Şimdi Ara

Barfiks , şınav , mekik karma vücut programı nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google play de böyle bir uygulama gördüm. Sadece 6 hafta diye bir program. 100 şınav , 200 mekik , 10 dakika plank , 20 barfiks. Çalışma günleri de pazartesi , çarşamba ve cumaydı.Çok iddialı bir uygulama gibi duruyordu ve herkes çok olumlu yorumlar yazmıştı ama indirmedim programı ücretli olduğu için.İntenette böyle bildiginiz bir program var mı ücretsiz olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 7 Nisan 2017; 3:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programlar falan boş.

Youtube da ağirsaglam ve ege fitness kanallarini iyice arastir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Hocam o kanalları biliyorum zaten. Benim o kanallarla bir işim yok.Ben başka türlü çalışmak istiyorum.

• keşke konuyu acmadan önce forumda arastırsaydınız sanırım aradıgınız sey bu bosuna para vermeyin

https://forum.donanimhaber.com/sinav-mekik-ve-barfiks-programlari--36468363
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Ağırsağlam tam çöp

• Play store da var ismi madbarz

• P.Escobar kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar ön yargılısınız ya , araştırmadıgımı o konuyu görmedigimi nerden biliyorsunuz.O program benim söylediğim şeye çok yakın ama yine de o değil.Benim dedigim şınav,mekik,plank,barfiks,squat hepsi pazartesi,çarşamba,cuma şeklinde birlikte organize olacak şekilde ayarlanmış.Bu program ise bagımsız programlardan oluşuyor.Aradıgım bu degil yani.Yine de öneri için saol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaan Berk K kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle katılıyorum.Hele bir tanesi var ki tam bir ergen.

• Vucut agirligi ile yapilan hareketler cok verim saglamaz saglasa bile bi yere kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Amaç ne ki bir yere kadar diyorsun?

Amaç vücut geliştirme ise iri yarılaşmak için evet verim sağlamaz.

Amaç fit bir vücuda, sıkı kaslara sahip olmak ise hayli hayli vücut ağırlığı yeterli olur.

Günlük 1000 Tekrar programları mevcut.

100 Şınav
    100 squat
    200 mekik
    100 dips
    100 burpees
    vs diye gidiyor.

Salonda yaptığım antrenmandan daha zor geliyor bu 1000lik program
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    100 sinav
    100 mekik
    100 squat falan diyorsun birakta daha zor olsun aslinda zor degil kondisyonu ve direnci olmayan biri icin zor sayilir 50 60 kg ile 5 6 set squat yapmak varken 100 kere yapmak mantiksiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
    Ok

• Kimseden program almayın kardeşim kendi programınızı vücudunuzun verdiği tepkilere göre kendiniz hazırlayın.Hele vücut ağırlığıyla antrenman yapacaksanız boşverin milletin verdiği programı.Vücudunuzu dinlemeyi öğrenin,yaptığımız hareketler sonucu vücudunuzun verdiği tepkilere bakın.

• kas ve kuvvet - vücut geliştirme
    Evde Aletsiz Vücut Geliştirme
    http://www.kasvekuvvet.net/aletsiz-vucut-gelistirme.html

Hiç alakası yok hocam , öyle bir sağlar ki. 20 barfiks , 100 şınav çekebilen adam accayip kaslı bir adamdır.Sen bunları yapabilir misin?Ya da bunları yapabilen ama vücudu kaslı olmayan birini gördün mü? 2 dk plank duruşu bile yapamazsın muhtemelen. Şınav ve barfiks öyle boş hareketler değil.Şınav nizami bir şekilde yapıldığında vücudun hemen hemen bütün kaslarını çalıştırıyor.Sırt , kol , bilek , karın , omuz , kalça ve bacak kası az miktarda. Barfiks üst vücuttaki bütün kasları çalıştırıyor.Ön kol kası da dahil. Barfiks yapmak çok zordur. 20 kilo dambılla çalışmak gibidir. Sırt , omuz , ön ve arka kol , karın kası , bilek kası vs geliştiriyor.Squat hareketi de bacak kası için zaten.Çok da para vermeye gerek yok salona aslında.Ama bunlarla iyi bir program yapmak gerekir.Sadece bunları yaparak hayvan gibi kas yapmış adamlar gördüm ben youtube da.

• Calisthenics diye araştırın hocam çıkar

• şu vücut ağırlığıyla çalışmak işe yaramaz diyenler kaç barfiks çekebildiğini yazabilir mi?

• vücut ağırlığıyla anca biryere kadar vücutta sırt biceps triceps trapez göğüs bacak kalf var estetik istiyorsan heryerin eşit gelişmesi gerek vücut ağırlığıyla ancak biryere kadar gelişirsin oda belli başlı bölge + bu işin %70i beslenme istediğin kadar yap düzgün beslenmezsen alman gereken proteini almazsan yerinde sayarsın

• 200 şınav cart curt boş iş.

https://www.reddit.com/r/bodyweightfitness aradığın her şey burda ama ingiliççe

Bunlar da yabancı kanallar:

Calisthenics Movement

Fitnessfaqs

Enes Calisthenics

Dominik Sky

Training Pal

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.