Varmı dostalr okuyan balıkesirde yasayan bana tavsiye verecek
aslında merak ettigim ogrencii ye nasıl davranırlar halk iyimidir + kıra olayı falan nedır
Iki senede bir gelirler ..t balıkesirliler Topu topu 300 kişiler Şampiyon gördü ...nkler
quote:
Orijinalden alıntı: ~exampleGM~
aslında merak ettigim ogrencii ye nasıl davranırlar halk iyimidir + kıra olayı falan nedır
kiralar gayet uygundur zaten ucuz şehiridr balıkesir öğrenciyede gördüğüm kadarıyla kötü davranmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: zayef-
quote:
kiralar gayet uygundur zaten ucuz şehiridr balıkesir öğrenciyede gördüğüm kadarıyla kötü davranmazlar
kira olayına sevindim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zayef-
quote:
kira olayına sevindim
ama çok süper bir şehir değildir çok fazla bir şey bekleme
HOCAM TAM YERİNE GELDİN. ABİM ORADA OKUDU SÜPER BİR YER. GÖÇMEN KONUTLARI DİYE BİR YER VAR ORASI ÖĞRENCİLERİN ÇOK OLDUĞU VE KİRALARIN İYİ OLDUĞU BİR YER.İSTEDİĞİNİ SORABİLİRSİN BALIKESİR SÜPER BİR YER.
ben 1-2 hafta önce balıkesirdeydim.5 günde kafayı yedim.istanbul dışında yaşayamıcağımı anladım.o yüzden ist. dışı tercih yapmıyorum.
merkez de baya öğrenci var sanırım arkadaşım öyle demişti.merkezi gene fena değil de gönen e gittim bide ben orası rezaletti.
beşiktaş-maçka da oturuyorum kurban olıyım buralara.
gönen mi rezalet gönen gibi yer yok be :) Gönende nereleri gördün ki rezalet diyorsun ?
konu dısından kazanan yokmu balıkesiri acaba
balıkesir fena bir il değildir. Okunabilir hangi bölümü kazandın. ? abim balıkesirde okudu üniversitesi şehirden uzak dağın başında bir yerde olması lazım :) balıkesirin merkez olmasada ilçeleri gerçekten çok güzeldir. İlçelerini bol bol gezersin Ayvalık - Burhaniye - Edremit - Akçay - Bandırma ... ..
quote:
konu dısından kazanan yokmu balıkesiri acaba
ben kazandım balıkesir yüksek okulu büro yönetimi & yönetici asistanlığı 2 senelik ama gitmeyeblirm kararsızım
Tekirdağ'lıyım. Balıkesir'de okuyorum. Çoğu öğrenciye göre vasat bir yer. Çağış kampüsü şehir merkezinin 17km dışında. Kampüse ulaşım belediyenin körüklü otobüsleri ve minibüsler ile yapılıyor.
Körüklü otobüs: 0,75 Minibüs: 1,25 Körüklü otobüste hava almaya yer olmuyor bazen. Üst üste gidiyoruz. Her zaman kalabalık oluyor.
Kiralar pahalı değil normal fiyatlar var. Ben ilk sene yurtta kaldım bu sene eve çıkıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Prerogative
Tekirdağ'lıyım. Balıkesir'de okuyorum. Çoğu öğrenciye göre vasat bir yer. Çağış kampüsü şehir merkezinin 17km dışında. Kampüse ulaşım belediyenin körüklü otobüsleri ve minibüsler ile yapılıyor.
Körüklü otobüs: 0,75 Minibüs: 1,25 Körüklü otobüste hava almaya yer olmuyor bazen. Üst üste gidiyoruz. Her zaman kalabalık oluyor.
Kiralar pahalı değil normal fiyatlar var. Ben ilk sene yurtta kaldım bu sene eve çıkıyorum.
Saolsın
kımya bolumu 2. ogretim
kıralar nekadar
balıkesir köy gibi bi yer ya ama bandırmaya falan gitseydin kraldın yani
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Maiden
Iki senede bir gelirler ..t balıkesirliler Topu topu 300 kişiler Şampiyon gördü ...nkler
bu sene tff aldı ya elimizden bu balkızları
quote:
Orijinalden alıntı: kronik10.5
koy falan idare edecez artik tecrübeliyim Allah tan 2 sene kırklarelinde okudum orası daha beterdir sanırım
@~exampleGM~
Bende coğrafya bölümü II. öğretim. Aynı fakültedeyiz.
@kronik10.5
Bizim bi hoca ilk derste bize "Türkiye'nin en büyük köyüne hoşgeldiniz" diye söylemişti.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kronik10.5
koy falan idare edecez artik tecrübeliyim Allah tan 2 sene kırklarelinde okudum orası daha beterdir sanırım
sen arkadaşı takma fazla pariste oturduğu için köy gibi gelmiş balıkesir