Almıyor sanırım. Önceden tfx uygulamasını kullanırken türkiye finan eft havala hiçbir şeyin ücretini almazdı. Şu anda da muhtemelen almıyodur. Kredi kartı aidatı filan da almıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4690. sayfa)

-
-
1 günlük valörlü işlem, yaklaşık 1.5 puana denk geliyor. 3 puan değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TL ref bile %49 (risksiz faiz)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Anadolu Bank Renkli hesap ne zaman mevduata alıyor parayı? Saat 19:14 halen vadesizde duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 26 Mayıs 2025; 19:14:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21-22 arası alıyor getiri de sabah 5 gibi yatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Mayıs 2025; 19:16:57 >
Burgan on plus gecelik %52 , cepteteb gecelik yüzde 53. Pasif var
mundi.
-
Gün kaybı yaşadınız mı? Süre bitmeden önce mi başvurdunuz?
cepteteb kac tl ye ne kadar pasıf ve hosgeldın surelı mı bı sure sonra oran dusmelı mı sadece yenı musterıye mı mevcuta da var mı
-
kıraz hesap mı yenı musterı mısınız 3 ay surelı mı verıyor bunu hosgeldın dıye
-
Yeni müşteri. 500 bin e 40 bin pasif sanırım
faiz oranları kac su an eskı musterıye aylıkta
-
NKOLAY CANDIR,pasifsiz 47
-
Kiraz hesap evet, yeni müşteri değilim hocam 1 senedir kullanıyorum normalde 48 idi parayı başka bankaya atacakken 50 yaptı kabul ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 53 gecelik ayrıca programada katılmadım
Alternatif ve Türkiye finans 53 veriyor yeni müşteriye bunların pasifini enparaya atan var mı oluyor mu acaba
2 bankada da mi pasif ?
Daha önceden günlük hesap açmışım ama hiç kullanmadım. Açtığımdan bile haberim yoktu
..
Ona rağmen baktım 42 oran diyor. Ama siz hiç açmadıysanız size yüksek verebilir. Hesabınız varsa girip bakın hesap açmadan görebilirsiniz sanırım
-
hocam saat 10'u geçti ancak para halen üstteki altında renkli hesap yazan vadesiz hesapta gözüküyor.
Alttaki vadeli hesap bakiyesi halen 0
bir yanlışlık mı var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X