Şimdi Ara

Babası tarafından işkence gören 13 yaşındaki kız! (LÜTFEN içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sosyal medyanın yeri geldiğinde ne kadar güçlü olduğunu ve sesimizi duyurmakta ne kadar etkili olabileceğini hepimiz biliyoruz. Bir yazıyla karşılaştım ekşi sözlük'te, özet geçecek olursak uyuşturucu bağımlısı bir baba, 13 yaşındaki kızına kan donduracak işkenceler yapıyor (sigara yediriyor, vücuduna sigara söndürüyor, demir sopayla dövüyor ve bu olay yaklaşık 6 saat sürüyor) ve hasmına bu fotoğrafları gönderiyor "bak kızıma neler yaptım, sana neler yaparım sen düşün" şeklinde. Kızın annesini de tehdit ediyor "polise gidersen ikinizi de öldürürüm" diye ama kadın yavrucağı alıyor hastaneye götürüyor ardından şikayetçi oluyor. Haftasonu bu yaratık yakalanıyor, ve bu ülkede hiç şaşırmayacağımız bir şey oluyor: adam salıveriliyor.

Edit: Kızın annesinin tek isteği aileye koruma sağlanması. Kız, annesi ve kızın yatalak dedesi birlikte yaşıyorlar. Dede yatalak, kız yürüyemiyor bile. Annenin ricası, sosyal ortamlardan twitter facebook vs. mümkün olduğunca geniş kitlelere ulaşılması ve @ailebakanligi @Aysenurislam (aile ve sosyal politikalar bakanı) hesaplarına mümkün olduğunca çok tweet atılması.

Edit2: Kızın vücudunun hali bu, ciddi darp izleri var içiniz gidebilir, etkilenecek arkadaşlar açmasın lütfen.

(Anlayışınıza sığınarak, ilgili görsellere ait linkler yönetim tarafından kaldırılmıştır. Malum, çokça hassas ve zerre kadar insanlık taşıyan herkes için ileri seviyede rahatsız edici fotoğraflar bunlar)

Edit3: Bu da o mahlukatın fotoğrafı.http://i.imgur.com/Cjsfzxh.jpg

https://eksisozluk.com/entry/51948005

haber linki:http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/291927/Baba_ve_kizi..._Avukati_dehsete_dusuren_iskence.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Haber oldu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/291927/Baba_ve_kizi..._Avukati_dehsete_dusuren_iskence.html

İlk mesaja ekliyorum izninle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Haber oldu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/291927/Baba_ve_kizi..._Avukati_dehsete_dusuren_iskence.html

İlk mesaja ekliyorum izninle.

Elbette.

Sosyal medyanın gücünü de bir kez daha görmüş olduk.

• Nasıl insan lan bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu temizlenmiş, yöneticilere çok teşekkürler.
  • bence bu adamı salan polislerde en az bu adam kadar suçlu ve canidir. böyle birşeyi normal karşılayıp görüp birşey yok bunda diyerek adamı her zamanki gibi salmışlar.. aynı kafadalar demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne desem bilemedim.
  • İdam veya caydırıcı ceza isteyince geri kafalı diyorlar sonra. Cidden şimdi bu "mahluk" gerçekten yaşamayı hak ediyor mu?

• Lan yeter noluyor bebek katilleri saliniyor hayvanlar saliniyor nasil ulke bitmis tamamen

• Adamin face adresini verebilecek biri var mi?

• Ülkeye 5-6 tane toplama kampı kurup bu ve bunun gibileri dolduracaksin.olmeyecek kadar yemek verip günde 20 saat calistiracaksin.

• Bu nasıl bi yaratık kodumun ülkesinde

• Böyle şerefsizlerin hepsini idam ettirceksin işte

• IDAM ÖDÜL OLUR BU ADAMA GÜZEL BI HAPSE ATSINLAR İÇERİDE HALLEDERLER DIYE DÜŞÜNÜYORUM YAZIK ‼️

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdam gelmiyorsa en azından toplu çalışma kampları kurulsun böylelerine.Ölmek en büyük iyilik olur bunlara.

• zavallı cocuğa gücü yeten böyle karaktersiz Namussuz serefsiz Hayvanın allah yüzbin kere belasını versin eli ayağı kırılsın . Bu adamı bu yaptıklarına rağmen salıveren şahsiyet benim gözümde bunu yapan kadar suçludur . cocugun haline bak ya

• Suçu kanıtlanmış, sosyal medyada ki fotoğraf belli, çevresinden illa ki şikayet almıştır bütün bunlara rağmen serbest bırakılması kesinlikle normal değil. Bu adam kadar serbest bırakma kararını verenlerde tehlikelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksideki entry sahibi gazetedeki haberin kaldirilmasini istiyor adamda uzaklastirma falan yok haberi görüp zarar vermeye calisirsa ne olacak diyor

• iyi yapmış yardım edelim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.