< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 15 Nisan 2023; 21:48:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakan NEBATİ: Birileri kokudan dolayı koyunun yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti güzeldir güç verir😋

-
-
Aloooo alooo 85 milyon insanla dalga geçiyorlar ey Türk milleti. Niye uyuyorsunuz ? Koyun eti ucuz mu ? Kasaba bir gidin bakalım. Dana etinden pahalı.
Abi nasıl bir distopyaya düştük ya !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi ne yiyor acaba çok merak ediyorum
-
Bu Cumhur İttifakı paydaşları milletle hep billur geçiyor ki zaten.
birgun.net
Destici'den 'et almıyorum, kuzu kestiriyorum' sözlerine tuhaf açıklamahttps://www.birgun.net/amp/haber/destici-den-et-almiyorum-kuzu-kestiriyorum-sozlerine-tuhaf-aciklama-372618
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bakanımız Nebati doğru söylüyor...
Her gün et yiyorum ama Kuzu Pirzola bir ayrı oluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 15 Nisan 2023; 22:19:28 > -
Malumların hepsi alenen dalga geçiyor ama millet ısrarla anlamıyor.Yapacak bişiy yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar halkla dalga geçmekten yoruldu ama %30 oyları saglam nasıl bi yerde dogduk...
-
Vay be bu adamın söylediği bir şeye katıldım, yalnız gerisi facia
Cidden koyun eti iyidirde görevin o değil, sevmeyeninde istediği eti alabilmesi göreviniz o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Nisan 2023; 12:46:29 >
Domuz etiyle ilgili de birçok önyargı var. Halbuki domuz eti de çok lezzetli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mersinde millet ittifakı çoğunluğu garantiledi
Aykırıtwitter
“Bir vatandaşın dombra müziği eşliğinde çektiği et fiyatları, sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi.”https://twitter.com/aykiricomtr/status/1647184545786077184 -
Nebatinin diploması araştırılsın ben inanmıyorum bunun ekonomiden anladığına
-
Birileri yarım domuzun etini gömerim diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 15 Nisan 2023; 23:9:27 > -
Hazine veya maliyeden bahsedecek değil ya. Kırmızı eti geç tavuk eti bile zor alınıyor. Ne yiyeceğimizi söyleyeceğine gözünüzü açın bakın üretimi ne hale getirdik diye.
-
Koyunlar candır.
Etinden, sütünden, reyinden, neyinden, herşeyinden yararlanıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Nisan 2023; 12:39:58 >
Favoş, konumuz koyun eti. whataboutism yapma 1 kere de be
Bu arada dolar 3 lirayı geçerse bi şey yapacaktın hani noldu o iş
koyun gifti koysun biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 16 Nisan 2023; 13:13:45 > -
Bunlar açık ve net dalga geçiyor milletle.Alaya alıyorlar.Varya kusura bakılmasın ama ben bile o noktaya geleceğim artık.Böyle halka böyle yönetim işte.
-
Dalga mı geçiyor?
Fiyatları bilmiyoralr tabi devletin malı deniz yemeyen d*muz gözüyle baktıkları için...
Kırmızı et fiyatları neredeyse aynı hepsi.
Aloooo alooo 85 milyon insanla dalga geçiyorlar ey Türk milleti. Niye uyuyorsunuz ? Koyun eti ucuz mu ? Kasaba bir gidin bakalım. Dana etinden pahalı. Abi nasıl bir distopyaya düştük ya ! |
Favoş, konumuz koyun eti. whataboutism yapma 1 kere de be
![]() Bu arada dolar 3 lirayı geçerse bi şey yapacaktın hani noldu o iş ![]() |
adamlar halkla dalga geçmekten yoruldu ama %30 oyları saglam nasıl bi yerde dogduk... |
Bu Cumhur İttifakı paydaşları milletle hep billur geçiyor ki zaten.
![]() https://www.birgun.net/amp/haber/destici-den-et-almiyorum-kuzu-kestiriyorum-sozlerine-tuhaf-aciklama-372618 |
Malumların hepsi alenen dalga geçiyor ama millet ısrarla anlamıyor.Yapacak bişiy yok
![]() |
Sen bile bu milletle dalga geçiyorsun ya bize her şey müstehak.
|
Bitanesi de gecenlerde koyun alip kesitiriyorum daha ucuza geliyor demisti...
![]() |
Koyunlar candır.
Etinden, sütünden, reyinden, neyinden, herşeyinden yararlanıyoruz. |
Benzer içerikler
- eurofighter typhoon vs f-35
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- genç emeklilere tavsiyeler
- türev integral kalktı mı
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- stanley geri çağırma
- disney plus türkiye fiyatı
- togg sıfır faiz
- tango yasaklandı mı
- togg fiyat kampanya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X