|
Arkadaşlar merhaba, Önümüzdeki yaz dönemi düğün planımız mevcut ve müstakbel eşimle balayını ortak bi şekilde karşılayıp güzel bir tatil geçirmeyi hedefliyoruz. Ancak nerde yapalım sorusuna arkadaşlarından adam&eve (antalya belek) otelini duyup bana burayı önerdi. Otelin fiyatı her şey dahil eylülde 85bin tl görünüyor 1 hafta için. Güzel yanı yetişkin oteli ve parti club havasında eğlenceli bir otel. Ben de o paraya (belki daha azına) daha çok şey yaparız klişesine düştüm. Uzatmadan konuya gireyim; Her şey dahil 50 bin - 85bin tl arasında (yol vs dahil) balayı önerinizi alalir miyim? • otel 5 yıldızlı olmalı • denizi plajı güzel bir yer olmalı • tercihen çocuk vs az olsun • her şey dahil otel tercih sebebimdir ama fiyatı daha iyi olup yemeği ayrıca ödesek de olur • varsa tavsiyeniz yurtdışı tercihimdir Ben yunanistan mykanos a baktım ortalama alışverişi yemesi içmesi bu rakamlara gelecek görünüyor. En azından yurtdışı görmüş oluruz diye yaklaşıyorum. Sizlerin tavsiye ettiği oteller veya yerler/ ülkeler vs. var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim forumdaşlar :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı