Şimdi Ara

Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
16.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar motoru dün 2.el aldım şimdi foruma girme şansım oldu motoru 2300 km de aldım dun ustume aldım hemen sigortasını daha yaptırmadım her neyse konuya dönmek gerekirse ben aslında yazın yamaha mt 09 alacağım arabamı satıp ama şuan arabamı satmadan tecrübe olsun diiye yaza kadar kullanmalık pulsar 200 aldım babamda da gv 250 var her neyse motorla dun 112 km yol yaptım bugunde 55 km civarı yaptım yakıt kısmını pek bilmiyorum aldığımda depo füldu bi kaç çizgi kaldı suanda depoda gidişi tahmin ettiğimden iyi çıktı stop etme sorunu filan yaşamadım ama lastikler berbatt ötesi berbatında ötesi kesinlikle alacaklarr değiştirsin hiç güzel viraj alınmıyor hız olarak 130 km ye çıktım ama daha rahat giderdi 150 filan yapar tahminimce 50 km ye kadar çoğu aracı geçersiniz ama motoru alacaklar için tavsiyelerim mesela şehir içinde kullananlar ve arada uzun yol yapanlar için ideal motor arkasında çanta var motorun hem benim için hemde artçı için rahat oluyor dun artçıyla yol yaptım sıkıntısız güzel yoldu bursayı bilen bilir mudanya trilye kurşunlu filan gezi yaptım hiç ne şişme vb gibi şeyler olmadı sadece lastiklere güvenemedim akşama ss ler eklenecek sormak isteyenler varsa soru filan sorsunlar iyi günler

• kaç model sizin aldığınız? stop etme sorunu genelde 2014 ve öncesinde sık karşılaşılıyordu. Sürücü ve yolcu koltuğu da çok konforlu değil diyolardı, sizinkin de durum nasıl? Vites geçişleri yumuşak/sert? Vites boşluğu vs var mı? 110km yaptığınız yolda rüzgar sorun oldu mu, artçılı çekiş kaybı oluyor mu? Bir de boy kilonuzu söylerseniz?

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everr

kaç model sizin aldığınız? stop etme sorunu genelde 2014 ve öncesinde sık karşılaşılıyordu. Sürücü ve yolcu koltuğu da çok konforlu değil diyolardı, sizinkin de durum nasıl? Vites geçişleri yumuşak/sert? Vites boşluğu vs var mı? 110km yaptığınız yolda rüzgar sorun oldu mu, artçılı çekiş kaybı oluyor mu? Bir de boy kilonuzu söylerseniz?

Selamlar.

1,5 yıldır kullanıyorum sürücü koltuğu çok rahat uzun yolda sıkıntı cekmeden yolculuk yapabiliyorum ama yolcu koltugu icin bilmem belki ben hep sürdüğüm için bana rahat gelmiyor arkaya bindigin zaman 2-3 kere arkasında yolculuk yaptım bana rahat gelmedi acıkça söylemek istiyorum ama arkama binen arkadaşlar hep beğeniyor yolculukları

Vites geçişleri çok iyi yumuşak hızlı ve atik geçiş esnasında

Ben uzun yolda otoyolda giderken genelde 130-140 km hızla gidiyorum motora kendimizi yatırdığımız sürece rüzgar açısından bir sıkıntı yok uzun süre bu şekilde gidebiliyorum ve hiç bir rahatsızlık duymadım şu ana kadar ama belimi dik bir sekilde yatmadan durursam çok rüzgar oluyor 110 km ve sonrasında sıkıntı olabiliyor

Artçı var iken yokuşlu yollarda çok gezinti yapmışlığım var tek iken nasıl çekiyorsa artçı var ikende öyle hiç bir fark göremiyorum ben çok iyi çekiyor motor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Orijinalden alıntı: 4everr

kaç model sizin aldığınız? stop etme sorunu genelde 2014 ve öncesinde sık karşılaşılıyordu. Sürücü ve yolcu koltuğu da çok konforlu değil diyolardı, sizinkin de durum nasıl? Vites geçişleri yumuşak/sert? Vites boşluğu vs var mı? 110km yaptığınız yolda rüzgar sorun oldu mu, artçılı çekiş kaybı oluyor mu? Bir de boy kilonuzu söylerseniz?

Selamlar.

1,5 yıldır kullanıyorum sürücü koltuğu çok rahat uzun yolda sıkıntı cekmeden yolculuk yapabiliyorum ama yolcu koltugu icin bilmem belki ben hep sürdüğüm için bana rahat gelmiyor arkaya bindigin zaman 2-3 kere arkasında yolculuk yaptım bana rahat gelmedi acıkça söylemek istiyorum ama arkama binen arkadaşlar hep beğeniyor yolculukları

Vites geçişleri çok iyi yumuşak hızlı ve atik geçiş esnasında

Ben uzun yolda otoyolda giderken genelde 130-140 km hızla gidiyorum motora kendimizi yatırdığımız sürece rüzgar açısından bir sıkıntı yok uzun süre bu şekilde gidebiliyorum ve hiç bir rahatsızlık duymadım şu ana kadar ama belimi dik bir sekilde yatmadan durursam çok rüzgar oluyor 110 km ve sonrasında sıkıntı olabiliyor

Artçı var iken yokuşlu yollarda çok gezinti yapmışlığım var tek iken nasıl çekiyorsa artçı var ikende öyle hiç bir fark göremiyorum ben çok iyi çekiyor motor

Alıntıları Göster
    Yakıt nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Yakıt nasıl?

Alıntıları Göster
    bende geçen hafta sıfır km alarak motosikletime kavuştum benim ilk motosikletim olur kendileri fazlada bir tecrübem yok açıkçası motosiklet konusunda alır almaz istanbuldan kocaeline geldim şile-ağva-kandıra üzerinden yolda işi epey bir çözdüm açıkçası ama bunu kimseye tavsiye etmiyorum bendeki cahil cesareti açıkçası bundan önceki tecrübem ehliyet kursunda aldığım ders ve arkadaşlardan aldığım 1 veya 2 turdan ibaret ağva kandıra yolu arası asfalt çalışması vardı bütün asfaltı sökmüşler yol çakıl dolu o yolla epey bir cebelleştim ve eve gelmeyi başardım

kadıköyden üst korumalarımı aldım 1300 tl tuttu ama bana 800 TL ye geldi çünkü gis akademiden sürüş eğitimi hediye ettiler zaten böyle bir eğitim almayı düşünüyordum ve şu an 500 TL den aşağı eğitim veren yer yok bu sebeple on numara oldu bu iş

kendim sigortacıyım ama kendime faydam yok trafik sigortam 740 tl tuttu bu bayağı bir canımı yaktı yapmışken kaskoda yaptırayım dedim kıyafetlerimide ekledim koskoya 790 tl de o tuttu

o kadar yazdım bir iki resim atayım bari

Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım Bajaj Pulsar 200ns aldım soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pago -- 7 Haziran 2016; 16:50:58 >

• Hocam ust ekipmaninizi aldiniz da gis akademiden ders bedavaya mi geldi yoksa gis akademiden ders aldiniz da mi ust ekipman ucuza geldi?

Ben gis alademiden ehliyetimi ve temel surus egitimini aldim gayet memnunum. İnsallah bir z250 alicam haziran sonuna. Sonra cikicam yollara.

Ekipman detayi da verirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AsDeRf_ -- 7 Haziran 2016; 15:12:53 >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    ekipmanları aldığım yer hediye etti kadıköyde motomaks diye bir mağaza vardı bilinçli olarak gitmedim pazar sabahı arkadaş tavsiyesiyle başka bir dükkandan alacaktık orası öğleden sonra açıyormuş 1 saat takıldım dükkanların olduğu sokakta sonra baktım burada çalışan biri geldi açtı dükkanı içeri girdim epeyde bir yardımcı oldu sağolsun dedim senden alayım ekipmanı sana kısmetmiş 1.243 TL tuttu ekipmanlar şimdi fişine baktım tek çekim olarak sonrasında bana bu kampanyayı söyledi on numara oldu dedim bak sabahtan açtın dükkanı sende kazandın bende kazandım :)

dükkan adı motomaks
    telefonu 216 330 89 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pago -- 7 Haziran 2016; 15:21:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pago

ekipmanları aldığım yer hediye etti kadıköyde motomaks diye bir mağaza vardı bilinçli olarak gitmedim pazar sabahı arkadaş tavsiyesiyle başka bir dükkandan alacaktık orası öğleden sonra açıyormuş 1 saat takıldım dükkanların olduğu sokakta sonra baktım burada çalışan biri geldi açtı dükkanı içeri girdim epeyde bir yardımcı oldu sağolsun dedim senden alayım ekipmanı sana kısmetmiş 1.243 TL tuttu ekipmanlar şimdi fişine baktım tek çekim olarak sonrasında bana bu kampanyayı söyledi on numara oldu dedim bak sabahtan açtın dükkanı sende kazandın bende kazandım :)

dükkan adı motomaks
    telefonu 216 330 89 10

Kurstada reklamlari vardi bir telefon edip sorayim bir indirim vsvs varmiymis bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    indirim sadece tek çekim veya nakit ödemede var arkadaş oranın çalışanı olduğu için ekstra bir indirim yetkisi yok hatta eşantiyon istedim onu bile veremedi öğrenciyken 4 yıl mağazacılık yaptığımdan biliyorum bu tür yerlerde eşantiyon olmuyor fiyatlar fix oluyor indirim olayı yok etiket neyse o ama gis akademi olayı bomba oldu indirim yapsa bu kadar makbule geçmezdi
    ekipman detayı
    kask
    yazlık üst ful koruma (adamı robokop gibi yapanından ) :)
    eldiven
    özel kumaşlı kot pantolon görünümünde pantolon
    zincir kilit
    birde kask kirlenmesin diye kafaya geçirilen bone gibi bir şey neyse adı işte ondan 2 tane aldım
  • quote:

ekipman detayı
    kask
    yazlık üst ful koruma (adamı robokop gibi yapanından ) :)
    eldiven
    özel kumaşlı kot pantolon görünümünde pantolon
    zincir kilit
    birde kask kirlenmesin diye kafaya geçirilen bone gibi bir şey neyse adı işte ondan 2 tane aldım
    jantlara ne kadar ömür biçiyorsunuz
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    çok agresif kullanan biri değilim sevmemde o yüzden ömürlük ama dersen ki hızlı gidip arka tekeri havaya dikeyim filan o zaman ömür biçemem ne kendime ne de janta :)
  • Arkadaşlar 0 pulsarmı 2.el cbr 125mi . İkisinide kullanan var mı

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    0 olsun senin olsun
    araba alacak olsam gösterecek çok ustam var ama söz konusu motosiklet olunca fazla kimse yoktu danışacağım
    bu sebeple ben 0 km aldım
    ayrıca pulsar 200 cc yani cbr 125 in 2. elini bilmiyorum
    ama aynı değerdeyse aynı paraya 200 cc sıfır motor alıyorsun
    üstelik parçasıda ucuz
    karar senin
  • pago P kullanıcısına yanıt
    Hocam pulsar sürdüm , cbr sürmedim ancak cbr bakmaya gidince ona ısındım yani tamamen duygusal olay. Cbr da sürsem heralde kesin kararmı verirdim. Cbr sürmedigim için sanırım gözümde fazla büyüttüm ama cok kaliteli duruyor meret.

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Hocam pulsar sürdüm , cbr sürmedim ancak cbr bakmaya gidince ona ısındım yani tamamen duygusal olay. Cbr da sürsem heralde kesin kararmı verirdim. Cbr sürmedigim için sanırım gözümde fazla büyüttüm ama cok kaliteli duruyor meret.
    öncelikle hayırlı olsun hocam,söyle güzel bir inceleme isteriz senden,videolu felan :D,şaka bir yana benzin tüketimi,son hızı,artçılı kullanımı nasıl motorun,ortalama 250 km yol yapacam ayda bir yeterli gelirmi bana,malzeme kalitesi nasıl,isteğim artçılı 100 km yapsam bile yormayacak bir motor beni,bunu atikliğinden bide vitesli istediğimden favorilerime ekledim,son olarak eylül-ekim gibi fiyat aralığı ne olur sence 2.el olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyil75 -- 8 Haziran 2016; 19:23:46 >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    açıkçası bende cbf 150 alacaktım sıfır ama şimdi iyiki almamışım diyorum Honda'yı kötülediğim için değil yanlış anlaşılmasın cbf 150 nin çok hayalini kurmuştum ama şimdi şekil filan bu cazip geldi cbf 150 nin kendini yenilemesi lazım tasarımını filan bu bir gerçek benim düşüncem bu tabi
  • emreyil75 kullanıcısına yanıt
    öncelikle şunu söyliyim motor rodajda çok basamıyorum he olmasa basabilirmiyim onuda bilmiyorum :) ama rodajı açıp basanlar 130 140 gördüğünü söylüyor ama çok sevdiğim bir kardeşim kuryelik yapıyor hatta banda bu motoru o tavsiye etti 120 çıkabileceğin en ideal yüksek hız dedi üzerine çıkıyor ama zorlamaya gerek yok dedi

şu anda rodajdaki hali ile depoda 2 çubuk çizgi vardı 30 TL koydum depo fullendi zaten 2 çizgi oldumu benzin almayı önerdiler yani depoyu tek çizgiye düşürme dediler enjeksiyonlu olduğu için pislik kaçabilir dediler bende 2 çizginin altına inmemeye çalışıyorum depo 2 çizgideyken 30 tl benzin aldım ve bu benzinle istanbul şile ağva kandıra izmit yaptım ve depoda eve geldiğimde 3 çizgiye düşmüştü bende ayrıca renault senic var otomatik bu kadar yolu bu arabayla gelsem herhalde 60-65 TL giderdi yakıt olarak (aracım LPG li) yani bana makul geldi ama kurye olan kardeşimizde yakıtının çok ekonomik olduğunu söylemişti
    artçı olayına gelince şimdilik artçılı kullanmadım çünkü cesaret edemiyorum kendimi taşıyayım yeterli ama artçı olarak arkaya bindim çantalısınada çantasızınada çantasız arkada artçının Allah yardımcısı olsun düşecekmiş gibi hissediyorsun en azından ben öyle hissettim ama çanta takılırsa arkadaki artçı rahat eder
    ayrıca ben şahsen çantanın görüntüyü bozduğunu düşünüyorum çantasız daha güzel gözüküyor bence artçılı 100 yapar bence rahat o konuda kafan rahat olsun ama şahsen ben 80-90 geze geze gitme taraftarıyım yüksek hız ve serilik sollamalarda lazım olur bana oda bu motorda yeterli olur

bence 250 km ayda bir yol yapacaksan yeterli olur
    en güzeli şu ki hatanı telafi ediyor motor şöyleki vites küçültmen gerekiyor küçültmüyorsun gazlıyorsun yine sorun yok gidiyor tekleme hoplama filan yok düşük devirde bir müddet gidiyor sonra kendini toparlıyor vites aralıkları 1-2-3 kısa bu arada

fiyatlara gelince mal kendini satıyor fiyatlar ne olur bilmem şahsen nakit para ile gittim elim kuvvetli olsun 6 ya filan alırım tiko para ama avucumu yaladım bu şartlar ile başka bir markaya gitsem herhalde istediğim paraya alırdım söz sahibi ben olurdum ama bu markada öyle değil çünkü belirttiğim gibi satıyor mal kendini sen almazsan başkası alır mantığı var adamlarda tok satıcı yani bayileri millet zaten sıraya girmiş benim aldığım bayide siyah yoktu bu sebeple 1 hafta bekledim oda tanıdık olduğum için yani fiyatlar zamlanabilir

2.el alma olayına gelince sahibinden koma baktım bazıları oldukça uçmuş yok aksesuar yok plaka masrafı filan bahane ediyorlar onların istediği fiyatı vermektense 0 almak daha makul geldi bana tabi sigortacı olduğum için poliçe masrafını hesaba katmadım ayrıca tanıdığım trafik müşaviri vardı oda sağolsun evrak masrafını aldı 200 TL bu sebeple belki uyguna geldi bana ama plaka işlemlerini zamanın varsa kendinde yapabilirsin böylece paran cebinde kalır çok zor olmadığını söylüyorlar
    bence alacaksan 0 al

lastiklerini değiştirmedim bu arada benim için yeterli kayma filan olmadı şimdiye kadar zaten agresif kullanan biri değilim bu sezonu çıkarırım diye düşünüyorum eskidiğinde de kurye kardeşimizin kullandığı IRC lastik almayı düşünüyorum

lastik konusu her motorda muamma kimisine iy gelen ötekine kötü geliyor bence kullanım tarzınıza göre doğru lastiği seçtinmi sorun olmaz gibi geliyor bana ben agresif kullanmadığım için bir sıkıntım yok çok şükür

• quote:

öncelikle şunu söyliyim motor rodajda çok basamıyorum he olmasa basabilirmiyim onuda bilmiyorum :) ama rodajı açıp basanlar 130 140 gördüğünü söylüyor ama çok sevdiğim bir kardeşim kuryelik yapıyor hatta banda bu motoru o tavsiye etti 120 çıkabileceğin en ideal yüksek hız dedi üzerine çıkıyor ama zorlamaya gerek yok dedi

şu anda rodajdaki hali ile depoda 2 çubuk çizgi vardı 30 TL koydum depo fullendi zaten 2 çizgi oldumu benzin almayı önerdiler yani depoyu tek çizgiye düşürme dediler enjeksiyonlu olduğu için pislik kaçabilir dediler bende 2 çizginin altına inmemeye çalışıyorum depo 2 çizgideyken 30 tl benzin aldım ve bu benzinle istanbul şile ağva kandıra izmit yaptım ve depoda eve geldiğimde 3 çizgiye düşmüştü bende ayrıca renault senic var otomatik bu kadar yolu bu arabayla gelsem herhalde 60-65 TL giderdi yakıt olarak (aracım LPG li) yani bana makul geldi ama kurye olan kardeşimizde yakıtının çok ekonomik olduğunu söylemişti
    artçı olayına gelince şimdilik artçılı kullanmadım çünkü cesaret edemiyorum kendimi taşıyayım yeterli ama artçı olarak arkaya bindim çantalısınada çantasızınada çantasız arkada artçının Allah yardımcısı olsun düşecekmiş gibi hissediyorsun en azından ben öyle hissettim ama çanta takılırsa arkadaki artçı rahat eder
    ayrıca ben şahsen çantanın görüntüyü bozduğunu düşünüyorum çantasız daha güzel gözüküyor bence artçılı 100 yapar bence rahat o konuda kafan rahat olsun ama şahsen ben 80-90 geze geze gitme taraftarıyım yüksek hız ve serilik sollamalarda lazım olur bana oda bu motorda yeterli olur

bence 250 km ayda bir yol yapacaksan yeterli olur
    en güzeli şu ki hatanı telafi ediyor motor şöyleki vites küçültmen gerekiyor küçültmüyorsun gazlıyorsun yine sorun yok gidiyor tekleme hoplama filan yok düşük devirde bir müddet gidiyor sonra kendini toparlıyor vites aralıkları 1-2-3 kısa bu arada

fiyatlara gelince mal kendini satıyor fiyatlar ne olur bilmem şahsen nakit para ile gittim elim kuvvetli olsun 6 ya filan alırım tiko para ama avucumu yaladım bu şartlar ile başka bir markaya gitsem herhalde istediğim paraya alırdım söz sahibi ben olurdum ama bu markada öyle değil çünkü belirttiğim gibi satıyor mal kendini sen almazsan başkası alır mantığı var adamlarda tok satıcı yani bayileri millet zaten sıraya girmiş benim aldığım bayide siyah yoktu bu sebeple 1 hafta bekledim oda tanıdık olduğum için yani fiyatlar zamlanabilir

2.el alma olayına gelince sahibinden koma baktım bazıları oldukça uçmuş yok aksesuar yok plaka masrafı filan bahane ediyorlar onların istediği fiyatı vermektense 0 almak daha makul geldi bana tabi sigortacı olduğum için poliçe masrafını hesaba katmadım ayrıca tanıdığım trafik müşaviri vardı oda sağolsun evrak masrafını aldı 200 TL bu sebeple belki uyguna geldi bana ama plaka işlemlerini zamanın varsa kendinde yapabilirsin böylece paran cebinde kalır çok zor olmadığını söylüyorlar
    bence alacaksan 0 al

lastiklerini değiştirmedim bu arada benim için yeterli kayma filan olmadı şimdiye kadar zaten agresif kullanan biri değilim bu sezonu çıkarırım diye düşünüyorum eskidiğinde de kurye kardeşimizin kullandığı IRC lastik almayı düşünüyorum

lastik konusu her motorda muamma kimisine iy gelen ötekine kötü geliyor bence kullanım tarzınıza göre doğru lastiği seçtinmi sorun olmaz gibi geliyor bana ben agresif kullanmadığım için bir sıkıntım yok çok şükür
    umarım ekim gibi 6500-7000 arasında temiz bir motora denk gelirim sağol bu arada hocam inceleme için,artçılı 130 km görmesi bile yeter bana

• emreyil75 kullanıcısına yanıt
    rica ederim ama 7000 tl bütcen varsa ve üzerine masraflar dahil 1-2 bin lira koyabilirsen sıfırını al derim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.