Şimdi Ara

Bar Açan Tanıdığı Olan veya Bilgisi Olan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde yüklü bir miktar para var bar açma fikri var aklımda fakat kafamı hep bu mafya ve haraç ikilisi karıştırıyor.Eskişehir'de açıcam olursa.Yaşım 26 kendi işim olsun istiyorum herkes böyle ister tabi

Evet yaşı kemale ermiş DH sakinleri dökülün bakalım.

Kimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
  • Barlar sokağında mekan açarsan ocak sonunda ziyaretine gelirim :) yalnız eskişehirde mafya var diye biliyorum bu haraç işleri falan. Hatta 2-3 yıl önce lemana silahlı saldırı olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursa nisan mayıs gibi olur biraz daha araştırma yapmak istiyorum. Açarsak buyur gel tabi. Leman olayını ben de duymuştum 1 milyon civarı haraç istemişler ama vermediler polislik oldu olay sonra zaten. Başımız ağrıyacaksa girmeyiz de barlar sokağı da insanı cezbediyor işte.
  • Yuh lemanın günlük cirosu ne kadar ki 1 milyon istemişler. Gidip birkaç barın sahibiyle konuşabilirsen onlardan bilgi almaya çalış. Barlar sokağı gerçekten çok güzel, keşke eskişehirde olsam da her hafta gidebilsem. Amacın kendi işinin patronu olmaksa kaliteli, elit bir restoran da açabilirsin. Bildiğim kadarıyla eskişehirde o kadar elit restoran yok. Ya da öğrencilerin buluşma noktası olabilecek, farklı bir mekan açabilirsin

• Mafya gelmese bile müşteri derttir. Sarhoş müşterinin kahrı çekilmez bide lafı sarhoş olunca başka yerinden anlarlar. Her işin zorluğu var ama adam gidip silah alıp gelir ateş eder seni vurur olmamış şey değil bunlar çünkü.
  • Restoran işi babam gençken yaptı 40-50 yaş civarı adamlar hep fazla kaçırıyorlarmış ve hesabıma yaz falan bi ton şey söyledi soğuttu restoran işinden kaliteli olsun diye fiyat arttırmak gerek o zamanda sinek avlarız.

lemandan o kadar istemişler demek ki Leman sağlam iş yapıyor. Öğrenci işi olacak ve bira çok ucuz olacak aklımda o var diğer içkiler pahalı olabilir ama bira ucuz olacak aklımda bu var. Tanıdık var bi kaç bar sahibi bi ön araştırma yapayım dedim yarın gidicem konuşmaya.

Bey Amca

İlla bi koruma olacak mekana bunu ben yapamam yeğen yok akraba yok mecbur sanırım işi yine başkasına devredicez açarsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin pedal -- 4 Ocak 2014; 1:54:53 >
  • Bey Amca kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen 4-5 sene eskişehirde yaşadım genellikle öğrenci şehri olduğu için pek sarhoş anormalliklerine rastlamadım. Olmaz diye bir şey yok ama o konuda Eskişehir diğer iller. Göre daha rahattır

Orijinalden alıntı: mert969

Hocam şahsen 4-5 sene eskişehirde yaşadım genellikle öğrenci şehri olduğu için pek sarhoş anormalliklerine rastlamadım. Olmaz diye bir şey yok ama o konuda Eskişehir diğer iller. Göre daha rahattır

Bizim dükkan var kahve eskiden yanı birahaneydi ağır abiler yaşlılar falan takılıyordu babam o zamanlardan soğumuş işte zaten ben de o kitleye hitap edecek bi iş yapmak istemiyorum genç işi olacak sıcak para
  • Biralara su katıcaksın değil mi çakal :) May day var barlar sokağında bilirsin 3 katlı sanırım orası. Bütçen yeterse 3 katlı bir yer alıp bir katını normal bar gibi, bir kstını meyhane gibi, bir katını da yemekli ve içkili yapabilirsin. Hem yemekli kısmı gündüz de hizmet verir belki iş yemekleri, yıl dönümü kutlama yemeği vs gibi amacıyla da gelenler olabilir.

Orijinalden alıntı: mert969

Biralara su katıcaksın değil mi çakal :) May day var barlar sokağında bilirsin 3 katlı sanırım orası. Bütçen yeterse 3 katlı bir yer alıp bir katını normal bar gibi, bir kstını meyhane gibi, bir katını da yemekli ve içkili yapabilirsin. Hem yemekli kısmı gündüz de hizmet verir belki iş yemekleri, yıl dönümü kutlama yemeği vs gibi amacıyla da gelenler olabilir.

Yok su yok kesinlikle. Zaten alınabilcek 3-5 mekan var oralarda öyle 2-3 katlı hangisi denk gelirse artık.
  • Ben yarın düşüneyim biraz öğrencilerin sürekli gelip sıkılmayacağı bir mekan nasıl olabilir, diğer yerlere göre ne gibi farklılıklar yapılabilir beyin fırtınası yapayım. İnşallah açabilirsen dükkanı bana ve dh'a özel indirimlerinde olur :)

Kirpiklerin ok ok, yar yar cana batarken
    Cümle alem uykusunda yatarken
  • Az çok bilgi vereyim. bu sektörde bayagı kanunlar çıktı, zorlaştırıldı. hele bizim insanımız sarhoş olunca sonu hiç iyi olmuyor...sektörde tutunmak için büyük sermaye de lazım.. arkan sağlamsa mafyacılık yapacaksan durma gir, bu işlere daha önce girmdiysen hiç bulaşma kapısından bile geçme. 1/2 seneye kalmaz kapatırsın..

şahsen ben olsam ne bilim dükkan falan alıp yatırım yaparım. düşünsene çarşının merkezinden al bi dükkan. sadece su satsan evini geçindirirsin.

• Yorumun için teşekkürler kardeş. Zaten boş duran bi kaç dükkanı satıp açmayı düşünüyorduk tek bir yere toplamak açısından. Mafya işi benim de canımı sıkıyor ama gece hayatı illa bi aksilik çıkacak. İlla bu işi de yapacam diye diretmiyorum sevebilceğim bi iş olsun diye düşündüm yoksa alır 2 tane benzin istasyonu onları işletirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.