Şimdi Ara

BARD/CLERIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vibration:max. lvl 88 %88 mag atak gücünü arttırır.
    Echo:max. lvl 85 15 metre menzil artırır.
    Music Life:max. 90 lvl mp tüketimini %31 azaltır.Ve böylelikle mp sorunu kalkar.
    Prism: max. 90 lvl resistance ratioyu %14 artırır.
    Horror Chord: max. lvl 88 1436-1756(+ %184)
    Weird Chord:max. lvl 88 1436-1756(+ %184)
    Booming Wave: max. 88 lvl 1436-1756(+%368)
    Guard Tambour: max. 90 lvl %41 phy atak absorbe ediyor.
    Mana Tambour: max. 90 lvl %41 mag atak absorbe ediyor.
    Tuning Sound: max. lvl 88 3405 hasar verir onun mp sini çalarsınız.

CLERIC

Group Healing Breath: max. 88 lvl 3325 hp basar.
    Haling Favor: max. 88 lvl 3325 hp basar.
    Healing Orbit: max. 86 lvl 16 saniye süresince her saniye 2190 hp basar.
    Bless Spell : max. 90 lvl 45 snaiye boyuca phy def 1325 mag def 2119 artırır.
    Holy Recovery Division: max. 90 lvl her 4 snde bir 2473 hp basar.
    Holy Group Recovery:max. 90 lvl 7065 hp basar.
    Charity:max. 88 lvl 13 str 13 int 49 phy def 78 mag def 98 weakening status siler weakening status olma olasılığını %50 azaltır.
    Glory Armor:max. 88 lvl 117 phy def verir.
    Favor Armor:max.90 lvl 212 ag def verir.
    Holy Spell:max.86 lvl debuffları %100 siler ve 192 effect siler.
    alıntıdır

BU BUILD TAXILERDE VE PVPLERDE BASARILI OLABILIRMI ?

• GAyet güzel olur.Zaten cok mantıklı.
  • bence bard yerine warlock yap
  • Kesinlikle tavsiye ediceğim char örneği.
  • bn alexanderda 90 FF bard gordum adam kısaca ortalıgın A:M:K :D
    inş ceza felan almam ....... hem pvp hem taxıde dagıtıor dusun
  • Bardla wizard kadar olmasada bayağ seri kasılır ayrıca buffları çok güzel.
  • Bu yapilandirma türünü bende cok merak ediyorum..konusunda uzman ve oynamis kisilerden fikir almak isterim..
    Suan 90 lvl Wizard+Cleric karakterim var ve ona kiyasla nasil bir yapilandirma olurdu..söylenildiği gibi kasma , taxi ve savaslar da ne derece basarili..sıkıntı cikarir mi ? bunlari merak ediyorum..

Bir merak ettiğim sey de bard attack skillerinde sadece 1 skill var sanirim alan vurusu olmayan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: umayumay

Bu yapilandirma türünü bende cok merak ediyorum..konusunda uzman ve oynamis kisilerden fikir almak isterim..
    Suan 90 lvl Wizard+Cleric karakterim var ve ona kiyasla nasil bir yapilandirma olurdu..söylenildiği gibi kasma , taxi ve savaslar da ne derece basarili..sıkıntı cikarir mi ? bunlari merak ediyorum..

Bir merak ettiğim sey de bard attack skillerinde sadece 1 skill var sanirim alan vurusu olmayan ?

Çok güzel olur gibi bard çok güzel vuruyor ve 90lvlde %57 az hasar almayı sağlayan bufflar var wizard kadar kolay ölmez vede gayet güzel damage veriyor.
  • Taxi :

Taxide o kadar hızlıdır kı 3-4 tane wizard la ks yapın elinden bişey alamazsınız.Damageleri abartılacak kadar ve Wizard kadar değildir.Ama yinede sağlam damage i vardır ve acayip derecede seridir.Sanki skilsiz vuruomus gıbı seri skill kullanır.Ayrıca MP kaybı problemi yoktur MP kaybını %34 tü yanlış hatırlamıyorsam önleyen skilleri vardır.

Party:

Normal Partylerde ve Job partylerde Bard build'inin skili olan hızlı koşma çok işe yarar.Acayip derecede hızlı koşarlar.Ve PvP de de bu hız çok işe yarar.İzlediğiniz zaman 2 sanıyede gozden kaybolurlar =)

8 kişilik partylerde Alınan hasarı goz ardı edilemeyecek büyüklükte azaltan,çok güzel buffları olan çok iyi ve sağlam bir chardır.Tek zayıf yönü bilindiği üzere int olmasıdır.

Savaş:

Hızınıza yetişemezler

Elimden geldiğince açıkladım

• tesekkür ederim bu güzel fikirleriniz icin..baska paylasmak isteyenler varsa buyursunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umayumay -- 27 Ocak 2009; 18:30:00 >
  • Suan da Sanırım 4 Tane Charımız Bard Cleric İcin Sp Farm Kasılıyor

Charlara 90 İcin Gerekli Sp Yi Toplayıp 2 Bard 2 Cleric Ve Gerisi Guild Uyeleri Olarak Kasacagız

100 LwL de Gelse Sadece Yapacagımız Beraber 9 Gapla Sp Ve LwL Kasmak Olacak :)

Bard Cleric Süper Bir Build Olacak
  • sanirim bende wizard'i sifirlayip bard'a döneceğim bard+cleric
  • Diğer arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten güzel bir build olur.

edit: Ek olarak bard skill ağacının en altındaki dance skillerini de açabilirsin. Doğru zamanda işe yarayabilirler.
    Fakat , bilgin varmı bilmiyorum ama, bu skilleri kullanabilmek için partyde 2 bard olmalı ve bunlardan biri guard/mana tambour skillerinden birini açmalıdır. Diğer bardda dance skillerinden birini yapar.

Tek sıkıntısı bu işte.

#########################

Hazır konu varken yeni konu açmayayım. Bir sorum var. Bard'daki Melody bölümündeki skiller ne işe yarıyor bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 27 Ocak 2009; 20:05:43 >
  • Benim 60 lv FF bir bard/cleric charım vardı kasması zevkli bütün partylerin aranan ismi oluyorsun DW nin önüne çıktınmı buildini farkedenler hemen buff please yazıyor fakat insan bir süre sonra buff basmaktan sıkılıyorsun bazı şeyleri kendin halletmek istiyorsun bu benim düşüncem ben bu sebeple sıkıldım ve sattım charımı tabiki 90 da farklı olur hele bide sun harp bulursan tadından yenmez
  • Merak ettiğim en önemli nokta ; attack skilleri olarak 3 adet var sanirim ve 1 tanesi menzil vuruyor..diğer 2 si alan vurusu ..bu sakincali bir durum değil mi ? kasarken zorlanmazmi build ?
  • Normal Vurmasi Bile Guze 2 Vuruşta Alıyor 2 Vuruş 1 Vuruş Gibidir Alan Toplu Moblar İçin Avantajlı Değilmi Sence Tambolur Açar Kendi Defansını Kendi Kuruyor Guzel Chardir Dusunuyoruz Bizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: umayumay

Merak ettiğim en önemli nokta ; attack skilleri olarak 3 adet var sanirim ve 1 tanesi menzil vuruyor..diğer 2 si alan vurusu ..bu sakincali bir durum değil mi ? kasarken zorlanmazmi build ?

Noise olduğu için moblar dalmaz alan skilleride 3-4lvl düşük moblarda kasarsan sorun oluşturucağını sanmam.
  • anlasildi merkez..tesekkür ederim iyi aksamlar.
  • Elimde fırsat olsa FF bard cleric kasmak isterim açıkcası piyasada hem nadir hemde faydalı :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 28 Ocak 2009; 9:25:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.