< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

act 2 sonlarına doğru epik boss savaşları var |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 15 Eylül 2023; 9:17:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bu oyuna acilen playstation da klavye mouse desteği gelmeli. r1 r2 ile olacak gibi değil. |
|
|
L3 ile serbest harekete geçmek gerekebiliyor daha rahat kullanım için hedef seçerken veya eşya almaya çalışırken. çemberle hiç uğraşmadım, yeni eşya alıp özelliği vb eklenince bozuluyor 70 küsür saatteyim yeni geçtim act 3e, lvl 9um < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 15 Eylül 2023; 11:58:8 > |
|
|
Oyun mükemmel, zam gelmeden önce cüzdandaki para bitsin diye mecburi almıştım ancak hiçbir pişmanlığım yok şuan. Act II sonlarındayım. Tek şikayetim looting aşırı zor. Klavye mouse desteği gelmeli gerçekten. Bir de yabancı forumlarda Act III için çok kasıyor ve hata çok demişler ama bakalım. |
|
|
oyun 3 bölümden oluşmakta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 17 Eylül 2023; 3:44:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bir iki yorumda ben yapayım, D4 fiyaskosundan sonra bu oyunu çok büyük hevesle bekledim ve konsola çıktığı gün daldım, baya saatler harcadım ama maalesef ki oyun kesinlikle oyuncu dostu değilmiş konsol dostu hiç değilmiş. adım başı save almazsanız size dakikalar kaybettiriyor belki de saatler, bir yeri bulmak gitmek hele ki bazı yerler için acayip çetrefilli tamam keşif duygusu güzel de bu kadar da olmaz dedirtti bana, şans olayının bu kadar büyük etkisi olması oyuna da ayrı bir eksi benim açımdan daha da sayarım da neyse diyeyim, bunlarınd dışında oyun hikaye görsellik seçim çeşitliliği kombat olarak baya güzel olmuş yukarıda saydığım şeylere dayanabilirseniz çok iyi vakit geçirirsiniz yoksa ızdırap oluyor maalesef.. |
|
takımdan çıkarsan da o item isteyip duracak :D ama zaten bi sürü item çıkıyor, kötülerden 1 tane vermek sorun olmuyor :) ben takımımı güncelledim. kaba kuvvet güzel oldu ben fighter karlach barbar leazeal fighter asterion düzenbaz bu ekibi çok sevdim şimdilik, önüme geleni indiriyorum, tuzak fln olunca da asterion güzel iş yapıyor. gölgeyürek iyi olurdu burada ama :) toplam 35 saat oynamışım lvl 6 yım daha. ben çok sevdim oyunu |
|
şans faktörü diyorsunuz ama bu bir D&D oyunu, yani zaten zarla oynanan bir oyun, siz karakterlerinizi bu şansı arttırmak üzerine kurmanız gerekiyor ki başarılı olasınız. evet belki bilgisayarda daha iyi. olabilir ama bence konsolda da çok rahat oynanıyor oyun, save almak zaten çok kolay, r2+üçgen. yukarıda bir arkadaş yazmış 20 saati geçti daha act 2 deyim diye. Nasıl olabilir, benim 35 saati geçti daha act 1 deyim ve çok keyif alıyorum, bulduğum tüm kitapları okuyorum, herkesin hikayesine özen gösteriyorum, inanılmaz keyif alıyorum oyun oynarken. lisede karakter kağıtlarımızı elle yazıp, zarlarımızı aldığımız, gecelerce oynadığımız oyunlar geliyor aklıma. tam olarak öyle bir oyun olmuş, ben çok keyif alıyorum oynarken :) |
|
Bende çok fazla şansa bağlı olmasından yana dert yandım yoksa itiraz etmedim, 1 kere kritik başarı geliyorsa 5 kere kritik başarısızlık geliyor itirazım buna, konsolda rahat değil maalesef optimizasyon çok kötü bir çok sefer bir iki karakter sıçrama yapamadığı diye kaç kere arkada kaldı hatırlamıyorum, konuşmak için karakteri tutturmak, istediğim itemleri toplamak, R1 R1 yapa bir hal olmak, nişan alırken zorlanmak vs vs, save almak kolay ama oyuna kapılıp unutmak daha kolay :) |
|