< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacibanakardeşler -- 3 Ağustos 2026; 21:32:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Barış alperin satılması doğrumu sizce
-
-
Bizim diğer takımlardan ayıran en önemli özelliğimizi Osihmen + yerli kalitesi.. bu satış çok ama çok büyük zarar verir.. Başımıza gelince anlarız..
_____________________________ -
Barış kaubedilmesi gereken son yerli Galatasaray'da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bay sadece bir sol açık değil aynı seviye sağ açıkta oynayabiliyor her kanat için geçerli bir durum değil bu
zorda kalırsan çok sırıtmayacak santrafor performansı verir
en az sallai kadar sağ eren kadar sol bek oynayabilir
bırak satılmasını transfer dönemi bittikten sonra ilk iş menajerini çağırıp kontrat uzatma görüşmelerine başlamalıyız gelecek yaz 1 yıl kontratı kalıyor
Eğer gitmek istiyorsa 50m euro nete hemen satarım , gitmek istemiyorsa satmam.
_____________________________ NUTUKTAN:“Konya’ya gelmiş olan İNGİLİZ General Townshend’in isteği üzerine, kendisiyle görüşmek için, Ankara’dan hareket ederek 23 Temmuz 1922 akşamı Batı Cephesi Karargâhı’nın bulunduğu Akşehir’e gittim. Savaş plânı üzerinde görüşürken Genelkurmay Başkanı’nın da katılmasını uygun bulduk. Ben, 24 Temmuzda Konya’ya gittim. 27’sinde tekrar Akşehir’e gelmişti. 27/28 Temmuz gecesi birlikte yaptığımız görüşme sonunda, tespit edilmiş olan plân gereğince taarruz etmek üzere, 15 Ağustosa kadar bütün hazırlıkların tamamlanmasına çalışmayı kararlaştırdık.” -
Barışın satilmamamsi gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
güzel teklif gelirse satmalıyız ama bu günkü ortamda kalması lazım yeni tranferimiz hiç yok birde gidenler oldu yerleri dolmadı
Barışın kesinlikle satılması gerektiğini düşünüyorum . Yıllarca emek verdi karşılığını aldık ve bence bu kadarı yeterli
Doğru planlamada her oyuncu piyasasını bulduğu an satılmalı zaten Osimhen gibi absürt kalite adamlar hariç. Barış gibi bir oyuncuya yatırım yapılmaz bir sene oynar 50,60m piyasa yapar ertesi yıl kendisini yedek kulübesinde buluverir.
Piyasasını bulan her oyuncu satılıp,yeni düzende plan yapılması lazım ama bizde herhangi bir plan olmadığı için bu saatten sonra değil Barış Alper kulüpte gazoz kapağı satılsa zarar. Çünkü yedeği yok.
Pek ise yaramiyor sanki. Gitsin bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke satılsa ama o bahsedilen paralara kim alacak ?
Orta yapıyor ama top santra noktasına doğru gidiyor. Şut atıyor top neredeyse taca çıkacak.
Fizik güç beygirde de var.
Maaşının büyük kısımını Gs karşılarsa belki Amedspor kiralık alır.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler