< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4685. sayfa)

-
-
Nkolay a simdi para yatirsam yarina faiz isliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugünün faizini vermez,pazartesinin faizini salı verir.Benim bildiğim enpara,qnb, alternatif bunlar varsa bugünün faizini veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Qnb 47’den devam ettirmiş 45 gün bitince.
Arayinca belki yukseltirler. Denedinizmi aramayi
Hep 23.30 damı ayırıyor daha erken ayırdığı oldu mu hocam
Türkiye finans yeni musteriye fastte masraf alıyor mu
bankalar eft fast işlemlerinde sms onayı isteyecekmiş.bu daha önce vardı diye hatırlıyorum sonradan kaldırdılar..hesabından para cekilen kredi kullanılan mağdurlar bize hiç onay gelmedi diyorlardı.cep telefonu yönlendirilmişse sms onayı istemeninde bir anlamı yok.bence para transferlerinde ikinci şifre koyulmalı .
-
iş bankası'nda yüksek tutarlardaki para transferlerinde bu işlemi müşteri kendi mi yapıyor diye güvenlik birimi bankadaki kayıtlı telefon numarasını arıyor ve öyle onay alınarak para transferleri sağlanıyor. diğer bankalarda genel durum nasıl bilemem ama, yapıkredi'de mesela yüksek meblağda para transferi için illa şubeye geleceksin diye saçma bir uygulama vardı en son.
-
Arkadaşlar Anadolu Bank Renkli hesapta;
1) EFT-FAST hızlı bir şekilde geçiyor mu?
2) 250.000 TL mevduat koyunca direkt EFT - FAST ücretsiz mi oluyor yoksa başvuru yapmak mı gerekiyor? Ve nereden yapılıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1) Evet
2) eft ücretsiz olması için hesapta 250k olmalı ve müşteri temsilcisinden muafiyet talep etmelisiniz. 3 ay ücretsiz eft imkanı tanıyorlar.
-
bende hep 23:30 sonrası çekti, farklı durumda olan varsa ben de öğrenmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrenjit -- 25 Mayıs 2025; 22:18:22 >
EFT bedava oluyor mu hocam peki
Yahu bu akbank %49 mevduat falan diyor uygulamada yapmak isteyince %38 gösteriyor oranı neden acaba
akbank 3 aylık bağlasam, istediğim zaman para ekleme yapabiliyor muyum? yoksa ne kadar bağladıysam 3 ay geçerli mi oluyor?
getir finansa %50 den 35 gün 1 mio üstü para yatırmak mantıklı mı sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 26 Mayıs 2025; 11:2:16 > -
Denizbank 48,50 faizle 32 günlük mevduat bugun bitti.Kaptan hesap günlükten %51 devam ediyorum.
-
Sitede 50 yazıyor kaptan hesap hocam düşmüş olmasın sizinde
Sabah yaptım işlemi , %51 idi .Şimdi yeniden baktığımda dediğiniz gibi %50 olmuş.
-
Daha yüksek yoksa hocam yatırılabilir tmsf güvencesi var zaten 950 bine kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X