Şimdi Ara

BALATA DEĞİŞİM FİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
20.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar bir konuda fikrinizi almak istiyorum opel corsa d 2011 model aracımın 2 adet ön balata değişimi el freni ayarı ve arka kampanaları temizlettirmek için özel bir servisten 350 tl fiyat aldım işçilikleri çok güzel bir servis fiyat sizce nasıl uygun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSTKDRT -- 27 Mayıs 2019; 23:45:51 >

• 1 yıl önce Astra j ön-arka balata 140tl ye aldım. Fren hidroliği ön arka balata değişimi ve ön disk torna için 170 tl de işçilik verdim. Yani daha uyguna halolabilir gibi.
  • Hocamm kisaca ön balata değişimi yaptiracaksin el fren ayari arka disklerden yapiliyo diye biliyorum onuda tornavida ile sıkıyolar temizletmek nedir peki 10 tl balata spreyi ile püskürtüp temizledik diyecekler tornoya mi gidicek.? Torna ücreti 30-40tl her bi kampana için Arka balata ön palata desen hadi neyse...!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 28 Mayıs 2019; 2:12:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 liraya şanzıman indirip bindiriyorlar, işçilik çok pahalı, olması gereken 100 lira.

• max 150 verilir o bile çok fazla bilmem anlatabildim mi
    o servisten uzak durun
  • Ederi 100tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parça dahilse fiyat normal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren balata ve servis ücreti?
    8 yıl önce açıldı
    Sıfır araba yağ değişimi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ön diskler ve balatalar için işçilik dahil 750tl ödedim geçen ay. Aldığınız fiyat normal, pahalı değil.
  • rot ayarı ve ön 2 balata değişimi için malzeme + işçilik 100 tl ödedim sağolsun ucuza yapmış demek ki.
  • 100-max 150 tl dir

• Diskler ve arka kampana torna olmayacaksa işçilik fazla
    Yok işin içinde disk ve kampana torna ücreti vs. Varsa fiyat normal .

• O fiyat neymiş öyle arka 2 balatayı değiştirmek için 20 lira işçilik verdim en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ön diskler ve balatalar için işçilik dahil 750tl ödedim geçen ay. Aldığınız fiyat normal, pahalı değil.
    ben ön iki disk ve balataya 65O tl teklifi aldım, cok mudur hocam sizce
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Modele göre değişir, her markanın fiyatları aynı değil. Bir linea ile insignianın disk balata fiyatı farklıdır. Aynı araca uygun farklı marka balata disklerde bile fiyat değişebiliyor. Ortalama olarak uygun bence.
  • astra j bu arada arac, tesekkur ederım
  • Geçen Corsa aracım için parçaları kendim götürüp fren balatası ve diskleri değiştirdim. 100 lira işçilik verdim.
    Arabahaberim.com
    Fren Balatası Değişimi İşçilik Ücretleri 2019 - Arabahaberim.com
    https://www.arabahaberim.com/fren-balatasi-degisimi-iscilik-ucretleri-2019-8991.html

Burada da 100 TL olarak belirtmişler.

• 2014 polo için ön balata değişimine servis o kadar istemedi fazla olmuş biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiçbirisi zor bir iş değil, boş bir gününüzde kendiniz de yapabilirsiniz.

• balata degisim fiyatı genelde 50 tl hocam gerisini sen hesapla artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.