Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Asırı Ucuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
19.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baklavacisemsettin

    2007 yılında kendi imalatını kurup ilk olarak pastane ve unlu mamullerine toptan baklava satışlarına başlamıştır. Bir süre sonra bu işyerlerine toptan satışını durdurup aynı toptan fiyat üzerinden imalattan direk halka satışlarını başlatarak her kesimin baklava almasına yol açıp baklavayı lüks olmaktan çıkarmıştır. Bugün giderek artan müşteri kitlesiyle insanların gönlünde yer edinip tüm Şanlıurfa halkının sevgisini kazandığı gibi aynı zamanda vatandaşların tek uğrak noktası haline gelmiştir. Şemsettin Toprak, “Günümüzde Antep baklavası meşhur olduğu duyulsa da Şanlıurfa Baklavacı Şemsettin olarak bizim de tek hedefimiz bu söylentiyi hafızalardan silerek tüm Türkiye’de faaliyet gösterip baklava sektöründe Şanlıurfa’nın da olduğunu ispatlamaktır. Bu yolda ciddi mesafe atlettiğimiz gibi açmış olduğumuz şehir dışı şubeleriyle Antep ilini kendimize rakip haline getirmiş bulunuyoruz.” demiştir.

    Şuan hali hazırda toplam 26 il 52 şubede misafirlerinin ağzını tadlandırmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 81 ilde tek lezzet tek memnuniyet. 'Şemsettin Toprak', Bu yola çıktığımızda ve şuanda tüm milletimiz baklava yiyebilsin diye çalışmaları az kar marjı ile yapmaya gayret ettik ve bu bilinçle yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Baklava yemek herkesin hakkı! Sloganı ile Baklavacı Şemsettin olarak tüm dünyaya yayarak uluslararası bir tatlı ağı oluşturmamız.’’ demiştir.2
    seker oranini kısın bari. ya da serbeti azaltin. hafif olsun. baklavaniz cok agir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciceros

    Şemsettin usta DH ye bir indirim rica etsek
    Zaten çok ucuz. Nasıl olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadan bahsetmiyorum!
    40 liraya fıstıklı sarma falan iyice fakirleşmişim bana lüx geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baklavacisemsettin B kullanıcısına yanıt
    İstanbul şirinevler şubeniz ne zaman açılacak tarih belli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mideme saygim yok baklavasi. Zam yapinca isler dusmus ki, dh'de viral tarzi bir reklam ihtiyaci dogmus. "Ayyy cok ucuz ayyy". Biz de yedik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayır cayır bisküvi, hazır reçel, kek vs. tüketen insanlar burada glikoz şurubu, katkı lafı yapıyor. herkesin bütçesi ve zevki kendine göre eğer elinizde delil yoksa bence sürekli kötülemeyin.
  • Şu baklava konularına girip, yok fıstık şu kadar o bu kadar diye yorum yapanlara gerçekten helal olsun. Öyle yazıp çiziyorlar ki, 1 kilo baklava da sanırsın 500 gram fıstık var.

    Arkadaşlar bu baklava dediğiniz ürünün içindeki fıstık oranı, normal baklavalarda %4-5; bol fıstıklı olanlarda %7-8.
    Evde yapın, görürsünüz veya internetten araştırabilirsiniz.
    1 tepsi baklavaya un, nişasta, şeker, tereyağ 3-3,5 kg gidiyor. Üstüne şerbetin suyu vs. sonunda tepsiyi tartıyorsun 4-4,5 kg. içindeki fıstık 200 gr, bol istiyorsan 400 gr.

    Şamsettin'den hiç almadım, Urfalılardan duymuştum yıllar önce. Ama baklava dediğin şeyin malzeme maliyeti öyle 80-90 TL lerde değil.

    ps: fıstıklı dolama bilmiyorum, evde yapabilirsek onu da öğreniriz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 27 Ağustos 2020; 9:35:4 >
  • Bezelyelerin toz haline getirilmesi yasaklansın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki şemsettin konusu tartışmaların yoğunlaşması sonucu kapatılmıştı.. Hiç ders alınmamış ve gene tartışmalar almış başını gitmiş.. Kısa süre sonra bu konunun da kapısına kilit vurulur, benden söylemesi
  • ankara için konuşuyorum, gidip hacıbaba'dan, güllüoğlu'ndan baklava yiyen için değil zaten bu tip tavsiyeler..

    semt pastanesinden, gimat'takı tatlıcılardan, işte ne bileyim hacıbilmemneoğullarından falan 70'e, 80'e alacağına git bunlardan 30'a, 40'a al... çok bir fark göremezsin diye tavsiye ediliyor sanırım..

    dondurmayı ise kime yaptırıyorlar, içinde ne var bilmiyorum ama cartedor'lara, aoç'lere falan para dökeceğinize yol yakınsa gidin deneyin derim...
  • ÇÖP RESMEN BEŞ PARA ETMEZ
  • baklava dediğin koçaktır, neden pahalı? katkısız ve saf yağ ile yapıldığı için. bunlar neden ucuz? her şeyi karışımlı, ne yediğini bilmiyorsun.
    illa tatlı yiyecekseniz çikolata yiyin, 40 liralık çikolata daha fazla haz verir ve daha az zararlıdır bence.
  • Zuckerberg kullanıcısına yanıt
    Iste olay tam bu.. Mideyi rahatsiz edecek gikoz surubu vs yok. Lezzet patlamasi yasatmasa da keyifle yediriyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Semsettinden baklavayi alir, acip incelersen toz degil buyuk parca halinde fistik kullandigini gorebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 TL lik baklava piyasadaki 60 TL lik baklavaların alayını döver.
    Fıstık sarma fiyat performans şampiyonu.
    Hijyen biraz sıkıntılı.


    Koçak / Güllüoğlunda satılan 110 TL lik baklava ile kıyaslamanın akla uygun tarafı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muskeder

    baklava dediğin koçaktır, neden pahalı? katkısız ve saf yağ ile yapıldığı için. bunlar neden ucuz? her şeyi karışımlı, ne yediğini bilmiyorsun.
    illa tatlı yiyecekseniz çikolata yiyin, 40 liralık çikolata daha fazla haz verir ve daha az zararlıdır bence.
    Koçak güllüoğlu vs hepsinin maliyeti şu an satış fiyatının yüzde 40 kadardır en fazla, tabiki şemsettinden aynı kaliteyi beklemek hatadır. Yüzde yüz sade yağ ve kaliteli fıstık kullanırsan bile maliyeti 35 40 tl civarındadır, 1 tepsi baklavada 3, 5 kilo civarında 350 400 gr iç fıstık kullanılır ( kg 160 tl dir en kaliteli iç fıstık ) gerisi şeker su ve un,
    Kaliteli ucuza olmaz diye düşünmeyin. 1 pastane 10 tepsi satıp kar oranını masraflarını ona göre fiat ayarlaması yaparken, imalat yapıp günlük binlerce tepsi yapıp satanın kar oranı ona göre çok daha makul olur
    dildeki tat alma tomurcukları hepsini ayırt edecek seviyededir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Şemsettin in Gaziantep merkezde bakırcılar çarşısının oralarda şubesi var. Çevresinde pahalı ve eski başka baklavacılar da mevcut ancak baklavanın kalbi Gaziantepte bile çatır çatır satıyorlar. Ben de bir kez 1 tepsi fıstıklı sarma almıştım. Yiyen herkes çok beğenmişti.
  • Napsalar faydasız artık,eski kalite tattan eser kalmayınca eski satışlar da kalmadı haliyle, yeni keşfedenlere de takılmayın malum eski kaliteyi bilmediklerinden ucuz fiyata atlıyorlar haliyle..Geçen sene eski konuda kendim 3 ayrı whatsapp grubu kurmuştum burda, düzenli sipariş geçiyorduk arkadaşlarla..bugünse evime sokmam..Müşteri geri dönüşlerini dinleyip ciddiye almayan firmaların tutunabildikleri hiç görülmemiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 27 Ağustos 2020; 11:7:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şemsettini kötüleyenler tadına baktılar mı hiç? 2 senedir Arnavutköy şubeden sürekli alışveriş yapıyorum, yurtdışına dahi götürdüm, toplamda 100 farklı kişi yemiştir en azından, 1 tanesi bile kötü yorum yapmadı ki ikram ettiğim herkese soruyorum tadı nasıl diye.. Fiyatını söyleyince inanmayanlar çıkıyor arada, gayet normal. Alışmışız milletçe iyi baklava 100 liradan aşağı olmaz diye.

    Fiyatlar bu seviyede gittiği sürece iş yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.