Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
63.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |

DEV DERBİYE AZ KALDI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 2 Mayıs 2011; 2:10:56 >

• Namağlup Gelip.
    Namağlup Gideceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 12 Kasım 2010; 1:34:18 >
  • Düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 11 Kasım 2010; 16:40:01 >
  • Real Madrid alıcak her türlü..
  • mourinho faktörü ile madrid diyorum yada berabere.
  • Barçalanır Real madrid o sahada.
  • Her zaman olduğu gibi Real in yanındayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdan Futbol Federasyonuna seslenmek istiyorum . Bu maç Pazartesi oynanır mı lan

• quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

Burdan Futbol Federasyonuna seslenmek istiyorum . Bu maç Pazartesi oynanır mı lan

28 Kasımda Katulanyada yerel seçimler var bizim için daha iyi 28'de BJK - GS maçı var çakışmaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

Burdan Futbol Federasyonuna seslenmek istiyorum . Bu maç Pazartesi oynanır mı lan

28 Kasımda Katulanyada yerel seçimler var bizim için daha iyi 28'de BJK - GS maçı var çakışmaz artık.

Bizim için hiç iyi olmadı.
    Bjk-Gs maçı umrumda değil açıkçası.

• Katalunya'ya bak sen ülke içinde ülke olmuş adamlar
  • Mourinho
  • Real kaybetmez.
  • mourinho alacak yine maçı
  • Bu sene ibre Madridden yana.
  • Geçen seneki son maçtada ibre Real'de idi ama Messi ibreyi dik bir şekilde geri verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

Nağmalup Gelip.
    Nağmalup Gideceğiz.

Namağlup.
  • Real Madrid'i bilememde Mourinho yenilmez.
  •  Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |
  • Real yenilmeyecektir muhtemelen.

Mourinho kadar önemli olduğunu düşündüğüm bir etken var, Carvalho bu tip isimli-önemli maçların ciddiyeti hakkında kitap yazacak tecrübeye sahip. Albiol'de olmayan bir şey bu.

Sezon başından beri oynadıkları 16 maçta sadece 8 gol yediler tarih itibariyle ve onlara 1den fazla gol atmayı başaran tek takım Milan ki 2. golleri 1 metrelik ofsayttı. Barça için bu maçta en önemli olan geriye düşmemeleri.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.