Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.684
Cevap
77
Favori
96.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda 20 saati devirdim level 4 oldum fakat bu aşamada çok güçsüz kalmaya başladım, Goblin kampında 3 lideri kestim fakat dışarıdaki orduyu kesemiyorum çok fazlalar, köprüden githyanki görevi için gideyim dedim level'in çok düşük uyarısı verdi, haritada başka görev de kalmadı şuan ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 12 Ağustos 2023; 23:19:41 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Evet yeni oynuyorum. Bunu bitirdikten sonra divinity serisine de bir göz atacağım.

• Ben mi yavaş oynuyorum bilmiyorum ama ilk bölümün dahi 50 saatten aşağı bitmesi biraz zor. Ha biter tabii ama haritadaki pek çok yer açılmamış ve yan görevler yapılmamış olur bence. Çünkü savaşlar zorlu ve çok fazla ayrıntı var. insanlar bana oyunu çabucak tüketmek istiyor gibi geliyor. ( veya ben çok yavaş oynuyorum)

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Ben karanlıkalti bölgesini act 2 sanıyorum değilmiş :)
    Daha yeni Act 2 ye geçtim. 65 saat olmuş nasıl geçmiş hiç anlamadım. Haritada girilebilecek her yere giriyorum act 2 ilkine göre daha uzunmuş sanırım min 150 saati göreceğiz gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rodin kullanıcısına yanıt

Level 4 olduğunda yan görev kalmamış olma ihtimali söz konusu değil hocam ya. Ben yan görevleri tamamlayarak Githyanki görevlerine geçtiğimde Level 5'tim; Keza harita değiştirdiğin ilk görev diyebiliriz onun için.

Bazı yan görevleri haritada göremeyebilirsin; Görevler listesinden yan görevlere bakıp nereye gitmen gerektiğini YouTube'dan bakarak tayin etmeni salık veririm.

Bununla birlikte bazı görevleri farklı sıralamalarla yapmak da haritadan düşmelerine sebep oluyor. Oyunun sizi serrbest bırakması bazı görevlerin sallantıda kalmasına da sebebiyet veriyor.

NOT: Goblin ordusunu kesmen şart değil. Goblin kampının içerisinde, yeraltına girdiğin ana kapının sağ üstündeki uyuyan ikilinin olduğu yerden gizlice girebilirsin tekrardan içeri. Cevap verdiğinde nasıl gizli girebileceğini bulmamış olursan oyuna girip sana yerini gösterebilirim SS alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 13 Ağustos 2023; 3:39:46 >
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

Cidden haritada her şeyi yapmıştım, az önce goblin ordusunu kestim anca 5 level oldum, baya işime yaradı loot, level ve karanlıkaltına gitme konusunda bu orduyu kesmek.

Sadece şu harabeleri keşfet görevi bug'da kaldı, lahiti açtım ve çürüyük kampa geldi ama o görev gitmedi.

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe]
  • acemiden bir soru :)

düşmanın dibindeyim, hakim olduğum silahım var, arazi şartları temiz, üstümüzde büyü müyü yok ama adama isabet oranım %25-30 oluyor, bu sistem nasıl işliyor?

• Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe]Can Sungur ve Yakın Evrenyoutube
    Baldur's Gate 3 çıktı ve taş gibi, ama oyunun sistemlerini çözemeyen ya da hype'a kapılıp girip çok karışık işlere bulaşan çok oyuncu var. Temel mekanikleri ve üst üste nasıl eklenerek gittiklerini uzuuuun bir videoda izah ettim! 00:00:00 - Hoşgeldiniz 00:00:40 - Nedir Bu Dungeons and Dragons? 00:03:18 - Temel Zar Mekaniği d20 00:05:48 - Avantajlı Zar Mekaniği 00:07:00 - Dezavantajlı Zar Mekaniği 00:07:06 - Yani Nasıl Oynamalı? 00:08:34 - RPG180 D&D Dersleri Var 00:09:33 - Karakter Tasarlamak 00:10:59 - Hangi Irkı Seçmeli? 00:11:38 - Sınıf Tercihi Çok Önemli 00:12:34 - Sınıflara Detaylı Bakış 00:13:27 - Sihirbazi, Büyücü ve Ruhban 00:15:15 - Her Sınıfın Kısa Özeti 00:18:26 - Kabiliyet Puanları 00:23:14 - Karakter Yaratmak: Talos Cleric 00:28:13 - Karakter Yaratmak: HalfOrc Ranger 00:31:30 - Alignment Sistemine Ne Oldu? 00:33:19 - Combat Sistemleri 00:35:57 - Öncelik / Initiative 00:36:07 - Aksiyonlar Her Tur 00:40:00 - Dövüş Günlüğü İle Takip Edin 00:40:43 - Fırsat Saldırısı / Attack of Opportunity 00:42:41 - Zırh Sınıfı / Armor Class 00:45:01 - Kurtarma Atışları / Saving Throws 00:47:09 - Büyü Detaylarını Okumak 00:50:54 - Pozisyonlama: Sıçrama, İtme, Atma 00:58:20 - Düzenbaz ile Gizli Saldırı / Rogue ile Sneak Vurma 00:58:54 - Dövüşün Doğal Akışı 01:08:50 - İterek Dövüş Bitirme 01:09:37 - CS Hoca Özet Geçiyor 01:11:10 - Abone Olun, Like Basın! instagram - https://www.instagram.com/csnaber/ telegram - https://t.me/csnaber
    https://www.youtube.com/watch?v=P5VQP785h-k
  • ornitolog kullanıcısına yanıt

Oyun dnd sistemini kullandığından vurup vurmadığınızı belirlemek için 20 yüzlü bir zar atarsınız. Hedefin zırhına eşit veya daha büyük bir sayı elde etmelisiniz. Vurmak istediğiniz hedefin zırhı ne kadar iyiyse ıskalama şansınız o kadar artar. bu arada ayarlardan karmik zarı da kapatmayı da deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 13 Ağustos 2023; 12:7:34 >
  • Herkese selamlar, bildiğiniz gibi oyunda sayısız kitap, parşömen, mektup vs. okunacak bir sürü şey var. Merak ediyorum da bulduğunuz tüm yazıları okuyor musunuz yoksa benim gibi genellikle hızlıca göz gezdirip satıyor musunuz? Bilemiyorum bunları eksiksiz okusam oyun bitmezmiş gibi geliyor, 30 saat oldu level 4 karakterler var ve goblin kampına yeni geldim (önceliğimi daha küçük görevlere verdim). Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] 

• Arkadaşlar daha önce hiç bu tarz bir oyun oynamadım kendimce şöyle bir planım var solo oynamayı düşünüyorum yanıma yoldaş almadan yada en fazla 1 tane buff atacak support karakter almayı düşünüyorum. Sizce olabilir mi youtube'da 1-2 video gördüm cleric dark urge ile adam bitirmiş oyunu 2k abonesi olan yabancı bir adam. Bende bir rogue ya da ne bileyim her şeyi konuşarak halleden bir karakter vs yapmayı düşünüyorum ya tek ya da max 2 kişilik bir grup düşünüyorum. Zorluk olarak story mod bile seçebilirim böyle lone wolf tarzı bir oynanış hoşuma gider gibi geliyor. Sizce olur mu daha önce hiç turn based oyun oynamadım.

• hiç oynamadıysan parti ile hareket etmen mantıklı olur. oyunun da önerisi bu şekilde. ama istersen tek başına da hareket edebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    oradaki tuzak lahiti açtın mı? bir de kitap vardı onu okudun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe]

yavaş yavaş act 2'ye geçeceğim fakat haritadaki işaretlediğim siyah yerleri açamadım. neyi atladığımı söyleyebilecek birisi var mı?

bir de bataklıktaki yaşlı teyzeyi hallettiğim halde haritada hala görev olarak görünüyor. bu bir bug mı yoksa orada da mı atladığım bir şey var?

• GOTY

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EceliYakın kullanıcısına yanıt
    Bataklık bende de aynı şekilde görevi bitirmeme rağmen haritada hala işaret görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EceliYakın kullanıcısına yanıt

Grymforga girdinmi?

Karanlıkaltında Myconid mantar koloni,Sussur ağacı filan var Underdarkı yarım kalmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 13 Ağustos 2023; 15:34:47 >
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

underdark'a ucundan girip waypoint açıp çıktım. orayı temizleyip çıkınca act 2'ye geçmiş olacağım için sona bırakmıştım (gerçi underdark'ı temizleyip oradan çıkmadan dağ geçidini de temizleme planım var bir şey atlamamak için).

bunun dışında mesela ilk resimde işaretli olan düşen geminin bir kısmı açık değil. oranın yolunu mu bulamadım yoksa gidilmiyor mu anlamadım.

kısca şunu sorayım ya da: act 1'i tamamen bitirince haritada karanlık bir yerin kalması normal mi?

• Katze kullanıcısına yanıt

Aslında kitapları 'bilfiil' okumanız sadece oyunun lore'una katkı sağlıyor.

Ancak örneğin oyunda bossvari bir yer var; spoiler vermeden anlatmaya çalışayım. Orayı geçebilmek için o mekandaki bir tomar kitabı okumuş olmanız (yani isterseniz açıp geri kapatın ama karakterin okumuş olmasından söz ediyorum) lazım. Öbür türlü o boss dövüşünden savaşmadan kaçmanızın imkanı ihtimali yok.

Hayatımda oynadığım en ince düşünülmüş, en mükemmel oyun resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 13 Ağustos 2023; 16:51:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.