Fibaya cekip dener misin parayi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4668. sayfa)

-
-
Herkes anadolubankı konuşur oldu forumda :)) hahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
90 gün güncel faizden yararlanabilirsin diyor banka.
Oran düşebilir veya çıkabilir. Net değil.
Ama düşük oran yerine yüksek oran için otomatik talimat veriyoruz ve 90 gün yüksek oran sunmuş oluyor.
-
fiba'da hesabım yok hocam. bugün vade süresi doldu iş bankası'nda da, eğer iyi bir oran alamazsam getirfinans'a aktarmayı düşünüyorum tutarı ama orda 1 milyon eft limiti görünce vade bittikten sonra tekrar para aktarmada limite takılacağız.
-
Tamam işte Fibada acarsın para dönebe kadar getir / fiba hesaplarım arası görüyor parayı fibadan girince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam teşekkür ederim
-
hesap açtığımızda getir'deki yüzde 50 oran fiba'da da mı geçerli?
-
günlükçüler ne yapıyor bu arada? nkolay pasif kaldı ama pasif yok diye %47 den devam ediyoruz varsa daha mantıklısı ona bakalım.Süreç uzun olsa anadolu dan baglamak mantıklıda...
-
32 gün en yüksek neresi suan beyler?
NKolay nasıl yapılıyor hacam. Vadeli kısmı göremedim orada
Bono al diyorsun. O şekilde çalışıyor.
-
Anadolubank diye kayıt oldum ancak 25bin lira pasif bakiyesi varmış… sanırım on bank.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anadolu bank günlükte pasif Bakiye olayı var mı
Anadolubankı devam faizi için aradım. %10 vadeli hesap (oran:36-37) veya %10 para piyasası fonu istiyor. Otomatik fatura ödeme kampanyası bitmiş. Anadolubankta para piyasası fonu olarak ne tavsiye edersiniz ?
-
Merhaba, Şuan Yapıkredi bana %41 mevduat oranı veriyor çok düşük geldi buda başka bir bankada hesabım yok sizce PPF'mu alsam daha iyi olur yoksa diğer bankalarda yüksek faiz varken hesap açıp taşımakmı daha mantıklı olur?
-
Alternatif Bank'ı sevmedim paramı taşıdım hocam uygulaması çok dandik bide pasif bakiyesi yüksek
-
bende begenmedim bazen app ye giremiyosun
-
Hikaye daha bugün diğer hesabı 2 otoya yaptılar nereyi aradınız normal mh ise onlar olmaz kendi şubenizdeki temsilciye ulaşın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Mayıs 2025; 15:27:9 > -
Normal müşteri hizmetleri değil. Daha önce olumlu sonuç aldığım numarayı aradım. Dijital olarak hesap açmıştım en yakın ildeki şubeyle mi iletişime geçeyim anlamadım ?
-
Bu ekranı nasıl görürüm mobilden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X