Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
63.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |
  • bir kaç adam sakatlasalar bari maç gitti zaten barça nın diğer maçları da var ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Barcelona durumunu "real madrid ile ilişkisi var" olarak değiştirdi

iyiydi...

ya topla oynama oranı nedir?...%70 yaptımı Barcelona?...
  • Kedi Fareye Döndü Maç
    Koca Real Madrid 85 dakika pozisyon bulamdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 29 Kasım 2010; 23:43:52 >
  • Bu Diarra Nedir Böyle la futbolcu mu bu?
  • Valla isterse 2li averajda Real -10da olsun. Mourihno sene içersinde yapacakları ile Barçadan hiç puan almadan bile şampiyonluğu alır gibime geliyor.
    Tabiki gidip 4tane yemesi güzel bişey değil ama ne bileyim sonuçta ligin sonunda şampiyonluğu almayı bilirse çok ta sorun olacağınıs sanmıyorum Real için.
    Tabi ikinci maçta da 4tane yememek şartıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

/>

• ronaldocular mourinhocular sizi şu köşeye alalım
  • Ayıptır söylemesi .... geçiyor Barca
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

bir kaç adam sakatlasalar bari maç gitti zaten barça nın diğer maçları da var ya.

Kafa sakat senin.
  • Real Madrid = Galatasaray

ikisi de kendisine yakışmayan oyuncular aldı. İkisinin de tarihi daha iyi. İkisi de ezeli rakibine sürekli yeniliyor :) (Galatasaraylıyım)
  • İspanyollar çıldırıyordur şuanda..Çünkü bu maça İspanya da futbol olarak değil,siyasi olarak bakıyorlar..Bi nevi katalanlar ile ispanyolların futbol yoluyla özgürlük çatışması..
  • morinhonun açıklamalarını merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Her ara topu gol oluyor :)

İşte diyorum ya bizim takım gibi

Barca şov yaptı resmen, Real Madrid'i ve Maurinho'yu bu kadar çaresiz ve pasif görmemiştim
  • Madrid'de kırmızı gören olmazsa, Barça da 5'i atamazsa saymam ben bu derbiyi..Daha da seyretmem El Classico'yu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Valla isterse 2li averajda Real -10da olsun. Mourihno sene içersinde yapacakları ile Barçadan hiç puan almadan bile şampiyonluğu alır gibime geliyor.
    Tabiki gidip 4tane yemesi güzel bişey değil ama ne bileyim sonuçta ligin sonunda şampiyonluğu almayı bilirse çok ta sorun olacağınıs sanmıyorum Real için.
    Tabi ikinci maçta da 4tane yememek şartıyla.

haha bu macdan önce farklı konusuyordunuz real yenildi şimdi diğer maçları konusuyorsunuz ne adamlarsınız ya merak etme genç barca şampiyon

• r.m fanlari uzulmeyin haftaya barça yenilir lider olursunuz yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Her ara topu gol oluyor :)

İşte diyorum ya bizim takım gibi

Barca şov yaptı resmen, Real Madrid'i ve Maurinho'yu bu kadar çaresiz ve pasif görmemiştim

Bizim takımın sitemine benziyor gerçekten.

• 5
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.