Şimdi Ara

Banka Müşteriliğinden Ayrılma Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

18 yaşıma girdiğimden beri neredeyse tüm bankalara müşteri olmuşum. Şimdi fark ediyorum ki aslında çoğunu kullanmıyorum ve ileride de kullanacak gibi değilim. 10’dan fazla kullanmadığım bankada müşteriliğim var ve bunları tamamen kapatmak istiyorum.

Şubeye tek tek gitmeden bu işi halletmenin yolu var mı? İnternet bankacılığı / mobil bankacılık / çağrı merkezi üzerinden yapılabiliyor mu?

Bir de, diyelim ki kapattım. İleride başka bir şirkette işe girdim ve o şirket belirli bir bankadan hesap açmamı istedi. Daha önce müşteriliğimi kapattığım bankadan yeniden hesap açabiliyor muyum, yoksa sorun çıkar mı?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer 5 yada 6 sene hesap aktif kullanılmadıysa, hesabın otomatik kapatıldığını biliyorum.

İleride banka hesabının hack'lenmesi vs... bu tarz durumlara karşı kullanmadığınız hesapları kapatmanız mantıklı olur. Nasıl hackleniyor bilmiyorum.

Artık hesap açarak, siz o bankada bir kere müşteri oldunuz, veritabanlarında kişisel bilgileriniz yer alır.

E-devlet üzerinden banka hesap kapatma var mı bakarısnız, eğer yoksa şubelere gitmeniz gerekiyor.

İleride işe girerken, genelde iş yerleri kendi anlaşmalı bankalarından ve şubelerinden hesap açtırmanızı istiyorlar.

X bankasında heabınız varsa, Y şubesine bağlı online hesap açabilirsiniz. Yada bizzat o şubeye gidip hesap açtırabilirsiniz.

Genelde hesap açtırıırken, banka görevlisi hedeflerini tutturmak adına kredi kartı, bes, nakit avans gibi hesaplarda açıyor.

Online heap açıp, istedğiniz şubeyede bağlayabilirsiniz, tabi bazı bankalarda online hesapta şubeniz "dijital şube" görünüyor. vs...

• İçinde para yoksa uğraşma. Kartları kır at bir şey olmaz. 3-5 sene sonra kapanıyor zaten.

Kendiliğinden kapanmıyor olabilir.ING'de hesabım 8-9 senedir duruyor girdiğim ettiğim yok.Geçenlerde bir bakayım bakiye var mı diye bakiye de yok ancak hesap aynı şekilde duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.