Şimdi Ara

Balkonuma Kumru Yuva Yapıyor[SS]li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün bulduğum dal parçalarıyla iyice şüphelenmiştim şimdi inşaat halince yakaladım :D
    sorun şu ki yapmak istediği yer klimanın arkası orda dururmu yuva klimaya bir zarar gelir mi ?
    eğer ben ona kutu gibi birşey koysam oraya kurar mı benimsermi orayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 22 Mart 2014; 18:48:30 >

• KÖR OLDUM
  • Yok elleme sakın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimadan guvercine zarar gelebilir bence uzaklastir ve yuvasini boz ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladık kliman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

Anladık kliman var

aynen qnq klima qeyf fakirler sizi
  • Bizimde klimanın arkasına yapmışlar. Bir sürü hemde. 1 Yavru ölmüştü 1 tanede yumurta düşmüştü :(. Halada duruyor yuvaları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odama giren kelebekler (ss'li)
    12 yıl önce açıldı
    Odama Yumurtalı Saldırı [SS'li]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güvercin uçuverdiii

• Şuna da bir el atın mübarekler
    http://forum.donanimhaber.com/m_89438710/tm.htm
  • hocam çok pislerler yalnız. ne yapacağınıza ona göre karar verin.

• yaklasma,zarar gelmez hep yapıyorlar oralara, bızım evın 2 penceresıne yaptılar yaklaşırsan yuvayı ellersen bırdaha gelmezler
  • Bizim binada boş dairelerimizin camı yok, girip yuva yapiyorlar, sirf o yüzden 3 yildir cam takmiyoruz.

Kader artik orada zarar gormezler belki, bence bozma yada o yuvanin oldugu kisma klimanin yuzeyine karton koy.

• Çok pis kokar bi an evel uzaklaştırmaya çalış
  • Evini bitler basmasını istemiyorsan boz gitsin, sonuçta daha yumurtlamadı bir şey olmaz.
  • yuva yıkanın yuvası olmaz.sakın yıkma.
  • bırak yapsın ne olacak
  • Güvercin değil kumru o guglayınca çok yatıştırıcı bir ses çıkarır ben sabahları bunun sesiyle uyanıyordum gug gugug gug diye bağırıyor

Edit : Kutu gibi birşey koyma sakın bir daha gelmez yuvaya , büyük ihtimalle 2-3 aya eğer ürkütmessen yumurtlar , yumurtaları bıldırcın yumurtalarına benziyor hiç ellemeye kalkma bırak kalsın orada zarar gelmez hiç bir şekilde . Ama illa rahat olsun yuvası diyorsan o koyduğu çalılardan koyabılırsın kuşun yuvayı görmediğinden emin ol karşıda bina fılan varsa yuvasını uzaktan kontrol edebılır . Ve sen bunun farkında bile olmazsın çok akıllı hayvan bunlar daha önce bizim balkonada yuva yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 20 Mart 2014; 10:43:04 >
  • Yuva bozma,yuvan bozulur yavvrumm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

Merhaba arkadaşlar geçen gün bulduğum dal parçalarıyla iyice şüphelenmiştim şimdi inşaat halince yakaladım :D
    sorun şu ki yapmak istediği yer klimanın arkası orda dururmu yuva klimaya bir zarar gelir mi ?
    eğer ben ona kutu gibi birşey koysam oraya kurar mı benimsermi orayı ?

klimaya sıkıntı olmaz heralde ama yumurtladığında yumurtalar bozulursa sıçtın hocam. o yumurtalar çürüyo böcekleniyo böyle minik minik binlerce böcek çıkıyo kene gibi. üstüne bulaşırlarsa kaşıntı falan yapıyo. ama bunlar olmazsa bırak dursun hayvan bu sene yapsın yavrular yuvadan ayrılınca yuvayı sök at yoksa her sene gelirler.

• klimayı düşünüyor herife bak.
    yuva bozanın Allah da yuvasını bozar sözünü düşün derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.