1

Teğmen
28 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 150 (Bu ay: 0)
Gönderileri

YDS/YÖKDİL ONLİNE KURS EĞİTİM SETİ İÇİN ORTAK ARIYORUM.

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum bu akşam hepsiburadanın fırsatlar kısmında indirimde yakalamış olduğum iki adet ikili tefal tava seti ve bir adet klozet sipariş verdim ancak bu siparişleri daha önceden ücretini ödeyerek almış olduğum indirim tanımlı hesap üzerinden yaptım ancak yapmış olduğum bu alışverişin o hesapla yapıldığının farkında değilim çünkü bir ay kadar önce bu hesabı kullanmıştım ondan sonra bu hesaba girmemiştim ve siparişlerimi adresim de kayıtlı olduğu için otomatik olarak verdim anlık olarak indirime giren bu ürünleri çok zor koşullarda aldım ancak hesap sahibine sanıyorum siparişiniz alındı uyarısı gitti ki siparişlerim sayfasından hesap sahibi kişi ürünlerimi iptal etmiş. Hepsi burada müşteri hizmetlerini aradım ürünlerin neden iptal edildi diye müşteri hizmetlerinin verdiği cevap şu; ürünlerin iptalini siz gerçekleştirmisiniz siz istemişsiniz. Daha önce indirimli hesabı aldığım kişi belli bu indirimi aldığım WhatsApp grubu belli benim ismim belli beni arayıp bulup siparişi sen mi verdin neden verdin nasıl verdin vermeseydin neden verdin Gibi SORULAR sorarak cevabını aldıktan sonra iptal etseydi ya da iptal etmeseydi sizce daha iyi olmaz mıydı çünkü ben onun hesabı buyla herhangi bir indirime dahil olmadım herhangi bir indirimden yararlanmadım. Bu hesabın sahibini buldum ve sordum sen mi yaptın bunu dedim evet ben yaptım dedi neden yaptığını sordum habersiz verilen bütün siparişler iptal ediyorum dedi ben de dedim ki beni arayıp sorup bulabilirdin neden iptal etme gereği duydun dedim. Benim işim gücüm yokta seni mi bulacağım dedi ve beni engelledi. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
İnternetten YDS eğitimi veren bir kurstan eğitim almak istiyorum ancak kura ücretleri çok pahalı olduğu için bir hesapta birden farklı kullanıcı olarak kullanmak üzere alınacak YDS kursu içim ortak arıyorum. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
İnternetten YDS eğitimi veren bir kurstan eğitim almak istiyorum ancak kura ücretleri çok pahalı olduğu için bir hesapta birden farklı kullanıcı olarak kullanmak üzere alınacak YDS kursu içim ortak arıyorum. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
Online dil kursu için ücreti paylaşıp ortak kullanılabilecek tek hesaplık bir YDS kursu için ortak arıyorum. İlgilenenler ulaşırsa sevinirim
Online olarak yökdil sağlık bilimleri alanında kurs almak istiyorum. Maliyetleri azaltmak adına Ortak olarak girmek isterseniz yazabilirsiniz. Ayrıca sadece yökdil değil bazı kurslar hem yökdil hemse YDS ortak kursu veriyor aynı ücrete. Bu kurslarda alınabilir.
Arkadaşlar merhaba, ilçe merkezine girişte kendi güzergahımızdan yol alırken, karşı güzergah tarafının ara sokağından çıkıp bizim şeridimize geçen bir sürücü ile kaza yapmış bulunmaktayız. Araç sahibi bir başka kişi sürücü bir başka kişi. Aracın sigortası yok muayenesi yok 91 model Toros, sürücünün ise kimliği yok ehliyeti yok. Bizim aracımız vw caddy 2011 1.6 tdi comfortline. Bizim sigortamız var ancak kaskomuz yok. Karşı tarafın hasarı çok az bizimki ise hayli fazla. Hava yastıkları felan hep açıldı. Yolcu tarafındaki Yakınımızın kolu kırıldı. Polis ifadeleri aldı kaza tutanağı tuttu sonuç olarak karşı tarafın aracı bağlandı ve suçlu oldukları tespit edildi. Bundan sonraki süreçte herkes elini kolunu sallayarak emniyetten çıktı. Yaralının hastaneden iş görmezlik raporu var. Karşı taraf aracımızı yaptırmayı reddediyor, mahkemeye verin isterseniz diyor. En büyük şansımız kimseye ciddi birşey olmadı Allah’a şükür. Ancak şu andan itibaren izlememiz gereken yol hakkında değerli fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Zaman ayırıp yazan arkadaşlara da okuyanlara da teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Arkadaşlar merhaba, ilçe merkezine girişte kendi güzergahımızdan yol alırken, karşı güzergah tarafının ara sokağından çıkıp bizim şeridimize geçen bir sürücü ile kaza yapmış bulunmaktayız. Araç sahibi bir başka kişi sürücü bir başka kişi. Aracın sigortası yok muayenesi yok 91 model Toros, sürücünün ise kimliği yok ehliyeti yok. Bizim aracımız vw caddy 2011 1.6 tdi comfortline. Bizim sigortamız var ancak kaskomuz yok. Karşı tarafın hasarı çok az bizimki ise hayli fazla. Hava yastıkları felan hep açıldı. Yolcu tarafındaki Yakınımızın kolu kırıldı. Polis ifadeleri aldı kaza tutanağı tuttu sonuç olarak karşı tarafın aracı bağlandı ve suçlu oldukları tespit edildi. Bundan sonraki süreçte herkes elini kolunu sallayarak emniyetten çıktı. Yaralının hastaneden iş görmezlik raporu var. Karşı taraf aracımızı yaptırmayı reddediyor, mahkemeye verin isterseniz diyor. En büyük şansımız kimseye ciddi birşey olmadı Allah’a şükür. Ancak şu andan itibaren izlememiz gereken yol hakkında değerli fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Zaman ayırıp yazan arkadaşlara da okuyanlara da teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Arkadaşlar merhaba, ilçe merkezine girişte kendi güzergahımızdan yol alırken, karşı güzergah tarafının ara sokağından çıkıp bizim şeridimize geçen bir sürücü ile kaza yapmış bulunmaktayız. Araç sahibi bir başka kişi sürücü bir başka kişi. Aracın sigortası yok muayenesi yok 91 model Toros, sürücünün ise kimliği yok ehliyeti yok. Bizim aracımız vw caddy 2011 1.6 tdi comfortline. Karşı tarafın hasarı çok az bizimki ise hayli fazla. Hava yastıkları felan hep açıldı. Yolcu tarafındaki Yakınımızın kolu kırıldı. Polis ifadeleri aldı kaza tutanağı tuttu sonuç olarak karşı tarafın aracı bağlandı ve suçlu oldukları tespit edildi. Bundan sonraki süreçte herkes elini kolunu sallayarak emniyetten çıktı. Yaralının hastaneden iş görmezlik raporu var. Karşı taraf aracımızı yaptırmayı reddediyor, mahkemeye verin isterseniz diyor. En büyük şansımız kimseye ciddi birşey olmadı Allah’a şükür. Ancak şu andan itibaren izlememiz gereken yol hakkında değerli fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Zaman ayırıp yazan arkadaşlara da okuyanlara da teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Arkadaşlar herhangi bir bayide gezip gördüğünüz yada duyduğunuz 3008 dizel otomatik allure selection donanımlı araç varmıdır?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 381
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 265 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.