Şimdi Ara

Bana akıl vericek kişiler arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunları belirteyim, 20 yaşındayım 1.90 boyundayım ve kilom 70.
    Okul hayatım boyunca tembel olduğum için 1 senedir falan iş hayatındayım ve zorluklarını gördüğümden canıma tak etti. Kendime 'besyo' hedefi koydum, seneye nasipse bunu gerçekleştiricem. Çok zayıf olduğumu biliyorum ancak şu aralar normal insan vücuduna kavuşmak için çabalıyorum. Sigarayıda 2 hafta önce bıraktım biraz boğazım açıldı. Akşamları yemeğimi 7'de yiyorum sabah 8:30'da whey 3 matrix'den bir ölçek alıyorum yarım saat sonra antremanıma başlıyorum.
    15 dakika civarı kesintisiz koşu, inişi çıkışı 20 dakika sürüyo.
    Daha sonra eve geliyorum ayağı uzatıp doğrulurken kendine çekiyosun ya öyle bi karın hareketi var sonra mekik şınav. Sonrada 5KG'lık dambıllarla kol göğüs falan çalışıyorum. Antremandan sonrada bir ölçek daha protein tozu içiyorum.
    Sizce yanlış yaptığım bir şey varmı?

• Kilo almaya calısan biri neden kardiyo yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _Sniper

Kilo almaya calısan biri neden kardiyo yapar?

Hem ısınmak için hem kondisyon için hocam, besyoya giricem ya.

• kardeşim sana vereceğim tek akıl oku adam gibi birşey ol. bu ülkede baltaya sap olamayanlar ya besyo okuyor ya pmyo. besyo eskisi gibi değil artık ben mühendisliği bırakıp besyoya geçecektim ama iyiki yapmamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Kilo almaya calısan biri neden kardiyo yapar?

Hem ısınmak için hem kondisyon için hocam, besyoya giricem ya.

Hocam benden veya bu forumda başka birinden bişey öğrenemezsin detay şeyler hariç donanımını diğer forumlardan ve makalelerden sağlaman lazım.Vucut gelistirme açısından bakarsak, şuan full body bi antrenman programıyla spor salonunda çalışman daha uygun olur şuanki yaptıkların antrenman bile değil.Beslenme içinse kaliteli karbonhidratlardan oluşan bi beslenme bulk programı bul kendine uygun şekilde internetten veya salondaki hocandan yardım alırsın.

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

Öncelikle şunları belirteyim, 20 yaşındayım 1.90 boyundayım ve kilom 70.
    Okul hayatım boyunca tembel olduğum için 1 senedir falan iş hayatındayım ve zorluklarını gördüğümden canıma tak etti. Kendime 'besyo' hedefi koydum, seneye nasipse bunu gerçekleştiricem. Çok zayıf olduğumu biliyorum ancak şu aralar normal insan vücuduna kavuşmak için çabalıyorum. Sigarayıda 2 hafta önce bıraktım biraz boğazım açıldı. Akşamları yemeğimi 7'de yiyorum sabah 8:30'da whey 3 matrix'den bir ölçek alıyorum yarım saat sonra antremanıma başlıyorum.
    15 dakika civarı kesintisiz koşu, inişi çıkışı 20 dakika sürüyo.
    Daha sonra eve geliyorum ayağı uzatıp doğrulurken kendine çekiyosun ya öyle bi karın hareketi var sonra mekik şınav. Sonrada 5KG'lık dambıllarla kol göğüs falan çalışıyorum. Antremandan sonrada bir ölçek daha protein tozu içiyorum.
    Sizce yanlış yaptığım bir şey varmı?

Yanlışın spor salonuna gitmemek bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.90 boyum 70 kilom olsa yatarken bile makarna yerdim..Ahh ahh nerde o gunler :)) Kardiyo yapilcak bir durum gormuyorum,bosuna terliyorsun..5 kiloluk dumbellerinide cope atip adam gibi bir salona yazil..Su an yaptiklarinla hicbirsey kazanamazsin..

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.