Şimdi Ara

Ban Nasıl Kalkar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulumun forumundan bi moderator arkadaş kıllık olsun diye beni forumdan banlamış...Forumu okuyabiliyorum ama cevap yazamıyorum haliyle...Sinir oldum,bişeyler yapmam lazım çatlıycam :P.. hacklettirsem siteyi filan Yada bu ip mi nasıl değiştirebilirim hep aynı yaw Kablo Net kullanıyorum...1haftadır ip'im değişmiyo ne salak şey...
    Bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim yada zevkine siteyi hacklemek isteyen varsa

• Bu arada okul derken öle üniversite filan değil Lise... Elemanlar para toplayıp bi hosting almışlar bide dandirik forum kurmuşlar bilg. B sinden de anlamıyolar zaten
  • adres verseydin be keşke
  • ahauhauh herşey var adres yok. Sen bi papaza git o kaldırır banı.
  • [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol] allahım neşe katıyor hayatıma bu forum yaw! sağolun emi! :))
  • Kusura bakmayın unutmuşum adresi Adres :http://www.haydarpasalisesi.org
  • beni banlamazlar.sen bana söyle burdan ne yazacaksan,ben yazarım[evlol]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ehehe bu da olabilir
  • Up cevap yokmu yaw ?
  • Kabloneti ara, IP'imi resetlettirmek istiyorum de 310 28 28
    Ondan sonra IP'ın değişmiş olacaktir modemini resetlemeyi unutma.

Sonra o foruma başka kullanıcı adından kayıt ol ve gir.
  • yakin temas lazim hocam. bir hatun ayarliyorsun, admini pc basindan uzaklastirmak icin tum marifetini kullaniyor. sen de aradan sizip, pc basina oturuyorsun. ip numarani mi trusted mi yaparsin, yoksa yeni bir kullanici isimimi koyarsin, yoksa firewall'ini mi bozarsin, trojan mi atarsin orasi sana kalmis. hatta icq history'isi felan var ise backup alip aleyhine kullanmak uzere saklayabilirsin. [evlol]
  • maat niye arkadaşı yasadışı yollara teşvik ediyorsun?
    bak magic hocama ne küsel tarif etmiş biraz onu örnek alsan diyorum!!
  • teknik yardım bölümünde çok kullanılan bir ibareden yola çıkarak;

inndir.com da antiban programı arattır.
  • aratma çünkü bulamadım oyle bi program
  • Yaw ban olayını halletsem bile çok sinirlendim adamlar her mesajımı siliyo [:P] Bu foruma bi hack gerek forumu hackleyene oyun cd si filan versem
  • proxy kullan :D internet explorer da araçlar a gel ordan internet seçeneklerine gel orda bağlantılara gel ve son olarak yerel ağ ayarlarına gel orda en altta proxy sunucusu yazıyo oraya proxy.ttnet.net.tr yaz port olarak 8080 :))
  • çok hacklemek istiyosan alsana forumun databes i :Dhttp://www.haydarpasalisesi.org/admin/database/wwForum.mdb bu dosyayı çekiyosun Microsoft Access ile açıyosun içinde şifreler var ama encrypte edilmiş halde o şifreleri tekrar çözmen gerek yani :D neyse araştır işte biraz vakit geçirirsin meşgale felan olur :)
  • Eheh sağol..Peki bu şifreleri çözen bi program biliyormusun ? İsmini söylersen sevinirim...
  • Proxy kullandım ip'm acayip bişey oldu ama bu forum yine ip'niz yasaklanmış diyo ?! ...

Adamlar Radeon 9600XT , FX5900 e takar diyolar acilen bi cevap yazmak lazım [:P]
  • ya beyler benim de başıma böyle bir sorun geldi yardım ederseniz cok sevinirim.. siteyi yapan arkadaş yani admin cok yakın bi arkadaşına adminlik verdi.. adamda ortalıkta klavye delikanlılığı yapıyo.. lise forumu yine.. kızın teki girip selam ben geldim tanısalım demiş bende olur tanısalım dedim.. admin girip demiş ki; o adamla tanısma cok sefilbi insandır tanıstığına deymez .. kız da demiş sen hangi snıftasın peki? diye admine.. ben de hemen atladım.. o adam cok sefildir tanısmana deymez diye.. bunun üzerine admin gaza geldi ve bi anda parladı.. bi daha benim hakkımda yorum yaparsan ban yersein sen adammısın .. ha dicek olursan benle uğraşma bende sana cevap vermiim diye,, hiç kasma gene ban yersin. kes sesini... aynenn böle demişti bana attığı pm inde.. bende dedim ki istersen banla , bu sitede zorla durmuyorum siktirip giderim .. beni buna zorlama.. benle uğraşırsan karşılığını alırsın.. admin pm attı ve şöle dedi ; "sefil" .. bunun üzerine banledi.. dengesiz admin... .bana kalsa direk giderim fakat tüm okul forumda takılıyo ve adam da benim mesajlarımı editleyip ben sölyomusum gibi millete cvp yazıyo.. ne kadar sinir olduumu az cok tahmin edersiniz.. yardımcı olursanız sevinirim.. banı kaldırmak değil benim tek istediğim account umu silmek.. bi daha da o foruma uğramamak.. program ismi verirseniz ya da nasıl yapacağımı sölerseniz sevinirim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.