|
Hotfix #8 güncellemesi gelmiş CHANGES
|
|

|
Hotfix #8 güncellemesi gelmiş CHANGES
|
|
Whatever a person talks about the most is actually lacking in them.
Whatever they criticize indiscriminately and loudly is themselves. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.not triggering properly when you talk to her.
|
|
|
Oyun tutku ile yapılmış, her detay ince ince düşünülmüş o kadar belli ki. Ben zannetmiyorum Larian bile bir daha bu seviyeye çıkabilsin, bu oyun bir anomali hocam. "Bizden böyle bir oyun beklemeyin" diye şikayet eden yapımcıları anlıyorum aslında :) |
|
Oyundaki 91. saatimde Act.3’e başlayarak şehre giriş yaptım. Oyunu alırken belli çekincelerim vardı. Ufak tefek sorunlar dışında iyi ki almışım dediğim, parasını son kuruşuna kadar hak eden bir baş yapıt olmuş. Oyunun her bir köşesine ince ince işlenmiş detaylar var. Muazzam bir işçilik var. Bu denli metin içeren bir oyunu Türkçe çıkarmak da çok güzel bir olay. Umarım en kısa zamanda güzel bir DLC ile devam ederler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
130 saat sonunda oyunu bitirdim. frame rate gibi, inventory düzenleme, partide olmayan karakterlere erişmemek, her seferinde kaskların görünme ayarının değişmesi gibi sorunlar olsa dahi oyunun geneline bakıldığında göz ardı ederek 10/9 puanlık bir oyun olmuş. mekanlar inanılmaz detaylı ve emek verilmiş hissettiriyor. sadece elbise olarak sanırım 83 farklı armor dışı günlük kıyafet var oyunda youtubedan gördüğüm kadarıyla. bunların bütün ırk ve beden tipleri için tasarlamak ciddi emek. armorlar fln kim bilir ne kadar sayıda. karakterler zaten inanılmaz gerçekçi, seslendirme sanataçılarını bg3 oynarken twitch yayınlarında binlerce kişi izliyor hala. mass effect serisinde beğendiğim her olaydan sonra karakterlerin fikirlerini almak için hepsiyle konuşurdum, aynı şeyi görmek hoşuma giden şeylerden biriydi. oyun sırasında sinemada olan "dnd hırsızlar arasındaki onur" flimini izledikten sonra oradaki ilizyonist panteri oyunda denk gelmek şaşırtıcı oldu, filmi izlemeyen unutulmuş diyarlar hayranlarına mutlaka öneririm. bu oyundan önce divinity serisini oynamadım turn-based olduğu için ama alıştım oynadıkça ve akışkan combattan daha geçerli olduğuna ikna oldum. son zamanlarda oyunlara bu kadar süre ayıramıyorum ama bg3 karşılğını verdi. gördüğüm seçeneklerin yüz katı fln oyun içinde mevcut olmalı. bir mekanda partinin eski bir karakter ile karşılaşacağı alana bir yerde hata yaptığım için load ederek tekrar gittiim ama bu sefer görünmez olarak. görünmez olarak gittiğimde farklı bir dialog ile karşılaştım, tamamen denk geldim, yoksa böyle bir seçeneğimin olacağını tahmin etmezdim. tekrar bir oynanış deneyeceğim, sanırım sınıfı monk karakter oluşturacağım |
|
|