Şimdi Ara

Barda (2007) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım yetiştiremediler tatilin ilk haftasonuna ,meydan kepazeliklere kaldı,ilk hafta bu gosterime girseydi,gorurdum ben kanal kanal dolasıyormu gaffur bunun ilki nerede sorusunu cevaplamak için
    Gemide filminde olduğu gibi. Akbank kısa film festivalinde barda filmi için şöyle demişti:" filmi izleye izleye alıştık"
    Gazetelere verdiği demeçlerde ise şiddeti vurgulayıp adalet duygusunu sorgulayacağını söylüyor.
    Amacı ortada; şiddet öğeleri içeren, dikkat çeken bir film yaparak izleyici toplamak.
    Yedinci sanat olarak nitelenen sinema sanatı adına söyleyin ne katıyor bu film?
    Sanatın amacının yapıcı olmak, üstün olana ulaşmak, insani duyguları yüceltmek olduğu gerçeği apaçık ortada iken bu film diğerleri gibi (zeki demirkubuz filmleri) hangi estetik skalada değerlendirilmeli?
    Şiddet gerçeğine dikkat çekiyorum derken izleyenlere şiddet uygulayan bu film kendisiyle basbaya çelişiyor.
    Filmi izleyen birine ve topluma, işkence ve tecavüz nasıl yapılırdan başka hiçbirşey vermiyor.
    Filmi övenlere duyurulur.

• Bende dün izledim filmi ve gerçekten çok etkileyici.Yani insan filmden çıkınca şunlar gibi bi kaç adam görsemde ölümüne dalsam diye düşünüyo.Ama arkadaşlar ne olursa olsun hapishanelerde genelde filmde olduğu gibi adalet tecelli ediyo.Yani madem idam edemiyoruz içerde hallederiz olayı var.Yani adam öldürmeye karşıyım ama böle insanlara başka ne yapılabilirki.Bu kanunlar devam ettiği sürece işler böle yürüycek bu ülkede
    Bu olayların başına geldiği arkadaşlarada Allah yardım etsin.

http://www.325donem.com/

Sınıfı Piyade
    Statüsü Yedeksubay
  • ilk defa bi haberi okurken sinirlendim gözüm doldu yazık ya kaç kişinin hayatı mahvolmuş canım sıkıldı gece gece
  • Bence pek hostel tarzı film değil gibi orda daha çok parayla zevkine adam öldürme var ve en önemlisi bildiğim kadarıyla kurgu olmalı o film.Ama bu film -her ne kadar gerçekte barda olmamış olsada olay- gerçek. zaten filmi etkili kılanda bu.

http://www.325donem.com/

Sınıfı Piyade
    Statüsü Yedeksubay
  • Acba vcd olarak ne zaman piyasaya çıkar bu film? Sinemaya gidecek vaktim yok malesef.

O rahşan'ın yatacak yeri yok gitsin sinemaya uzansın eserini izlesin

Kesinlikle katılıyorum, böyle çok olay oluyor. Böyle filimlerin çekilmesi bi açıdan iyi oluyor. Tarihin tozlu raflarında yer alan ve artık unutulan bi takım olaylar yeniden gündeme geliyor.
    Daha yalnız, daha yorgun
  • film hakkında yorum yok ebnden haberi okudum.. Bu tipler yüzünden şeriat kanunlarnı istiyrum it oğlu itleri yok etmeli...
    yazıyıda okudum ,bu olayları yaşayan gencide televizyonda dinledim,bana yetti açıkçası.zaten bu olayı yaşayan kişi bu filmden rahatsız.
  • bugün şunu bir kere daha anladım.türk filmlerinin çok kötü olduğunu.bende bugün izledim.film bol küfürlü.aslında bişeyler anlatılmak istenmiş ama sıkılıyor insan.film ortada yani kişiye göre değişir beğenisi.ben izlediğim için pişmanım şahsen.
  • bugun barda flimine gittim hiç bekledigim kadar güzel çıkmadı bu flime gidenlerin çogu yaşanmış olay anlatıldıgı için gidiyodur.. şahsen ben onun için gittim.. turk filimleri beş para etmez ben bunu anladım..
  • filmde polise,adalet mercileri gibi kurumlara mesaj var gibi geldi bana.bugün gittim. aşırı küfür var ama insan kendi de olayın içindeymiş gibi hissediyor. son zamanlarda yapılan İYİ Türk filmlerinden bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: $izofren!

bugun barda flimine gittim hiç bekledigim kadar güzel çıkmadı bu flime gidenlerin çogu yaşanmış olay anlatıldıgı için gidiyodur.. şahsen ben onun için gittim.. turk filimleri beş para etmez ben bunu anladım..

ya olum biraz yaratıcı ol ya.resmen benden kopya çekmişsin.hemde tam benim mesajın altında.ayrıca senin yüzünden gittik o filme senin yorum yapmaya bile hakkın yok.

psn : demirarca
  • Yaa cok adı gectı vee guzel bır fılme benzıyor sanırsam fılmın galası yapıldı sınemalara cıktımı bılmem ama en kısa zmnda gıdılmesı gereken bır fılmm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.