Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eren_797 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.076
Cevap
2.121
Favori
8.363.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46864687468846894690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günlük faiz veren yer bakıyorum. suan naystayım, %43 altlimitsiz, 100k var. akbank serbest hesap günlük %42 altlimitsiz. serbest plus hesap günlük %10 altlimitli %50 veriyor. serbest plus mantıklı mı

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum, 1-2 alternatife baktım aradaki var 100 lira falan. Akbank zaten aktif kullandığım banka diye saçma sapan adını ilk defa duyduğum bankalara eft yapmayla, ilginç ilginç şartları karşılamakla uğraşmak istemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

manası ne bu yorumun ?

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)www.anadolubank.com.tr
    Renkli Hesap | Anadolubank
    https://www.anadolubank.com.tr/renkli-hesap/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilk defa duydum. e varan ifadeleri sevmiyorum ama, onla harca bunla talimat ver. teşekkür ederim, inceliyim

• İlk açınca herhangi bir şartı yok görüntülü açın 53 direk tabi pasif var paraya göre, 90 gün dolunca uzatmak için talimat şartı var.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

fibabank ile birlikteler sanıyorum, siz bilirsiniz ben 2.5m uzerı orda degerlendırıyorum, tek problem 1m gunluk eft kısıtı var

• Akbank aynı gün işleme girecek şekilde, bugünün faiz oranı 49,5 denildi. Benim yarın vade dönüşü, bakalım ne oran verilecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

akbank serbest hesap acayım dedim yok. serbest süper var sadece. mecbur onu actım. enpara da 50k vardı günlük %34 veriyor, onu attım.

valla 100k için uğrasayım mı bilemedim. 2024 clio var, ikinci araç. daha faizler devam edecek, satıp %53 ten koysam mantıklı aslında.

• lordert kullanıcısına yanıt

500 K üzeri 50

• Herkese selamlar. Anadolubank renkli hesapta 2 milyon için 90 bin vadesiz de tutuyor. Peki hesapta 2.090.000 bıraksak oluyor mu? Yoksa bir üst kademeden değerlendirerek 200.000 TL yi mi vadesizde bekletiyor? Bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.

aynısını yaptım sabah bende :-)

• lolodayi L kullanıcısına yanıt

Anadolu'da toplam 1.999.999,99 TL olmali maksimum (90000 pasif dahil). Yoksa bir ustteki dilimden pasife ayiriyor.

• Arkadaşlar Anadolu Renkli açtım mevduati Vadesiz, altında renkli hesap yazan hesaba attım.

Bir sorum olacak Anadolu Bank eft limitleri nedir? Göremiyorum bir yerde görebileceğim bir yer var mı?

• cagkan007 C kullanıcısına yanıt
    2M eft limiti

https://www.anadolubank.com.tr/dijital/internet-subesi/islem-limitleri

Ayrica kendi limitinizi (daha dusuk tanimli ise) mobilde ayarlar altinda guvenlik altinda gorebilirsiniz.

Gunluk eft/havale 2 milyon, ayrica bu limitten bagimsiz 100bin fast limiti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessarf -- 26 Mayıs 2025; 16:17:48 >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt
    Üye olurken saçma sapan sorular sordular günlük ne kadar para giriş çıkışı olur hesaba dediler, dedim ne bileyim bu belirsiz. 5-10 falan dedim. Kaç kere işlem yaparsınız gibi sorular da sordu. 5-10 dediğim için Eft limitini 5000 lira falan yapmamıştır değil mi? Limitlere appden bakmayı bulamadım. Enpara da hepsi yazıyor appinde.

Ayarlar
    Güvenlik tanımları

• elessarf E kullanıcısına yanıt
    Oh teşekkür ederim. Gerçekten çok makbule geçti.

• 
Sayfa: önceki 46864687468846894690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.