Şimdi Ara

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
22.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarlarda belirtilen kampüsten 5 6 km(yanılmıyorsam) daha uzakta aynı yol üzerinde fakat kampüse gelmek için kullandığımız minibüsler orya gtmez bigadiç ilçesi minibüslerne binmen gerekir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaat müh var mı ?
  • bende çevre mühendisliği

ingilizce hazırlık var mı zorunlu mu ?
  • Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı'na gidiyorum benim gibi gidecek olanlar mesaj atsın veya telefon numarasını versin özelden konuşalım veya ben vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtheclam

Yukarlarda belirtilen kampüsten 5 6 km(yanılmıyorsam) daha uzakta aynı yol üzerinde fakat kampüse gelmek için kullandığımız minibüsler orya gtmez bigadiç ilçesi minibüslerne binmen gerekir...

yanlışın var, kampüse direkt olarak giden minibüsler var.
  • Sizin yanlışınız var;
    arkadaşın sordugu veterinerlik fakültesi oda cagıs kampüsünde değil oradan 5 6 km daha ileride sizin dediğiniz kampüs minibüsleri sehir içinden kampüse gidiyor
    daha ileriye yani vet. Fakültesine gitmiyor oraya gitmek için bigadiç ilçesi minibüslerine binmek gerek
    21 yıllık balıkesirliyim yanlışımın olcagını sanmıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: djtheclam

Sizin yanlışınız var;
    arkadaşın sordugu veterinerlik fakültesi oda cagıs kampüsünde değil oradan 5 6 km daha ileride sizin dediğiniz kampüs minibüsleri sehir içinden kampüse gidiyor
    daha ileriye yani vet. Fakültesine gitmiyor oraya gitmek için bigadiç ilçesi minibüslerine binmek gerek
    21 yıllık balıkesirliyim yanlışımın olcagını sanmıyorum :)

vet. fak. sine bigadiç minibusleri ile gidiliyo kampus minibüsü gitmiyor.
  • selam ben bu sene kazandım gidiyorum mimarlık bölümü geçen sene kuzenim kyk yurtlarında kaldı ordaki berbattı o yüzden gitmeyi hiç düşünmedim burdakide mi öyle hiç bi bilgim yok bi yardım eder misiniz? özel yurt olarak önerebileceğiniz yurt var mı en azından gittiğimde 0 dan araştırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggerthan -- 4 Ağustos 2013; 12:07:59 >
  • beyler baya bi zaman geçmiş ama bi sorum var bende inşaat veya makine okumak istiyorum balıkesir den mezun olup da işsiz kalırmıyım çok korku var içimde sizin durum nasıl iş bulabildinizmi
  • Eğitimi nasıldır okuyan biri bilgi verirse sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.