Şimdi Ara

Şınav ve barfiks çekemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolum 29 cm zargananın tekiyimr spora gidiyorum hala çekemiyorum taktik lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zayif gensin. eleneceksin yapacaj birsey yok. gecmis olsun.

• Güzel anlatmış bir bak istersen.
    PowerFitnessTRyoutube
    Şınav Çekemiyorum Diyenler Buraya - Şınav Çekmeye Nasıl Başlanır - Şınav Nasıl Yapılır
    https://www.youtube.com/watch?v=UIeaL3TMM9I
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

zayif gensin. eleneceksin yapacaj birsey yok. gecmis olsun.
    Öyle bir şey mi var o ne demek

• Spora ilk başladığımda 27 cm kolum vardı şınav çok az çekebiliyordum barfiks hiç çekemiyordum. 1.5 yıl oldu şu an tek kolumla barfiks çekebiliyorum. Azim ve sabır işi 1 ay spora gidip çok etki bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Spora ilk başladığımda 27 cm kolum vardı şınav çok az çekebiliyordum barfiks hiç çekemiyordum. 1.5 yıl oldu şu an tek kolumla barfiks çekebiliyorum. Azim ve sabır işi 1 ay spora gidip çok etki bekleme.
    3 ay olucak

• TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    bir şeyleri doğru yapmıyor olabilir misin ? yeteri kadar protein tüketmiyorsundur belkide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şınav çekemiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNNgle

bir şeyleri doğru yapmıyor olabilir misin ? yeteri kadar protein tüketmiyorsundur belkide
    49dum 62 oldum 62 de tıkandım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

49dum 62 oldum 62 de tıkandım

Alıntıları Göster
    Full kfcden 3er paket yedim spora başlayınca bıraktım hiç yağım yok ama

• Kız şınavı diye tabir edilen dizlerin yerde olduğu sadece üst gövdenin hareket ettiği şekilde başlayabilirsin. Aynı şekilde barfikste de destek sağlayan bir alet vardı gittiğin salonda var mıdır bilmiyorum tabi.
    var tabi panpa.

vucutu gelistirmeye uygun metobolizman yoktur. kasmana gerek yok.

• bariksi herkez çekemez omuzların kol ve sırt kaslarını güçlendşreceksin çnce bu uzun zaman alır ve kiloluysan barfiks çekemezsin yer çekimine karşı koyuyorsun unutma !

şınav çekebilirsin önce 3 er kez tam nizami şınav çekmeye çalış bunu yaptıktn sonra 5 - 10- 30-50 -100 bunun sınırı yoktur

eski amatör futbolcuyum 12 yaşında başlamıştım 3 şınavla ve 20 li yaşlarda 150 i aşabiliyordum seri ve nizami olarak(göğüs her seferinde yere değecek sırt kalça düz olacak göbek yere değmeyecek), barfikse gelince askerde nizami şekilde sınır 3 tü galiba ben 8 yapıyordum nizami(çenen demir hizasına gelecek), bir arkadaşım vardı kick box çu çocuk bi başlıyodu barfikse 35 i görüyodu makine gibiydi, zaten hemen uzman çavuş yapıp güneydoğuya yolladılar onu, ama dediğim gibi omuz kol ve sırt kaslarını geliştirmişti, yani barfiks hemen öyle dener denemez başlanıp yapılabilecek bişey değil

iyi şınav ve barfiks çekebilmek için önce düz uzun koşulara başla nefes aç sonra omuz ve sırt kasların için yay ve kol gücü için dumble çalış, antrenman yapacağın günlerde sabah bir adet koç billuru kızart tereyağında sabah kahvaltısında , müthiş bir protein deposudur ve kas gelişimin için gereklidir

yanısıra işkembe ve paça çorbası içeceksin sabahları salondaki aletleri kırarsın

• quote:

var tabi panpa.

vucutu gelistirmeye uygun metobolizman yoktur. kasmana gerek yok.
    Zayıf gen ne demek doktora mı gitcem nasıl belli oluyo akrabalarım kaslı

• Puhahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Puhahaha
    Ben de diyom boz ayı nerede

• ben de zsyifim. avuç içlerim bana bakık halde 5-6 tane barfiks çekiyorum diğer türlü bir tane anca.
    şınav 20 tane falan cekiyorum. Bayadır denemedim gerçi artmış olabilir

guclu bir vucut yapisi yok sizde. eger qvci toplayici duzende yasasaydik avlanamazdiniz yada ciftlesemezdiniz.

dolayisiyla dogal seleksiyonda elenecektiniz.

tarih boyunca boyle olmus keske olmasaydi kasli ama aptal genler geldi zeki ama zayif genler gelmedi belkide.

• hiç spor yapmıyorum zayıfım ve kolum 32 sende bir sorun var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

hiç spor yapmıyorum zayıfım ve kolum 32 sende bir sorun var
    Ektomorf değilsin ben ektomorfum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingCimbom -- 23 Aralık 2019; 23:36:59 >
  • quote:

guclu bir vucut yapisi yok sizde. eger qvci toplayici duzende yasasaydik avlanamazdiniz yada ciftlesemezdiniz.

dolayisiyla dogal seleksiyonda elenecektiniz.

tarih boyunca boyle olmus keske olmasaydi kasli ama aptal genler geldi zeki ama zayif genler gelmedi belkide.
    Spor genetik şimdi anladım bomboş yorum çöp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.