< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4852. sayfa)

-
-
Odea
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapıkredi sınırsız hesap nasıldır ? Dahil edilmemiş bu hesaplamalara ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
45,82 oluyor oran..10 mılyon bakıye de
parana göre avantaj artıyor demek istemiş herhalde
-
Teşekkürler Emrecan
-
Rakamları görünce benim para karınca kadar kalacak ama 300.000 tl en iyi hangi bankada değerlendirebilirim :)
-
Merhaba, 4 milyon tl için akbank serbest hesap %47 veriyor ve pasif bakiyesi mevcut az önce yapıkredi sınırsız hesap gördüm şimdi internette pek net bilgi bulamadım pasif bakiye mevcut mu oranı % kaçtır acaba günlük faiz olarak 4 milyona en iyi faiz getirisi hangi bankada mevcut?
-
QNB teklif istedim yıllık %44 verdi bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aktifbank,nkolay bono 47 oran ama mevduat karşılığı 48,25
-
serbest hesap 2.5 milyona kadar sabit %10 serbest bakiye, üzerinde ise üst limit 250 bin tl sabit serbest bakiye şeklinde ayarlamışlar. 5 milyna da 10 milyona da 250 bin tl.. Bakiye sınır 10 milyon..
Yüksek bakiyeler için avantajlı.
-
yapı kredi sınırsız bende %40 görünüyor. (Hiç çalışmam yok o bankada. sadece kredi kartım var, farklı oranlar olabilir)
Bazı görevler onları yaparsanız %8 artı faiz var ama bazı görevler zor. bes ,sigorta vs
-
Stopaj %15, tek dezavantajı 1milyon tl sınırı olması sanırım...
-
Nkolaydan sonra günlük en fazla veren banka hangisi?
-
evet öyle
-
Anadolu renkli...
Nkolay bonoyu saat kaça kadar almalıyız?
17:00 sonrasına bırakmayın bence.
-
Farklı tipte bono varmı tek tip mi?
Hangisini aldığımız önemli mi.
Bugünilk defa nkolay hesabı açacağım
Tipi felan yok vadesi yani günü önemli. Mümkün olduğunca uzun süreli almaya çalışıp günlük al sat yapıyoruz bileşik faizden faydalanmak için. Birde xl diye bir bonosu var ama ben ona hiç bulaşmadım.
-
Nkolay 84 gün aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X