Şimdi Ara

Bacak bacak üstüne atmanın saygısızlık oluşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Misal karsinda bir yetkili müdür hoca vb. birisi var ve sen onun karsisinda bacak bacak ustune atinca bu saygisizlik oluyor
    Iyide bacak bacak ustune atsan ne olur yani bir insan nasil rahat ediyorsa öyle oturmalı
    Yani neden ben karsimdaki saygisizlik olsun diye rahatimdan vazgeceyim

Hayirli ramazanlar....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çocukluğumdan beri anlayamadığıım durum.Herhangi Bi küfür ifade ediyor mu? hayır. Ayıp bölgen mi gözüküyor? hayır. Neden saygısızlık diye sorunca kimse cevap veremiyor. bence yaşlıların uydurduğu saçma sapan bağnazlık.Yaşlılar için ego tatmini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBetelgeuse

çocukluğumdan beri anlayamadığıım durum.Herhangi Bi küfür ifade ediyor mu? hayır. Ayıp bölgen mi gözüküyor? hayır. Neden saygısızlık diye sorunca kimse cevap veremiyor. bence yaşlıların uydurduğu saçma sapan bağnazlık.Yaşlılar için ego tatmini.
    Bende bunu diyom hocam
    Misal reis her aksam bi iftar yemeginde konusma yapior
    Millete bakiyorum adam en arka sirada yani rte nin göremeyecegi bir yer ama yinede bacak bacak üstüne atamiyor cok ilginc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 29 Mayıs 2019; 11:5:1 >
  • Sanki mini etek giymişiz de bacak bacak üstüne atınca hayalarımız gözüküyor... Ayıp olması için bir sebep yok da işte bazı gelenek göreneklerin saçmalığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Sanki mini etek giymişiz de bacak bacak üstüne atınca hayalarımız gözüküyor... Ayıp olması için bir sebep yok da işte bazı gelenek göreneklerin saçmalığı
    ya millet senin totonu görmek zorunda mı?
    bacak bacak üstüne atınca pantolon gerginleşiyor ve toto belli oluyor.
    hatta bazıları yan oturuyor ve gerginleşmiş totosunu milletin ağzına sokuyor.
  • popo görünce tahrik mi oluyonuyorsunuz hem de arada pantolon olmasına rağmen gay misiniz olm?

hem bunu büyükler yaparken küçükler yapamıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

ya millet senin totonu görmek zorunda mı?
    bacak bacak üstüne atınca pantolon gerginleşiyor ve toto belli oluyor.
    hatta bazıları yan oturuyor ve gerginleşmiş totosunu milletin ağzına sokuyor.

Alıntıları Göster
    Hocam son gunlerde gerginsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzun bacaklı hatunlara müthiş seksilik katan eylem

• Çok güzel bir söz var. Onu buraya bırakır giderim.

"Hak yemek, sol elle yemek yemek kadar dikkat çekmedi bu ülkede"
  • lBetelgeuse kullanıcısına yanıt
    bence bacak bacak üstüne atmak bi etiket yani
    dirwkt o eylemde laubali damgası yiyorsun tahrik durumu olduğunu düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam son gunlerde gerginsin

Alıntıları Göster
    malesef
  • bacak bacak üstüne atmak insanı rahatlatıyor. bu niye saygısızlık olsun ki. ben müdürün önünde bacak bacak üstüne atamıyorum. babamın karşısında atamıyorum. onlar niye bnm önümde atabiliyor. çok saçma, egoistlikten başka bişi değil.

Şeyi hiçbir zamn anlamam büyüklere saygı göstermek. tanımadığım etmediğim adama sırf benden erken doğduğu için niye saygı gösteririm. zamanında saygısız biri olabilir, yalancı, kötü bir adam olabilir. sırf yaşlandı diye niye saygı kazanıyor. saygı dediğin karşılıklı kazanılan birşeydir, zamanla kazanılan birşey olmamalı

• Bulunulan mekâna göre değişse de bakıldığı zaman tuhaf duruyor, evet. Ancak bir nevî rahatlama pozisyonu olduğundan disiplinden kopma anlamı taşıdığı kanısındayım. Bu yüzden hoş karşılanmıyor olabilir.
  • kadınların yapması bana göre normal ama erkeklerin bacak bacak üstüne atmasını tuhaf karşılıyorum. ulen çükünüz ezilmiyor mu öyle yapınca? yoksa siz bamya mı seviyorsunuz?
  • Başka yerde normaldir
    ama
    Bizim kültürde öyle oturuş 'saygısızlık' olarak algılanır.
    Üstteki arkadaşın dediğü gibi, bacak bacak üstüne atınca çükü ve topları çok rahatsız ediyor, herşeyi de söyletmeyin :)

• Erdoğan Obamanın karşısında çok atardı.
    Reis be

• Bana da çok saçma geliyor. Sanırım ayıp olmasının sebebi rahat pozisyona geçmek. Mesela yaşlıların yanında ayaklarımızı uzattığımızda da aynı şekilde görülüyor.

• Muhtemelen Arap kültüründen geçmiş bize. Kandura giyildiği için bacak bacak üzerine atıldığında baldırların vs. gözükmesi saygısızlık olarak görülmüş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taarin -- 31 Mayıs 2019; 9:47:37 >
  • Bence disiplin ile ilgili bir algı.

Aile içinde sosyal bir ortamda bence de dediğiniz gibi hiç bir anlam çıkarılamaz.

Ama eğer disiplin gerektiren bir iş ortamı ise anlarım. Çünkü yukarıda bir arkadaş da yazmış zaten, rahat bir pozisyon olduğu için yanlış anlaşılabilir. Örneğin askerde de hazır ol pozisyonuna geçersin üst rütbe karşısında. Ellerin serbest olsa ne olacak küfür mü etmiş oluyoruz. O hesap, ciddi bir ortamda gevşek gozukmemek için bende bacak bacak üstüne atmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

uzun bacaklı hatunlara müthiş seksilik katan eylem
    DONANIM HABER SÖZLÜK SİTESİ DE ĞİİLL DİİİİRRR.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.