Şimdi Ara

Barda (2007) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metal85

Bence pek hostel tarzı film değil gibi orda daha çok parayla zevkine adam öldürme var ve en önemlisi bildiğim kadarıyla kurgu olmalı o film.Ama bu film -her ne kadar gerçekte barda olmamış olsada olay- gerçek. zaten filmi etkili kılanda bu.

Bildigim kadarıyla Hostel kurgu degildi. O da yasanmıs olaylardan yola cıkılarak yapılmısdı. Bu filme gitmek istiyorum gercekten. Merak ettim.

Edit: Filmi izledim bugun izlemek icin de büyük caba sarfettim acıkcası Bakırköydeki sinemaların cogunda yok bir tek galeriada vardı. Ben begendim acıkcası. Ama filmin sonunda vermeye calıstıgı mesaj pek de hos degildi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 7 Şubat 2007; 23:15:26 >

• cumartesi veya pazar gidicem inşallah.

Orjinalden alıntı: icg

quote:

Orjinalden alıntı: ugurmad

haberi okumadan da filme gidenler filmden pek bi tat lamayabilirler ben ne izleyecegimi bilerek gittigim için filme 9/10 veriyorum.

Neye göre 9 veriyorsun peki? Zaten konuyu da sen açmışsın, kendi filmini övmekten vazgeç de ortaya ne kadar iğrenç bir eser çıktığı için utan biraz. Bu filmi seyreden insanlar arasına korku ve panik salmaya hakkınız yok! Bunu seyreden Avrupa seyircisinde oluşan olumsuz önyargıya, insanımızı iğrenç göstermeye ise hiç hakkınız yok sayın yerli Midnight Express yapımcıları
    İDDİA EDİYORUM, BU FİLMİN YAPIMCILARININ ORHAN PAMUK'TAN HİÇ FARKI YOKTUR!

iddia ediyormuş...!
    bu ne şimdi türkiye güllük gülistanlık bir ülkede bizim mi haberimiz yok. arkadaşım avrupanın zaten olaydan haberi var. eğer verilen linkteki haberi okumuşsan olayı yaşayanların 2sinin hollandaya 1inin almanyaya gittiğinide okumuşsundur. olaydan haberi olmayan biziz. avrupa değil.1997de olmuş bir vahşet var ortada türk insanının vurdumduymazlğı var türk siyasetçisinin yanlış politikalaı var cezaların yetersizliği var. biraz gerçekçi bakalım olaylara.
    bu vahşeti yaratan ne orhan pamuk(ki kendisini hiç sevmem) ne de bu filmin yapımcıları. tamam milliyetçi olalım ülkemizi güzel tanıtalım ama olan olaylarıda halı altına süpürmüyelim.

((( DH İZMİR GRUBU )))

• abartı küfür dolu film;bazı küfürlere gülmedim değil hani

nejat işler çok güzel oynamış ve diğerleride...

yaşananlar ise tek kelime ile insanlık dışı

• quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

abartı küfür dolu film;bazı küfürlere gülmedim değil hani

nejat işler çok güzel oynamış ve diğerleride...

yaşananlar ise tek kelime ile insanlık dışı

evet bazı küfürlere gülmemek elde değil.hele bi sahnesindeki küfürü hala arkadaşıma söleyebiliyorum.
  • pazar sabahı filmin tüm ekibi okan bayülgenin makina programına katılmıştı. uzun zamandan sonra o saatte bu programı izliyordum. nejat işler baya bir sarhoştu. tuhaf mimikler hareketler yapıyordu. rahatsız olmuştum.

şimdi öğreniyoruzki o gece baya bir olay olmuş. okuyun ayrıca linkte videoda var bakabilirsiniz.

nejat işlere yakıştıramadım ve film ekibinin konuşmalarını beğenmedim. hepsi çok fazla havaya girmişler...

http://www.milliyet.com.tr/2007/02/13/magazin/amag.html

Makina'ya 'Barda' baskını

Geçen cumartesi Makina programına konuk olan 'Barda' filminin kadrosu için Bayülgen "İçip programa geliyorlar" deyince ortalık karıştı. Canlı yayını basmak isteyen İşler'i güvenlik zor durdurdu

Okan Bayülgen'in cumartesi geceleri Kanal D'de ekrana gelen Makina programından bu hafta geriye eğlence malzemesi değil, Nejat İşler'in başrolünü oynadığı "kulis arbedesi" kaldı. Bayülgen'in her hafta 10 kadar konuğu ağırladığı ve sabaha kadar devam eden programın bir bölümüne, rol aldığı Barda filminin ekibiyle katılan İşler damgasını vurdu.

Barda (2007)

Programa alkollü çıktılar

Bir grup gencin, eğlendikleri barı basan 5 kişi tarafından uğradığı işkence dolu dakikaları anlatan filmin başrol oyuncusu olan İşler, programa alkollü çıktı.

İşler, Bayülgen'in yayın arasında Barda ekibinin yayına alkollü çıkmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmesi üzerine canlı yayını basmaya kalkıştı. İşler'in stüdyoyu basıp olay çıkarmasına güvenlik görevlileri ve ekip arkadaşları engel oldu.

Bayülgen programına, saatler 02.00'yi gösterdiğinde, Barda filminin ekibinden yönetmen Serdar Akar, oyunculardan Nejat İşler, Hakan Boyav, Melis Birkan, Erdal Beçikçioğlu'nu konuk etti. Yayına alkollü olarak katılan Nejat İşler, önce ekip arkadaşları otururken ceketinin içine giydiği Pentagram yazılı siyah tişörtünü gösterip seyircilerle selamlaşmaya başladı. Bunun üzerine Bayülgen, "Nejat yaramazlık yapma!" diyerek oyuncuyu uyardı ve oturmasını istedi.

Bayülgen'in "Nejat, filmdeki en şiddetli adam sen misin?" sorusuna İşler, "Filmde en fütursuz adam benim" yanıtını verdi ve ilginç yüz hareketleri yaptı.
    Ekibin Mojo isimli bardan çıkıp yayına geldiklerini öğrenen Bayülgen, yayın sırasında gerginliğini belli etmemeye çalıştı. Ancak film ekibi gittikten sonra yayın arasında, "Biz onların filmine destek vermek istiyoruz, Mojo'da içip programa geliyorlar. Ayakta duramıyorlar" diye tepkisini gösterdi.

Barda (2007)

Stüdyoya kustu

Bu sırada stüdyodan henüz ayrılmamış olan film ekibinden Nejat İşler, Bayülgen'in bu sözlerini kulisteki kapalı devre yayın yapan televizyondan duydu. Bayülgen'in sözleri üzerine çılgına dönen İşler, canlı yayını basmak istedi. İşler, "Okan, ne demek istediğini bana söyleyecek" diyerek stüdyo girişine geldi. Güvenlik tarafından durdurulan İşler, stüdyonun girişinde kusmaya başladı. İşler'i ekip arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Araya giren Serdar Akar, İşler'e sakin olmasını söylerken İşler, güvenlik elemanlarına vurmaya çalıştı. Arbede sırasında çıkan gürültü içeride canlı yayın yapılan stüdyoya kadar gitti. İşler'in arkadaşları tarafından stüdyodan uzaklaştırılmasıyla olay son buldu.

Makina programının yapımcısı Reyhan Tüysüz ise şöyle konuştu: "Biz kuliste ne oldu anlamadık. Sadece canlı yayın sırasında bir gürültü duyduk. Söylenenlere göre Barda filminin ekibi çekim sonrası hemen gitmeyip kuliste kalmışlar ve o sırada Nejat İşler, Okan'ın söylediği sözlere kızmış. Bizim bildiğimiz bu. Sonuçta Okan, konukların alkollü olmasının kendi problemleri olduğunu söylüyor."

Barda (2007)

Gırgıriye gibiydi

Olaya tanık olan programın konuklarından Ulaş Ay, "Her şey Gırgıriye filminin bir sahnesini andırıyor gibiydi. Bir anda inanılmaz bir gürültü koptu. İnsanlar birbirinin yakasına paçasına yapışmış, 'Yapma abi' diye birbirine bağırıyordu. Olay sonrası Okan Bayülgen gelip, 'Kim bağırıyor yav' dedi. Ancak öyle abartıldığı gibi bir olay yaşanmadı.
    İddia edildiği gibi Okan Bayülgen, Nejat İşler'in üzerine falan yürümedi" dedi. Programın diğer konuklarından Nalan da "Çok şiddetli bir gürültü duyduk. Nejat İşler alkollüymüş. Ben de olayın neden çıktığını, ne olduğunu tam anlamadım" diye konuştu.

milliyet

• Film asırı sınır bozucu(Amacta bu zaten).Elımden bırsey gelmeden genclere yapılanları ızledigimde ıyıce zıvanadan cıkmıstım.Film cıkısı biri ters birsey soyleseydi orda tekme tokat dalardım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 14 Şubat 2007; 11:57:38 >

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/5850513.asp?gid=59

esinilen hikaye bu.
    gercekten bunu yapanlar insan olamaz.

Orjinalden alıntı: tylor

bunları benim elime verceklerki hayatlardında göremeyecekleri işkenceyi yapıcam,bunları okuyunca gözler kör kulaklar oluyor,allah yarattı demiceksin
    quote:

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/5850513.asp?gid=59

esinilen hikaye bu.
    gercekten bunu yapanlar insan olamaz.

+1 aynı fıkırdeyım

werın bana bu herıflerı kafamda ınsan anatomısyle ılgılı ne kadar soru warsa cwp larını buluyım

• İyi değil ben beğenmedim isteyen gidecbilir

ama fılmden cıktıktan sonra herkeze bı garıp bakar oldum
    Amaa film deki ii erkek oyuncular madur olanlarda diyebilirizz rolleri cok basitmiş kıpraşıp duruyorlar sadece demiii başka bir rolleri yokduu

• quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Sonunda dün iledim değişik bir film olmus ..
    Amaa film deki ii erkek oyuncular madur olanlarda diyebilirizz rolleri cok basitmiş kıpraşıp duruyorlar sadece demiii başka bir rolleri yokduu

sureklı ellerı ayakları baglı dayak yıyolar aslında ellerını falan cozseler neler yapıcaklar ama

• Valla dün @spawn12 kardeşimle izledik filmi ama ne diyeyim ben hiç beğenmedim. Hiçbir şekilde filmin size verdiği bir şey yok bana göre. Başından sonuna kadar vahşet dolu bir film. Postalın filmini yapsalar buna benzer heralde. Ha belki şöyle bir ders çıkarabiliriz bara gittiğiniz zaman bar kapanmadan çıkın gidin evinize Veya bar kapandıktan sonra barmenin bir bira daha vereyim mi sorusuna aldırış etmeyin ve gidin Veya siz en iyisi bara falan gitmeyin boşverin ne olur ne olmaz

Orjinalden alıntı: venom800

Valla dün @spawn12 kardeşimle izledik filmi ama ne diyeyim ben hiç beğenmedim. Hiçbir şekilde filmin size verdiği bir şey yok bana göre. Başından sonuna kadar vahşet dolu bir film. Postalın filmini yapsalar buna benzer heralde. Ha belki şöyle bir ders çıkarabiliriz bara gittiğiniz zaman bar kapanmadan çıkın gidin evinize Veya bar kapandıktan sonra barmenin bir bira daha vereyim mi sorusuna aldırış etmeyin ve gidin Veya siz en iyisi bara falan gitmeyin boşverin ne olur ne olmaz

ewet haklısın aslında

• Yok yaa bara gidin sonra piskopat görünümlü adamlara kafa tutun bir bira içecem diye inat edin
    Gerçi bu filmden sonra kimse inat etmezz ufaktan uzarlarrr

• Seyretmeyi planlıyordum fakat T.V. Makinası'ndaki hallerini gördükten sonra vaz geçtim. Seviyesiszler

SÖZ KONUSU VATANSA,GERİSİ TEFERRUATTIR...
  • Gayet iyi bir film.Hatta rahatsız edici.
    Tavsiye edilebilir.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.