Şimdi Ara

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
22.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı dostalr okuyan balıkesirde yasayan bana tavsiye verecek

• aslında merak ettigim ogrencii ye nasıl davranırlar halk iyimidir + kıra olayı falan nedır
  • Iki senede bir gelirler
    ..t balıkesirliler
    Topu topu 300 kişiler
    Şampiyon gördü ...nkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~exampleGM~

aslında merak ettigim ogrencii ye nasıl davranırlar halk iyimidir + kıra olayı falan nedır

kiralar gayet uygundur zaten ucuz şehiridr balıkesir öğrenciyede gördüğüm kadarıyla kötü davranmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zayef-

quote:

aslında merak ettigim ogrencii ye nasıl davranırlar halk iyimidir + kıra olayı falan nedır

kiralar gayet uygundur zaten ucuz şehiridr balıkesir öğrenciyede gördüğüm kadarıyla kötü davranmazlar

kira olayına sevindim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zayef-

quote:

kira olayına sevindim

ama çok süper bir şehir değildir çok fazla bir şey bekleme
  • HOCAM TAM YERİNE GELDİN. ABİM ORADA OKUDU SÜPER BİR YER. GÖÇMEN KONUTLARI DİYE BİR YER VAR ORASI ÖĞRENCİLERİN ÇOK OLDUĞU VE KİRALARIN İYİ OLDUĞU BİR YER.İSTEDİĞİNİ SORABİLİRSİN BALIKESİR SÜPER BİR YER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben corludan gidecem zaten beklentimde yok
  • ben 1-2 hafta önce balıkesirdeydim.5 günde kafayı yedim.istanbul dışında yaşayamıcağımı anladım.o yüzden ist. dışı tercih yapmıyorum.

merkez de baya öğrenci var sanırım arkadaşım öyle demişti.merkezi gene fena değil de gönen e gittim bide ben orası rezaletti.

beşiktaş-maçka da oturuyorum kurban olıyım buralara.
  • gönen mi rezalet gönen gibi yer yok be :) Gönende nereleri gördün ki rezalet diyorsun ?
  • konu dısından kazanan yokmu balıkesiri acaba
  • balıkesir fena bir il değildir. Okunabilir hangi bölümü kazandın. ? abim balıkesirde okudu üniversitesi şehirden uzak dağın başında bir yerde olması lazım :) balıkesirin merkez olmasada ilçeleri gerçekten çok güzeldir. İlçelerini bol bol gezersin Ayvalık - Burhaniye - Edremit - Akçay - Bandırma ... ..
  • quote:

konu dısından kazanan yokmu balıkesiri acaba

ben kazandım balıkesir yüksek okulu büro yönetimi & yönetici asistanlığı 2 senelik ama gitmeyeblirm kararsızım
  • Tekirdağ'lıyım. Balıkesir'de okuyorum. Çoğu öğrenciye göre vasat bir yer.
    Çağış kampüsü şehir merkezinin 17km dışında. Kampüse ulaşım belediyenin körüklü otobüsleri ve minibüsler ile yapılıyor.

Körüklü otobüs: 0,75
    Minibüs: 1,25
    Körüklü otobüste hava almaya yer olmuyor bazen. Üst üste gidiyoruz. Her zaman kalabalık oluyor.

Kiralar pahalı değil normal fiyatlar var. Ben ilk sene yurtta kaldım bu sene eve çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

Tekirdağ'lıyım. Balıkesir'de okuyorum. Çoğu öğrenciye göre vasat bir yer.
    Çağış kampüsü şehir merkezinin 17km dışında. Kampüse ulaşım belediyenin körüklü otobüsleri ve minibüsler ile yapılıyor.

Körüklü otobüs: 0,75
    Minibüs: 1,25
    Körüklü otobüste hava almaya yer olmuyor bazen. Üst üste gidiyoruz. Her zaman kalabalık oluyor.

Kiralar pahalı değil normal fiyatlar var. Ben ilk sene yurtta kaldım bu sene eve çıkıyorum.

Saolsın

kımya bolumu 2. ogretim

kıralar nekadar
  • balıkesir köy gibi bi yer ya ama bandırmaya falan gitseydin kraldın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

Iki senede bir gelirler
    ..t balıkesirliler
    Topu topu 300 kişiler
    Şampiyon gördü ...nkler

bu sene tff aldı ya elimizden bu balkızları
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

balıkesir köy gibi bi yer ya ama bandırmaya falan gitseydin kraldın yani

koy falan idare edecez artik tecrübeliyim Allah tan 2 sene kırklarelinde okudum orası daha beterdir sanırım
  • @~exampleGM~

Bende coğrafya bölümü II. öğretim. Aynı fakültedeyiz.

@kronik10.5

Bizim bi hoca ilk derste bize "Türkiye'nin en büyük köyüne hoşgeldiniz" diye söylemişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

balıkesir köy gibi bi yer ya ama bandırmaya falan gitseydin kraldın yani

koy falan idare edecez artik tecrübeliyim Allah tan 2 sene kırklarelinde okudum orası daha beterdir sanırım

sen arkadaşı takma fazla pariste oturduğu için köy gibi gelmiş balıkesir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.