Açıklamasız açıklama tam akp işi. |
![]() |
Ortalarda bir süredir tanınacak muafiyetin yalnızca yerli üretim yahut yerli montaj ürünü olan telefonları kapsayacağı haberleri dolaşıyordu.(olması gereken de bu) Belki toplum nabzını ölçmek için kasıtlı olarak da bu tarz haberler piyasaya servis edilmiş olabilir bilinmez. Haberin içeriğinde ise böyle bir sınırlamanın henüz resmi olarak açıklanmadığına, çalışmanın devam ettiğine değinilmiş. |
Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
akp den medet ummayın. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Ağustos 2023; 21:44:25 > |
şimdiden çevrede indirimli telefon alıp satacağım diyen gençler görmeye başladım, geçtiğimiz yıllarda kuzen diye tanımlanan bir canlının üniversite yıllarında öğrencilere verilen faizsiz krediyi alıp kenara koyduğunu duyduğumda da ben bu ülkeye göre fazla saf ve iyi niyetliyim demiştim, gerçekten mesele kolay para kazanmak ya da avantajı kullanmak olunca bizim halk kadar zekisi de bulunmuyor, devlete ne kadar laf etsek hak ama halk da az değil unutmayın, kim kimi severse, sonuç ortada |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 23 Ağustos 2023; 12:38:17 > |
|
![]() Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir Ne mutlu Türküm Diyene |
Geçim sıkıntısı zorluğu darlık çeken ailelere gelse iyi olur, don değiştirir gibi telefon değiştirene parası çok olana gelmesi hiç adil değil, oda belli modellere gelsin sadece, elitizim istiyorsalar çok çalışsınlar alsınlar iphonelerini gariban halkın sırtına bindirmeyin bunu eyt gibi, halk geçim ekmek derdinde ayfon afyon derdinde değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ağustos 2023; 14:49:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 23 Ağustos 2023; 14:53:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vestel telefon :) |
![]() 100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D |
Ucuz telefon melefon yok hadi dağılın ! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |