdığı gibi dış politikayı da batıran Asrın Lideri bu işlerin başında ABD nin tuzağına düşüp Suriyenin sınırlarının kevgire dönmesine ve orada bir Kürt alanı yaratılmasına sebep oldu..Sınırlarımızdaki bu terörist oluşumların tek ama tek sorumlusu RTE dir başkasını aramaya gerek yok.

Şimdi de ben yine sı.tım hadi Mehmetçik temizlesin diyor.. tabi yine alkış..

CHP olsaydı ne olurdu orasını yaşamdan bilemeyiz..Ancak AKP dışındaki gelmiş geçmiş tüm partiler vatan toprağı konusunda son derece hassastılar.. ne bir ada ne bir kayalık kimseye terketmediler.. AKP nin ise Kendi toprağımız Süleymanşah türbesini nasıl terkettiği, Yunanistanın el koyduğu adalara CHP, İYİ Parti konuşurken tek ses etmediğini görmemek için kör olmak lazım.

Bildiğim tek şey şu ki CHP veya İYİ parti olasaydı zaten durum bu seviyeye gelmezdi.. her ikisi de daha işin başında ABD nin gazına gelip Milli menfaatlerimizi unutacak kadar cahil değiller.. Suriye Devletinin toprak bütünlüğünü daha ilk günden korumaya alsan sınırlarını IŞID YPG PKK gibi teröristlere kapatsan, Silah sevkiyatlarını engellesen şu anda orada savaşmamıza hiç gerek kalmayacaktı..

Muhalif kesim hep bir ağızdan taa o tarihte defalarca söyledi ama herşeyi bilen Asrın Lideri kendi bildiğini yaptı..

Dün RTE nin sözleri gazetelerde manşet oldu

"OBAMA O ZAMAN BENİ ALDATMIŞ"

Gülecek halimiz bile kalmadı..

Allah Mehmetçiği, masum insanları ve Vatan'ımı düşmanlardan ülkemdeki cahillerden ve hainlerden korusun.

yazdıklarınla beni kavyeden bi nebze kurtarmışsın
    eywallah kardeşim. korkarım ki bu uzun süreli bi operasyon olucak zannedersem..
    nie onümüzde Kritik secime yapılan yatırım...
    bakınız:seçimler oncesi yapılan gerilimlere...
    not:yarım kaldı

• TSK Fırat'ın batısında yer alan ve PKK/PYD'nin kontrolü altındaki Münbiç'teki terör mevzilerini vurdu.

Münbiç'teki Seyyade ve Dendeloğlu köylerinde bulunan PKK karargahları Türk savaş uçaklarınca imha edildi..

Fırat Kalkanı Harekatı döneminde ABD bayrağı asılan köyler arasında yer alan Seyyade köyü aynı zamanda ABD askerlerinin de devriye gezdiği noktalar arasında bulunuyor.

Arime nahiyesine bağlı köylerden Seyyade ve Dendeloğlu, Münbiç'in doğuya uzanan ve terör işgalindeki son köyleri arasında yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKaptanReisTR

Arkadaşlar abiler, Terör Örgütü Pyd-Pkk ve yandaşları Afrin’de siviller öldürülüyor yalanı atarsa bunları gösterin !

Arkadaşlar burası Afrinin şehir merkezi ise oldukça sıkıntılı

• MoÇü kullanıcısına yanıt
    O dili koparip pyd nin bir tarafina takmak lazim..

• Yakalanan teröristler Türkiyeye getirilip yargılanıyorlarmış.

Mynet Haber
    Son dakika: Zeytin Dalı Harekatı'nda 7 YPG'li terörist yakalandı
    http://www.mynet.com/haber/dunya/son-dakika-zeytin-dali-harekatinda-7-ypgli-terorist-yakalandi-3648340-1

Şimdi bunlar bizim vergilerle içeride yiyip içecek he? vay anasını...

• Zeytindalı Harekatı/6. Gün:

300’den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendiriliyor. 19 köy TSK’nın kontrolünde. Sağ yakalanan 7 terörist Türkiye’ye getirildiler, mahkemeye çıkarıldılar ve tutuklandılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halep24: hükümet tarafından kontrol edilen alanlardan geçerek Afrin'e YPG'nin takviyesi geldi.
    Teyitlimidir bu bilgisi olan var mı?
  • Abdullah Ağar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

TSK, Afrin karasalında yapacağı harekat için bir değil, tam 7 kıyıbaşı "Hiç ayak basmadığınız topraklara adım atmak" oluşturmuştur. Hem de sıfır zayiatla! Harp tarihi ve literatüründe sıfır zayiatla oluşturulan bir başka 7 kıyıbaşı yoktur. Bu anlamda ortaya konan başarı muazzamdır

• Arkadaşlar kaçırılan mit mensubu vatandaşlarımız için neden kimsin birşey yapmıyor ve ya konuşmuyor? Hewaller bizim istihbaratçılar kuzey Irak'taki bir evdeyken baskın yapıyor silahlı şekilde. Dikkatimi çeken nokta vücut yapıları ve silah tutma şekilleri tamamen bir ordu eğitimi almış kişi gibi adım gibi eminim kürt olmadıklarına sadece biraz koyu tenli batılı kişiler. Onlarda o şekilde disiplinli tabanca tutma becerisi yok, bu konuda neden bir adım atmıyor koskoca devlet?

• türkiye de 3.5 4 milyona yakın suriye li var.bunlardan sadece 100 bin kişilik bir takviye ile afrin i dümdüz ederiz.biz onların zor gününde yanında olduk bence sıra onlarda.

afrin bölgesinde halk silahlandiriliyor.nerdeyse cocuklara bile ak 47 kalasnikof silah verilecek.kadinların ve yaşlıların isabet oranları düşük olur ancak kör kursun bile gelse mehmetcige canımız yanar.yapıla bilecek işlemler her ev gece baskınlarıyla tek tek aranıp ayni amerika nın ırak da sivil diye adlandirilan boglelerde evler aranarak tek tek teroristler tespit edilmeli eger gercekten afrin iclerine gireceksek.
    aksi taktirde piyade güclerimiz yayan olarak afrine girerse cok şehit veririiz.ilçe agzına kadar terorist dolu.
    ayrıca avrupa nın ve amerikanın agzından dusurmedigi sivil halka zarar gelmemeli lafına kulagımızı tıkamalı biraz israil gibi duymazdan gelmeliyiz.orada sivil halk filan yok.bizim askerimize dönen her namlu düşmandır.coluk cocuk kadın kimse dümdüz edilmedilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

Arkadaşlar kaçırılan mit mensubu vatandaşlarımız için neden kimsin birşey yapmıyor ve ya konuşmuyor? Hewaller bizim istihbaratçılar kuzey Irak'taki bir evdeyken baskın yapıyor silahlı şekilde. Dikkatimi çeken nokta vücut yapıları ve silah tutma şekilleri tamamen bir ordu eğitimi almış kişi gibi adım gibi eminim kürt olmadıklarına sadece biraz koyu tenli batılı kişiler. Onlarda o şekilde disiplinli tabanca tutma becerisi yok, bu konuda neden bir adım atmıyor koskoca devlet?

Devlet her adımını (özellikle istihbarat anlamında) göstere göstere yapmaz Türk devleti şov yapmayı pek sevmez illa mit tarafından onların kurtarılması adına birşey yapılıyordur

• İmha edilen Terörist sayısı : 328

Vurduğunuz LEŞ olsun!

• 
Sayfa: önceki 11201121112211231124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.