Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
23
Favori
19.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 35 saat olmuş hala act1’dayım. Girmediğim köşe inmediğim delik yok. O kadar farklı olaylar, questler, kişilerle karşılaşıyorum ki oyun sürekli büyüyor bende. Gidip video vs izlemezseniz, bazı şeyleri kendiniz düşünüp çözerseniz daha da zevkli geliyor.
    Oyunda çok fazla detay olunca araya başka bi oyun alamıyorsunuz yalnız, biraz unutunca olan olayları, bazı karakterlerin zayıf noktalarını vs. Çok zorlanabiliyorsunuz. Bir de konsolda item seçme işkenceye dönebiliyor. Herhalde bir sonraki orijinal IP’de tek üstüne koyabilecekleri bunlar olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Beyler oyunu bitirdim. İyilik meleği gibi oynadım, sonu da evli mutlu, dostlarla kucaklaşarak bitti. Şimdi evil oynamak istiyorum. Saf kötü olayım Party öneriniz ne olur. Kimlerle yoldaş olabiliriz? Muhtemelen Astoiran cuk oturur. Belki lae'zel Diğe kişi kim olur bilmiyorum ama. Shadowhard, Wyll ve Karlach iyiye yakın karakterler.

    Act 1-2 de çok geri kalır mıyım evil oynarsak.? Yan görevler, karakterler vs azalacak muhtemelen. Exp zor kasarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solo Il Gala -- 8 Temmuz 2025; 5:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Astarion, Shadowheart , Minthara belki Laezel ve Gale. Shadowheart ı çok kolay kötülüğe çekiyorsun Astarion ve Minthara zaten kötüler. Gale ide güç tutkusu kötülüğe itiyor, Laezel biraz belirsiz , sen bilirsin alıp almama konusunu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Şu büyüklükte ve kalitede bir oyunun Türkçe olması büyük nimet lan, konuyu üstlerde görünce tekrar yazasım geldi, Larian büyüksün baba.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Whatever a person talks about the most is actually lacking in them.
    Whatever they criticize indiscriminately and loudly is themselves.
  • ulwi U kullanıcısına yanıt

    Dark Urge seçmek şart mı hocam peki. Yoksa kendimiz karakter oluştursakta olur mu. Ekstra etki eder mi Dark urge evil oynamaya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Platin almak istiyorsan eğer dediğin gibi dark urge yi seçip kötü oynaman gerekiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Ben onunla da bitirdim, kendi yaptığım karakterle de kötü oynayıp bitirdim ama ilk defa oynayacaksan hikaye için dark urge ile oyna.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.