|
tek yazık olan şey böyle bir oyunun translate olması keşke düzgünce bir çevirisi çıksaydı yapımcıdan veya burada ingilizce bilenlerden ama yapacak bir şey yok... |
|

|
tek yazık olan şey böyle bir oyunun translate olması keşke düzgünce bir çevirisi çıksaydı yapımcıdan veya burada ingilizce bilenlerden ama yapacak bir şey yok... |
|
senaryosu ingilizce olarak yazilan oyunu, diger 15 e yakin dili eklerken cevirmiyorlar mi kardesim? veya senaryoyu yazan mi ceviriyor direkt 15 dile? maymuna bak, translate yama sevmiyorum diyor. saniyor ki oyunun resmi dillerini oyunun sirketi ceviriyor |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Ekim 2020; 6:55:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Gece fake hesaplarıyla baltalamaya gelmişler konuyu :D Lütfen cevap vermeyin şunlara bloklayın geçin. Yok mu bu konuya bakan bir admin translate yamaları baltalayan hepi topu 3 4 kişi var zaten bu bölüme erişim engeli verir misiniz herkes rahatlasın. Yönetim bi ara karapatili ve adol131 kovmaktan beter etmişti onlarda sözde bu iğrenç mecrayı terk etmişlerdi ama 2 3 hafta anca durabildiler, bir şekilde yüzsüz yüzsüz yine geldiler :D Erkek adamın sözü senettir bizde, söz ağızdan çıktı mı geri dönüş olmaz bizde, söz vermek öpücük vermeye benzemez bizde, biz omurgalı haysiyetli adamlarız. Ama herkes aynı değil işte. Buradan başka başarılı oldukları ego tatmini yapacakları bir alan yok sanırım. Başka türlü bir insan söylediği bu kadar ağır sözü yutup niye gelsin tekrar. Her neyse o benim problemim değil. Benim problemim göz göre göre alenen translate konularının sürekli aynı kişiler tarafından baltalanmaya çalışılması ve yönetimin buna sessiz kalması. yamayı yapan arkadaş emeklerin için tekrar teşekkürler darısı rdr2 yamasına diyelim artık kolay gele tekrar |
|
mesajlardaki seviyeye bakarsak bana da karapatili gibi geliyor :D |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok333 -- 15 Ekim 2020; 9:46:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Şu 'JaReD22' denen gerizekalı herif ve onun gibi dar kafalı basit insanlara aldırış etmeyin. Gayet iyi duruyor yama, elinize gözünüze sağlık. Bahsettiğim herif ufakcık bir tartışmamızda 'göt' olunca beni engelleyip kaçtı. Bu ve bunun gibilerin zeka-onur limitleri yerlerdedir. Zavallıları insan yerine koyup cevap vermeye bile değmezler. |
| _____________________________ |
|
OpenAI GPT-3 ilk kez duydum iyi iş çıkarmış cümleleri okuyunca anlaşılıyor. |
|
Böyle devasa bir RPG oyununu yapay zeka veya değil her ne şekilde olursa olsun çeviri yapmak zor bir süreç.Elinize kolunuza sağlık . Konudan bağımsız başka bir şey sormak istiyorum . RPG oyunlarını çok severim fakat sıra tabanlı olması biraz düşündürüyor . Oyun erken erişim olduğu için genel olarak şikayetler buglar , çökmeler vs üzerine ama içeriğe 1 tane olumsuz yorum göremedim . Sizce oyunu oynamaya değer mi ? |
|
|
|
Oyun çok güzel ve ayrıntılı herşeyin her seçiminizin bir avantajı ve dezavantajı var ve bu ilk baştan ırk seçerken başlıyor mesela Ben Drow açtım. Drow ırkı yeryüzünde kötülükleriyle ün sarmıştır bir bölümde goblin kampına gittiğimde tam goblinler bana saldıracakken sizi görüyorum dedim bana dikkatli baktıklarında drow olduğumu görünce Aman efeniiim lordummm gurban olduğum çok özürdilerim sizi fark edemedik vs felan dediler savaşmadan içlerinden geçtim gittim |
|
|
Konuyu baltalayan huzuru bozan mesajları direk şikayet edin arkadaşlar üşenmeyin 5 saniyenizi almaz, yeter ya yok mu admin bunları banlayacak? |
|