Şimdi Ara

Bahçeli Vites Yükseltti -Kimse gitmezse İmralı'ya ben giderim-.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin konuşmasına 'İmralı' çıkışı damga vurdu. Gündemdeki tartışmaya nokta koyulması gerektiğini söyleyen Bahçeli "Komisyon bu çerçevede karar alamazsa, hiç kimse bu ziyarete yanaşmazsa açık açık söylüyorum, alırım yanıma 3 arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı'ya gitmekten, karşı karşıya gelmekten imtina etmem, gocunmam, çekinmem" ifadelerini kullandı.

mynet
    Son dakika | Bahçeli vites yükseltti: "İmralı'ya gerekirse ben giderim, izin veriyor musunuz?"
    https://haber.mynet.com/son-dakika-imrali-ya-bahceli-bizzat-gitmeye-hazir-alirim-3-arkadasimi-hic-cekinmem-gocunmam-110107252864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 18 Kasım 2025; 11:32:4 >

• 🔴 #SONDAKİKA | MHP Lideri Bahçeli, MHP Grup Toplantısı’nda ‘İmralı’ya gitmek’ için izin istedi.

"İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz?

(Ayakta alkışlar)

• Sağ olun. İşte milletin öz kararı da budur" dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öcalan ile görüşmeye bu kadar can atıyorsa önce vekillikten istifa etsin öyle gitsin.TBMM üyesi sıfatıyla Öcalan'ın yanına gitmesi hem meclise hem de millete hakarettir.MHP genelbaşkanı sıfatıyla istediği yere gitsin ama TBMM üyesi olarak gitmesi uygun değil.

Öcalan'ın milletvekillerini ayağına beklemesinin tek nedeni kendisini meşru bir konuma oturtmak içindir.Tek amacı budur.Koskoca Türkiye Cumhuriyeti PKK'yı ezmek YPG'yi dağıtmak için Öcalan'ın ağzından çıkacak iki söze muhtaç değildir.Yıllardır K.Irakta icra edilen Pençe-Kilit harekatları ile terör örgütü K.Irakta hareket edemez hale gelmişti.Aynı şekilde 2017'den 2019'a kadar Suriye'ye yapılan harekatlarla da YPG köşeye sıkıştırılmıştı.Hatta 2019'da bu işi kökten çözmek için Suriye'ye girdiğimizde ABD bunu engellemek için elinden geleni yapmıştı.Bugünde durum farklı değildir.Öcalan muhattap alınıncaya kadar TSK'nın Suriye'de yarım bıraktığı işi tamamlaması için gerekli hazırlıkları yapmak ve dış ilişkileri buna göre düzenlemek Türkiye'nin daha çok çıkarınadır.Zira Öcalan her muhattap alındıkça PKK'ya can suyu verilmiş olunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 18 Kasım 2025; 12:47:20 >

• Olay şu apo ölürse pkk bölünebilir ve güç kavgası örgütün yok olmasına sebep olabilir. O ölmeden e bir de bop eşbaşkanı ölmeden pkknın amacına ulaşmasını sağlamayı garantilemek istiyorlar. Kim istiyor bahçeliyi de kontrol edenler. Adamlar koca ülkeyi yönetiyor, seçimler ve partiler hikaye.

• Nasıl yani bu ülkede isteyen istediği hükümlü/tutukluyla kafasına estiği gibi görüşebiliyor mu? Mesela Özgür ÖZEL istediği zaman İmamoğlu'nu ziyaret edebilir mi? Ben görüşürüm kimse de beni ırgalamaz demek devletin kurumlara isyan ve başkaldırı değil mi? Bu alenen halkı din ve düşmanlığa alenen tahrik suçu değil mi? Kendisi devam eden bir meclis sürecinin yetersiz olduğunu alenen kamuoyuna ilan ederek İmralı' ya yürüyeceğini ilan ediyor. Peki süreci destekleyenler peşine takılırsa velev ki kolluk gücü de engelleme yaparsa ne olacak? Polise Jandarmaya saldıracaklar mı? Bu nasıl akıl tutulmasıdır? Yıllardır süren bu dava ne oldu da derhal sonuçlanmalı noktasına taşındı. 6 Ay önce CHP' ye oy verirseniz PKK' ya oy verirsiniz edebiyatı yapanlar, Ne oldu da gerekirse ben gider Abdullah Öcalan'a meşruiyeti ben kazandırırım gerekirse İmralı' da kendi ellerimle çıkarırım noktasına geldiler. Bu sürecin sonunda ne var hele onu bir açıklasınlar bilelim yahu.

• Adam dünden hevesliymiş bu be heyecan istek arzu pes. Şu çıkışı bir cehapeli yapsa ellikinin vereceği tepkiyi tahmin edebiliyor musunuz?

"Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun

Benim aklım başımda değil

Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun

Onlar ipe sapa gelir şeyler değil

Seni sevmiyorum dedim yalandı

İstemiyorum artık palavra

Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam

Görürsen bir gün şaşırma

Beni böyle çaresiz

Beni böyle derbeder

Beni böyle ortalarda bırakma"  

Gündoğarkenyoutube
    Grup Gündoğarken- Ellerimde Çiçekler
    https://www.youtube.com/watch?v=YKfLBsbBjZg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 18 Kasım 2025; 14:25:48 >
    AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Bu da amma DEM'li, Apo sevici çıktı! Tamam la en Apocu sensin, en DEMci sensin tamam! Yazık kimlerin parti başkanıysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Kasım 2025; 14:29:44 >

x (formerly twitter)
    mamak gulağı (@Justinianopol) on X
    https://x.com/Justinianopol/status/1990708943476166811

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Demlenip gitsin.. Nasıl demleneceğini iyi biliyor.

• akp hükümeti düştüğünde başbakan bile ol dediler hdp dışardan destekleyecek diye kabul etmeyip erken seçim ile tekrar akp'e teslim etmişti hükümeti o aralıkta patlayan bombalarda yüzlerce kişi ölmüştü.

şimdi imralıya gidecekmiş şaka gibi arkadaş....

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Apo'nun terör örgütü üzerindeki hakimiyeti 1999'da Türkiye tarafından yakalandıktan sonra bitti.Normal şartlarda zaten bu terör örgütü 2000'lerin başında dağılma noktasına gelmişti.Bugünkü PKK 2003 yılında Irak'ı işgal eden ABD tarafından yeniden kurulmuş bir PKK'dır.Bu PKK'da ise Apo sadece simgeseldir.İpler tamamen ABD'nin elindedir.Suriye'de ki YPG'de aynı şekilde ABD tarafından Suriye İç Savaşı esnasında büyütülmüş ve güçlendirilmiş bir terör örgütüdür ki bu terör örgütünün başındaki Mazlum Abdi ile PKK arasında ciddi ayrışmalar vardır.Mesela Apo'nun 'sözde' silah bırakma çağrısına ve PKK'nın 'sözde' fesih açıklamasına YPG katılmamıştır.Simgesel olsa bile silahlarını yakmamışlardır ve sürekli olarak terörist eğitmeye ve bunların videolarını sosyal medyada yayınlamaya devam etmektedirler.Yine K.Iraktan YPG'ye doğru PKK militanlarının kaydırıldığı haberlere konu olmuştu.

Apo ise ömrünün son yıllarında bazılarının iktidar hırsını görerek bunu kendisini meşrulaştırmak için kullanıyor.Zaten terör örgütü PKK 2015'teki 'hendek' kalkışmalarının bastırılmasıyla beraber ülke içerisinde eylem yapamaz hale getirilmişti.K.Iraktaki Pençe-Kilit harekatları sayesiyle PKK iyice sıkışmış vaziyetteydi.Suriye'de de Türkiye'nin Barış Pınarı ve Zeytin Dalı Harekatları ile ezilme noktasına gelmişlerdi. YPG'yi 2019'da Türkiye'nin elinden kurtaran ABD olmuştu.Yani bugünkü açılım sürecinin dış destekçisi Trump olmuştu.

Kısacası bugün kamuoyuna sunulduğu gibi PKK'nın ya da YPG'nin Türkiye'yi tehdit etme özellikle bölme ihtimali sıfır.Bugün PKK ve YPG bahane edilerek yapılan şey sizinde belirttiğiniz üzere Türkiye'yi BOP'a göre dönüştürmektir.Bu plana göre Türkiye eyaletlere bölünecek,PKK tıpkı K.Iraktaki Peşmerge gibi meşrulaştırılacak ve muhtemelen G.Doğunun yönetimi PKK'ya bırakılacak ve başınada Apo'yu geçirecekler.Türkiye bütün gücü elinde bulundurduğu halde bazılarının BOP'a bağlılığından ötürü resmen kıytırık bir terör örgütüne göz göre göre teslim ediliyor.Zaten geçtiğimiz günlerde Apo'nun Mayıs 2025'te ki İmralı tutanakları ortaya çıkmıştı.Bu tutanaklara göre Apo devleti dönüştürmekten bahsediyordu ki süreç bunu doğrular nitelikle ilerliyor.

veryansın tv
    Öcalan-PKK telekonferansının tutanakları çıktı! 'Bahçeli'yi ben bu çizgiye getirdim'... 'Lozan bitti, devleti dönüştürüyoruz'
    https://www.veryansintv.com/ocalan-pkk-telekonferansinin-tutanaklari-cikti-bahceliyi-ben-bu-cizgiye-getirdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.