Enpara ile görüştüm hesapta para gözükmediği için 0-50000 arası faiz oranını gösteriyormuş saçmalığa gel. Neyse 100000 e kadar %14 veriyor (ayın en paralısı ile) Zaten haftaya 1-2 puan artacağı konuşulduu için Burgan'a başvurayım dedim (Halkbank atm den çekiliyormuş para bu kısmı güven verdi) Pazartesi günü temsilci gelecek. O süreçte de faiz oranları yükselir zaten. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (832. sayfa)

-
-
31 Aralık'tan sonra stopaj kesintilerinin geleceğine dair kaynak neresi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stopaj indirimi yilsonuna kadar. Tabi uzatma olurmu bilemem.
Burgandan % kaç yapacak bakalim
Eğer ing de önceden hesap açmadıysanız en iyi İNG derim. 1 yıl hoşgeldin var. Kafan rahat ötekiler gibi kısa süreli değil.
-
Stopaj indirimi zaten 31 Aralık son gün. Uzatirlar mi ben zannetmiyorum kasa tam takir boş iken.
%30 osl %50 osd %20 krc borçlanma fonu alın bankalarda rezil olmayın. Yönetim ücreti en az ve en çok kazandıran fon osd. Kısa vadeli özel borçlanma araçları varken bankalara paranızı kaptırıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
%30 osl %50 osd %20 krc borçlanma fonu alın bankalarda rezil olmayın. Yönetim ücreti en az ve en çok kazandıran fon osd. Kısa vadeli özel borçlanma araçları varken bankalara paranızı kaptırıyorsunuzHocam Türkçe konusun lütfen. Hiçbir şey anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: **KAAN**arkadaşlar burgan bank güvenilirmidir
Kimse bilemez. 150 bin TL ye kadar devlet garantisi var. Ona göre karar verin bence.
utopik olarak burgan bank kaçtı diyelim. Devlet bize parayı ne kadar sürede veriyor? Biz nasıl ispatlıyoruz? Bugün bankadan gidip cüzdan alsak her ay onu işletecekmiyiz ? Kafada deli sorular 🤣
Bildiğim kadarıyla bankalar sizdeki mevduatların hepsini devlete bildirmek zorunda, yani müşterilerin bilgileri mevduatları paraları vs. devletin elinde olacak bu yüzden hesap cüzdanına gerek olacağını sanmıyorum, eğer öyleyse saçmalık.
-
-
Yalnız ing için ek kredi kartı çıkartmak gerekiyor aylık 750 tl alışveriş istiyor ek faiz oranı için.
-
Parası olanlar burgana başvursun, en geç bir haftada açılır. EFT limiti 250.000 günlük aylık sinir 1 milyon. Şuan günlükte aylıkta en yüksek burganda. Diğerleri kampanya yapıyor bir aylık üç aylık faiz oranlarini 0.5 1 kademe yüksek verip müşteri çekmeye çalışıyor fakat burgan hep yüksek oranda veriyor. Bu arada politika faizi yükseldi arkadaşlar oranlar 20 leri görür demişsiniz yok öyle birşey en fazla bir iki kademe yükselir. 16 bilemedin 16.50 yi bulur Max.
İşte Enpara faiz konusunda biraz atak yaptı gibi duruyor, son tahlilde aradaki fark önemli 1 puan için Burgan değil Enparaya geçerim ben de. Pazartesi ve salı kritik.
-
7,50 yi gören dolar 1 günde %1,30 yükseldi benim bir ayda aldığımı cuma verdi bu gidişle döviz yine gidecek biz arkasından bakacağız
Bukacinci millete kazık. Vallahi yazik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazartesi salı ne var acaba ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şimdi baktım 14 görünüyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
475 puanlık baz artışı mevduat faizlerini etkilemezse hafta başında, Burganın Enpara ile olan 1 puanlık farkı benim için çok önem teşkil etmez, parayı daha çok güveneceğim Enparaya taşırım. Ama mevduat faizleri 2-3 puan artarsa o zaman Burgan tercihini ciddi şekilde düşünürüm. Randevu için Pazartesi gelecekler hesabı pazartesi açmış olacağım Burgan'da, Burgan hesabı kenarda dursun her ihtimale karşılık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 21 Kasım 2020; 16:39:55 > -
32 gün için;
0 - 50.000 TL %12,00
50.000 - 150.000 TL %13,50
150.000 - 500.000 TL %14,00
500.000 TL ve üzeri %14,50
Bu oranlara +%0,50 Ayın Enparalısı bonusu ekleniyor. Eğer hesabınızda para yoksa mevduat hesaplamasına ne tutar yazarsanız yazın 0-50.000 TL oranını görüyorsunuz. Asıl oranlar için parayı önce Enpara hesabınıza aktarmanız gerekiyor. Müşteri Hizmetlerini aradım bu şekilde bilgi verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 21 Kasım 2020; 16:38:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X