< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4687. sayfa)

-
-
Arkadaşlar Deniz Bank 3 ay 48 oran veriyor iyi mi? daha üstü varmı 90 günde acaba bide eft ücretsiz nasıl Yaptırabiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valör var 49 da 1 gün. oda 48 e geliyor aynı.
-
yine en mantıklısı valorsuz 45 gün %48,5 dan ziraat gibi duruyor
-
Getirfinansa bakın 50 ydi en son düşmediyse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neye dikkat edecek? İlk çeyrekte 174 milyon TL net kar açıklamış şirket mi batacak?
Bankasin 174 milyon kâr Çokmu? İstanbul'da boğaz kenarından ev alamazssin bee😂😂
Bizim Kocaeli'de serbestler dondurma o kadar para kazanıyordur hahaaha😀
Finansallar açısından net kar yazan bir şirkette risk yoktur. Evet bankacılık sektöründe çok düşük bir kar fakat Aktifbank’ın da çapı belli.
Türkiye’de bir bankanın batması kıyamet ile benzer ihtimale sahip korkmayın. Dünyanın en sıkı bankacılık regülasyonu bizde.
teşekkürler bilgi için.. yüzde 51 zaten veren vardı. burası 53 veriyor ama 2 puan için risk almaya değmez bence..
-
Aktifbank değil Alternatif Bank olacak onu düzelteyimquote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
Finansallar açısından net kar yazan bir şirkette risk yoktur. Evet bankacılık sektöründe çok düşük bir kar fakat Aktifbank’ın da çapı belli.
Türkiye’de bir bankanın batması kıyamet ile benzer ihtimale sahip korkmayın. Dünyanın en sıkı bankacılık regülasyonu bizde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vovhesap pasifi en paraya aktarmaya izin veriyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anadolubank renkli hesap 2. 3 ay uzatma yaptım. EFT masrafı muafiyeti de aldım. En son %55'miş kullandığımda.
-
Nasıl uzatma yaptılar, otomatik fatura talimatıyla mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acık bankacılıktan 1 banka mobilden ekle 6 ay eft havale ücretsiz
-
İlk defa hesap açarken mail gelmişti müşteri temsilcisi adı ve telefonu yazıyordu. Onu aradım. 2 tane otomatik ödeme talimatı gerekiyor dedi. Yaptım ve geri aradım. Bu akşam %53'ten bağlanacakmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oozgurel
Akşam 10 gibi vadesizdeki parayı kendi vadeliye çekiyorBanka hesabı açtıktan sonra vadesize koyduktan sonra hiçbir şey yapmayacağız, (yeni bir mevduat hesabı açmayacağız değil mi?) otomatik Renkli hesaba mı alacak? Ben de bugün hesap açmayı düşünüyorum da. @Paetzold
-
Evet, hiçbir şey yapmayacaksınız. Vadesizde kalacak. Akşam 22:00'de otomatik vadeliye alacak.
-
Beyler 92 gün 48 oran ing vadeli iyimi bağlıyacağım ona göre ama görüyorum ki herkes günlükte takılıyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 26 Mayıs 2025; 15:12:10 >
getir 3 aya 50 veriyor
-
Ben bu getire güvenemiyorum yarın el değiştirir kapanır birilerine satılacaktı falan..
32 güne zaten 50 gözüküyor bende şuan 48 sanırım 90 gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 26 Mayıs 2025; 15:25:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X