Şimdi Ara

Bakan Şimşek'ten 'öğrencilere vergisiz telefon' açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ortalarda bir süredir tanınacak muafiyetin yalnızca yerli üretim yahut yerli montaj ürünü olan telefonları kapsayacağı haberleri dolaşıyordu.(olması gereken de bu) Belki toplum nabzını ölçmek için kasıtlı olarak da bu tarz haberler piyasaya servis edilmiş olabilir bilinmez. Haberin içeriğinde ise böyle bir sınırlamanın henüz resmi olarak açıklanmadığına, çalışmanın devam ettiğine değinilmiş.

• Editör akp li galiba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Detay belli; 18-24 yaş arası ilkkez üniversite okuyan lisans öğrencilerine indirim. Şansları varsa vestel,gm, casper gibi markalarla sınırlandırmazlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akp den medet ummayın.

• Yani bir ara böyle bir konu açmıştım ama pek tutulmadı , hala işe yarıyor mu bilemiyorum. Sonuçta 5 Yıl geçmiş yine de bir dene :)

Bu arada kimse kalmamış Mesut ve Erdi de bıraktı , Burak ve Tunahan'da her istediklerini yapamıyor malum çalışanlar sonuçta. Bu aralar bir bayan editör var, Ayça Melisa Karadede ve oda fena değil. En azından paylaşımları tekrarlamıyor , bazıları aynı haberi 10 kez isim değiştirip yayınlıyor resmen gına geldi açıkçası!
    https://forum.donanimhaber.com/herhangi-bir-editorden-gelen-konuyu-gormek-istemiyorsaniz-girin-iceri-ornek-ekrem71--137051233

Bu arada az da olsa hala işe yarıyor. Takip kısmının yanında ki 3 çizgili ses düğmesine benzer butona basıp bütün takipleri bırak. Sonra Beğendiğin editörlere tıklayıp abone ol diyorsun takip edebiliyorsun da pek editör de yok yani takip edilecek. Bende Tunahan, Şolt ve Ayça Melisa Karadede var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Ağustos 2023; 21:44:25 >

• şimdiden çevrede indirimli telefon alıp satacağım diyen gençler görmeye başladım, geçtiğimiz yıllarda kuzen diye tanımlanan bir canlının üniversite yıllarında öğrencilere verilen faizsiz krediyi alıp kenara koyduğunu duyduğumda da ben bu ülkeye göre fazla saf ve iyi niyetliyim demiştim, gerçekten mesele kolay para kazanmak ya da avantajı kullanmak olunca bizim halk kadar zekisi de bulunmuyor, devlete ne kadar laf etsek hak ama halk da az değil unutmayın, kim kimi severse, sonuç ortada

• Bunu haber diye yayınlamanın ne anlamı var? Zaman kaybı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanırsın atomu işliyorlar,bilgi veremiyormuşlar şu an..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke bırakıldı ellerine, rüyada yaşıyoruz, adamlar da rahat, insanları ciddiye almıyor. İçlerinde iyilik yok, seçimde oy gelir diye düşünürlerse yaparlar, yerel seçim için dahi bekleyebilirler ve insanları bekletebilirler. Zihniyet ezelden beri aynı, hiç bir konuda umut bağlanmasın, şu sevilen, beğenilen malum ittifakın hayır getirmeyeceği anlaşılsa. İnternet bağlantısı pahalı, aletlerin fiyatları takır takır artıyor, pasaport kaydı 20000 TL olmuş, sabit disk, SSD, monitör, fare bile pahalı artık, bu zamana kadar çözüm sunan olmamış, düzgün çözüm mü gelecek? Ülke susmuş, onay vermiş, hepsi bundan memnun, beklenti olmasın, yıllardır yüzlerine bakılıyor ittifaktakilerin, tık yok. Ülkeyi rahatlatıyor, Türkiye'ye çözüm bu adamlar, bu ittifak deniyor, nerede rahatlatma, çözüm? Yurt dışından adam akıllı alışveriş yaptırmıyorlar, vergi baskısı yapılıyor anında. Gün yüzü görmeyi unuttuk, Türkiye her konuda görmeyi unuttu.

Elimdeki iPad eskidi, yenileri pahalı. Sabit fiyat görmüyoruz. Para kazansam da işimi görmüyor, elde para tutamıyorum. Neye elini atsan cep yakıyor, paranın gücü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 23 Ağustos 2023; 12:38:17 >

• Bu indirim sadece turkiye üretimi cihazlari kapsiyordu sanirim. Hayaller apple gercekler casper :D

• Adam açıklama yapamam demiş, siz açıklama yaptı diye haber yapmışsınız.

• Kıytırık yerel gazete haberciliği. Şok şok şok diye banner'da atın böyle olmaz.

• Geçim sıkıntısı zorluğu darlık çeken ailelere gelse iyi olur, don değiştirir gibi telefon değiştirene parası çok olana gelmesi hiç adil değil, oda belli modellere gelsin sadece, elitizim istiyorsalar çok çalışsınlar alsınlar iphonelerini gariban halkın sırtına bindirmeyin bunu eyt gibi, halk geçim ekmek derdinde ayfon afyon derdinde değil. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ağustos 2023; 14:49:50 >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Erdi Özüağ, instagramda aktif genelde hocam.
    Mesut Çevik hiç görünmüyor ortalıkta.

Önceden ne güzel 2'si 1 yayınları vardı hey gidi hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 23 Ağustos 2023; 14:53:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevir kazı yanmasın. İş vatandaşa kaklamaya gelince her türlü icadı çıkarırsınız lakin az nefes alacak çoluk çocuğu az bir şey görecek diye elinizden gelen yok meclisin kararı öyle mi. Sizin kadar vatandaşın cebini hedef alan başka bir yönetim daha var mı acaba

• Vergisiz telefondan vergi alırlar mı acaba?

• Vestel telefon :)

• Worcestershire kullanıcısına yanıt

Youtube'dan ikisini takip ediyorum

• Ucuz telefon melefon yok hadi dağılın !  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.