Şimdi Ara

Barda (2007) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeWe®

bu olay gerçek olamaz ya. Gerçektende bunları yapanlar insan olamaz. Bir kişinin yaptığı hatanın faturasını binlerce masum
    insan ödedi. Menderes zamanında bir hiç uğruna asıldı. Rahşan ı nasıl tutuyorlar?

bunu yapanlar ınsan olamaz gercekten!bunnar gıbı ınsanların dısarlarda hala elını kolunu sallayarak gezdını dusundukceee....

• FİLMİ İZLEMEDİM AMA HERKEZ İYİ BİSEYLER DİYOR KESİN İZLEMELİYİM MERAK ETTİM SİMDİ İZLEMEYE GİDİYOM

Orjinalden alıntı: karahanli19

FİLMİ İZLEMEDİM AMA HERKEZ İYİ BİSEYLER DİYOR KESİN İZLEMELİYİM MERAK ETTİM SİMDİ İZLEMEYE GİDİYOM

O kadar da merak edilecek bir şey yok bence. Küfür ve şiddet dolu ayrıca amaçsız bir film bana göre..

NOT: Sadece müziklerini beğendim şu anda dinliyorum zaten ama onun dışında beğenilecek bir tarafı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 26 Şubat 2007; 22:38:03 >

Orjinalden alıntı: spawn12

eeet müzikler hakıkaten süperrr dinlemenızı tavsiye ederimm

Üçnoktabir'di dimi müzikleri yapan?
  • valla bole filmi izleyerek hayatımdan 1.5 saat acımasızca çalındı ustelik pisikolojimde bozuldu.Bu film gercek bir oyku mu bilmioyrum ama senaryo serdar akar yazıyor.Bu filmi yazanda sadisttir kardeşim.kurtlar vadisinin yasaklandıgı bir toplumda bu nasıl çıkarılır piyasaya. film diye nasıl izin verilir neden kimse birşey yapmaz.+18 yaş sınırı koyarak kucuk cocuklarımızın daha ilgisini çekmeyi amaçlayan bu insanlara kim dur diyecek.filmde her turlu kotuluk var kimse konu demesin bana konu falan yok.tecavüz uyusturucu cinayet üçgeninde gidip gelen bir film.elle tutulur hiç bir yanı yok yarın obur gun serdar beyin cocugu bu filmden etkilenip içinde geçen binlerce kufurleri ezberleyip sokakta dolasırsa filmin yararını parasını yesin bakalım.boyle bir rezil filme kimin hakkı gectiyse yazıklar olsun diyorum.
    EYY TÜRK İNSANI BAR FİLMİNE ÇOLUĞUNUZU ÇOCUGUNUZU GÖNDERMEYİN KENDİNİZ BİLİN AMA SAKIN SİZDE İZLEMEYİN

• @DARK TOWER eet üç nokta bir di ama barda diye de aratsan bulursun ben en çok şu iki şarkısını beyendimm

"dediler ki" ve "belki bir gün" koray candemir soyluyorr son dediğimii
  • filmin amaçsız olduğuna katılmıyorum ve ya bir konusu olmadığına.toplumda yaşanan şiddetin nedenleri konusunda 1-2 sözü var filmin.eğer toplum bazı kesmi toplum dışına iterse nefret ve şiddeti de doğurur. ayrıca filmin şiddet sahnelerinin dozunda olduğuna inanıyorum.örn:jilet sahnesi,tecavüz sahneleri gibi.şiddet sahnesi hiç yok demiyorum ama sonuçta izlediğimiz filmin konusu şiddet kendini iyi hisset filmi değil.bir de bu filmdeki karekterlerin küfürsüz konuşması bana pek inandırıcı gelmezdi açıkçası.gerçek hayat ne yazık ki böyle.filmin sonuda olması gerektiği gibiydi.
    "adalet mülkün temelidir."güzel bir ayrıntıydı.

Orjinalden alıntı: McCarty

O haber neden 97 yilinda hic basina cikmadi? ve şimdi basinda??
    eger film bu olaydan alinti yapilarak yapilmişsa filmin bi kötülügü yok.
    ama bu adamlar iceriye girmiş ve sonradan rahsan tarafindan birakilmişlarsa hic bişey demiyorum.
    ya walla kürtmüş teroristmiş yalan içimizde olan en pis olaylara bile suclulari serbest birakiyorsak biz bitmişiz.

Olay basına yansıdı haberinide çok iyi hatırlıyorum. Yakın zamandada bu tarz iki olay yaşandı biri bunun hemen hemen aynısı bir apartmanda kızlı erkekli 5 kişiye tacavüz edildi biride 17 aylık bebeğe tecaviz edilmesi. Çabuk unutuyoruz bazı şeyleri. Bu Hayvan bile olamayacak molekül yığınlarıyla aynı havayı soluyoruz. Bazen ya bunlar ya da ben buraya ait değilim diyorum. Ama bunlarla yaşamak mecburiyetindeyiz. Otobüslerde minibüslerde hergün cinsel tacize uğrayan kardeşlerimiz var. Lütfen bunlara prim vermeyin kırın ağızlarını burunlarını. Bu olaylara ne kadar prim verilirse bu adamların yaşadıkları yakın zamanda çok hafif kalıcak yaşanacak olanların yanında. Aranızda bu yazıyı okuyan kızlar varsada minibüste otobüste nerde olursa olsun seslerini çıkarsınlar bağırsınlar çağırsınlar mutlaka oralarda bir tane adam gibi adam çıkacaktır. Dikkat ediyorum susuyorlar. Avcılar minibüsünde başıma geldi. Biri nerdeyse 50 yaşında bir kadın diğeri genç bir kızdı. Önce kadını taciz etti kadın sesini çıkartamadı ama nerdeyse ağlayacaktı. Kadına yer verdiler baktım genç olana yaklaşıyor durdur dedim minibüsçüye kafa attım şerefsize kapıyı açtırdım sonrada minibüsten attım. Bir gün yine otobüste karşılaştım böyle bir durumla kadına yerimi verdim sonra o namussuz herifin yaptığının aynısını ben ona yaptım. Gık dahi diyemedi ki keşke deseydi. Kadınlar lütfen sesinizi çıkartın bağırın bir hareket yapın orda mutlaka birileri vardır bildirir hepsine hadlerine merak etmeyin.

• cok rahatsiz edici bir filmdi. pek begenmedim desem yeridir
  • yabancılar yapınca (saw hostel) öve öve bitiremiyoruz bizimkiler yapınca yerden yere vuruyoruz
    bence çok başarılı bir yapım 9/10
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

yabancılar yapınca (saw hostel) öve öve bitiremiyoruz bizimkiler yapınca yerden yere vuruyoruz
    bence çok başarılı bir yapım 9/10

+1

cok dogru soluoosun

Nejat İşler'in harika oyunculuğunun da hakkını yememek lazım...Seyre değer bi film olduğu kanısındayımmm

ben beğenmedim!!

olmamıs diyor ve 10 üzerinden 2 alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 11 Mart 2007; 18:00:15 >

Bizimkiler korku filmlerini yapamıyor dogru aslında konu olarak iyi ama efekt gibi konularda geri oldugumuzdan ortaya abudik isler cıkıyor ama fazla efekt verektirmeyen filmlerde güzel isler cıkarıyoruz.Barda filmi buna iyi bir ornek oyunculuk süperdi zaten filmin kadrosu hep tiyatroculardan olusma.

Hostel filmi ise gercekten alınma falan degil arkadaslar bunu ekliyelim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.