Şimdi Ara

Babanın Anneye Bıçak Çekmesi(Aşırı Ciddi Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önce annemle babamın durumunu size anlatıyım:
    Babam 14 yıl önce fabrika kurmuştu işleri süperdi ondan sonra ordaki sekreter le flort etmeye başlamışlar, bildiğiniz klasik patron-sekreter ilişkisi eve hiç uğramaz uğrasada hep alkollü olurdu bu ilişki 7 yıl sonra açığa çıktı. Biz o aralar 8-9 yaşındaydık üçüzüz bu arada(farklı yumurta) sırf aile bölünmesin zarar görmiyelim diye katlandı. 1-2 sene önce boşandılar tabi babamın şu anda parası yok malum sevgilisi de terketti. Birtek sevgilisi olsa keşke para bitince herkes sırtını döndü. Şu anda kalabileceği tek bizim ev diye bizde kalıyor annemle boşanmış olmasına rağmen. Bundan 1 sene önce tamamen maddi olaylar yüzünden tartışmışlardı. Babam anneme şiddet uyguladı, saçından tutup bıçak çekti babam sorunlu bir insandır o anda müdahale etmesem eminim birşey yapabilirdi. Sonradan konuştuğumuzda ona o anda içimden ona vurmak geldiğini söyledim. Yani bir çocuğun gözü önünde annesine bıçak çekiliyor, bunu söyledikten sonra bana şerefsiz bir insanın içinde babasına vurmak gelirmi diye şeyler söylüyor yani adam orda cidden annemi öldürebilirdi, hala kendini savunuyor sizce kim haklı kim haksız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runarer -- 23 Aralık 2012; 13:01:48 >

• benim öyle babam olsa ve o bıcak olayından sonra o babayı öldürürdüm
    edit:ciddiyim
  • Hergün birsürü haber okuyoruz babanı evden uzaklaştır bence gerekiyorsa polise başvursun annen.
  • Doğru olan polise gitmek fakat ben öyle bir şeyi gözümle görsem aynen arkadaşın dediği gibi o bıçağı o g*te sokarım.
  • Adamı tekrar geri kabul etmek hata olmuş gibi görünüyor. Konuşup başka bi yere taşınmasını sağla.
  • Yok keserim yok biçerimli konuşarak ne elde edeceksiniz yaparsınız yapmazsınız o ayrı konu. Kimse yaşamadan bilemez. Kendini kaybetmiş biri için katil olmak mı gerek daha mı iyi olacak o zaman her şey? Anneyi korumanın tek yolu o mu yani
  • Yaşamayan ergenlerin yok ona saplarım buna saplarım diye post kasması ilginç..

Aynı durumdan bizde geçtik , peder 40 tır 30 taksi yedi bi sekreter yoluna şiddet uygulamasıda cabası..

Herşeyin hayırlısı sende annen ile babanı evde yanlız bırakma , bi daha yapmaya yeltenen bi daha yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polise şikayet et annen istemese bile o öldürürüm diyenlerede bakma insan öldürmek kolay mı öyle helede ne kadar sevmesende baban
  • bence biraz onun gözünü korkut bak büyüdük artık bazı hareketlerin çok gözüme batıyor.Elimden bir kaza çıkmadan hareketlerine çeki düzen ver de.3 ününzde erkekseniz o bıçağı bir daha çekemez g.t korkusundan.
  • Beyler babam 80 kuşağını geçirmiş biri, kolay kolay korkmaz şu an evde kabul ettik çunku evin kirasını falan o ödüyor.Kimya mühendisi batsa bile şu an ki maaşı 6 milyar falan dır.Bu sabahta kahvaltıda gene bağırdı çağırdı sonra bana sen o kadar şerefsizsin ki babanı dövmeye yeltendin dedi herkes sen haklısın diyor ama bu psikopat hala kendini haklı sanıyor

O olayın olduğu zaman polise şikayet ettik polis aldı götürdü iş hapse kadar gider diye kıyamadık geri affettik, erkek kardeşim bunlar olurken internette takılıyodu hiç umrunda değildir şerefsizin tekidir anneannemin cenazesine gelmedi arkadaşının doğum gününe gitti ki anneannem bizim yaşadıklarımızdan dolayı bize çok yakındır diğer kardeşim ise kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runarer -- 23 Aralık 2012; 15:34:25 >
  • kardeş Allah kolaylık versin.Böyle insanlardan nefret ediyorum.Kadına el kaldırmak nedir lan.Annenin veya senin gelirin varmı ?
  • Öyle babam olsa döverim.Ciddiyim.Ergen de değilim.

Git babanı polise şikayet et.Annene söyle babanı evden uzaklaştırsın.Fakat annene rest ya da trip atarak değil olayı izah ederek anlat.

Ve ciddiyim ki o adamı evden gönderin.Gelip o kadar haysiyetsizliğe rağmen gelip annenin yanında kalacak yüzü buluyor yetmiyor birde şiddet uygulayıp bıcak mı çekiyor ?

Ciddi ciddi döverim öyle babayı.Ağzını eline veririm.Babam anneme bir kere kavga esnasında sadece küfür etti apartman zor ayırdı bizi.

Annemi de Babamı da fazla sevmem fakat saygı ve minnet başka şeyler.

Kusura bakma hocam fakat babana karaktersiz bile diyemeyeceğim.Sen ders al bunlardan da ileride böyle baba olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

kardeş Allah kolaylık versin.Böyle insanlardan nefret ediyorum.Kadına el kaldırmak nedir lan.Annenin veya senin gelirin varmı ?

Keşke el kaldırsa 4-5 kere silah çekti şerefsiz gözümün önünde kabzesiyle başına vurdu neler neler, Şerefsiz bir dedem var 2 apartmanı var ama 1 daire vermıyo oda 2.evliliğini yaptı 2.karısından 2 çocuğu oldu 2.karısı 1.karısından olan 4 çocuğuna hiçbirşey verdirtmiyor annemde lise 1 terk biz daha 16 yaşındayız
  • öz babamdan hiç baba sevgisi görmemiş biri olarak. öyle bi olay şuanda olsa varya, öldürmekten beter ederim kendi kanında boğarım onu, annem kadar değer verdiğim sevdiğim başka bir şey yok bu hayatta. ama sen öyle yapma polise felan şikayet edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Öyle babam olsa döverim.Ciddiyim.Ergen de değilim.

Git babanı polise şikayet et.Annene söyle babanı evden uzaklaştırsın.Fakat annene rest ya da trip atarak değil olayı izah ederek anlat.

Ve ciddiyim ki o adamı evden gönderin.Gelip o kadar haysiyetsizliğe rağmen gelip annenin yanında kalacak yüzü buluyor yetmiyor birde şiddet uygulayıp bıcak mı çekiyor ?

Ciddi ciddi döverim öyle babayı.Ağzını eline veririm.Babam anneme bir kere kavga esnasında sadece küfür etti apartman zor ayırdı bizi.

Kusura bakma hocam fakat babana karaktersiz bile diyemeyeceğim.Sen ders al bunlardan da ileride böyle baba olma.

Hocam yüreğimiz dayanmıyor işte sevgilisi varken eve uğramazdı, bildiğin eşyalarını alıp oraya yerleşmişti dost hayatı yaşıyorlardı ne yazık ki bize babamın bakmasından başka çaremiz yok ama söylemeden edemicem babam bunu çok sinirlendiği zaman yapıyor normalde alttan alan yüzügülen evi hep toplayan biri ama bu bıçak çekme olayında kendini haklı görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

öz babamdan hiç baba sevgisi görmemiş biri olarak. öyle bi olay şuanda olsa varya, öldürmekten beter ederim kendi kanında boğarım onu, annem kadar değer verdiğim sevdiğim başka bir şey yok bu hayatta. ama sen öyle yapma polise felan şikayet edin

Hapse falan girer o olmadan geçinemeyiz ama bu bir defalık birşey normalde sakin ve durmadan evi toplayan biri asıl sorun bıçak çekme olayında kendini haklı görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: runarer

quote:

kardeş Allah kolaylık versin.Böyle insanlardan nefret ediyorum.Kadına el kaldırmak nedir lan.Annenin veya senin gelirin varmı ?

Keşke el kaldırsa 4-5 kere silah çekti şerefsiz gözümün önünde kabzesiyle başına vurdu neler neler, Şerefsiz bir dedem var 2 apartmanı var ama 1 daire vermıyo oda 2.evliliğini yaptı 2.karısından 2 çocuğu oldu 2.karısı 1.karısından olan 4 çocuğuna hiçbirşey verdirtmiyor annemde lise 1 terk biz daha 16 yaşındayız

oturduğm yerde sinirlendim aşırı bir şekilde.bol bol dua et o heriften kurtulmak için.yaşında ufakmış daha bence bir karakola git durumu anlat çok babayiğit polisler var yardımcı olurlar ama kimsenin haberi olmasın de.

• quote:

quote:

quote:

oturduğm yerde sinirlendim aşırı bir şekilde.bol bol dua et o heriften kurtulmak için.yaşında ufakmış daha bence bir karakola git durumu anlat çok babayiğit polisler var yardımcı olurlar ama kimsenin haberi olmasın de.

Normalde alttan alan yüzügülen evi hep toplayan biri ama bu bıçak çekme olayında kendini haklı görüyor sorun o hocam o hapse girerse bize kimse bakmaz bizim aileyi bir bilsen dayımlar ın birahanesi var orda babama karı ayarlıyorlar dedem de dahil baba tarafıyla zaten küsüz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Öyle babam olsa döverim.Ciddiyim.Ergen de değilim.

Hocam yüreğimiz dayanmıyor işte sevgilisi varken eve uğramazdı, bildiğin eşyalarını alıp oraya yerleşmişti dost hayatı yaşıyorlardı ne yazık ki bize babamın bakmasından başka çaremiz yok ama söylemeden edemicem babam bunu çok sinirlendiği zaman yapıyor normalde alttan alan yüzügülen evi hep toplayan biri ama bu bıçak çekme olayında kendini haklı görüyor

Şimdi mantıklı birine benziyorsun.Sana şöyle sorayım.

Karısını sekreteriyle aldatan bir baba var elimizde.Oğluna her türlü zorluğa rağmen bakan bir anne var.

Sekreteri tarafından bütün parası yenilmiş ve terkedilmiş bir baba var.Onu sırf çocukları için o haliyle evine kabul etmiş bir anne var.

Yaptığı her türlü ayıba rağmen kendine bakan eski karısına bıcak çeken baba var.Hala çocukları için bu duruma katlanmaya çalışan bir anne var.

Baban annemi boynuzlayacak, yetmeyecek benim, kardeşlerimin rızkını elin fingirdeğiyle yiyecek, yetmeyecek öz evlatlarını terkedecek,sonra şıfrıntısı terkedince utanmadan evimize gelecek bizde yaşayacak birde anneme bıçak çekecek.

Onun varya beynini eline verir yollarım.Bak ergen tribi değil bu.Senide gaza getirmiyorum.Sakın yanlış anlama.Gidip adamı da bu saatten sonra dövme.

Fakat annen ve senin de hatan var bu işte.

Sizden azıcık korksa bunları yapamazdı.Kardeşim babamla kavga etti.Annesinin evine çekti gitti.Babam şimdi artistlik yapamıyor kardeşime.

Babam anneme küfür etti.Demiştim önceki mesajda.O olay olduktan sonra babamın ağzından küfür duymadım.

Koyacaktınız kapının önüne görecekti neyin ne olduğunu.Anlayacaktı kaybettiklerini.3 ay sonra yalvara yalvara dönerdi kapınıza bırak bıçak çekmeyi güllerle karşılardı anneni.

Allah'a inanıyor musun bilmiyorum ama Kuran da her ayette anne babaya saygı duyun öf demeyin der.

Fakat ekler.Haksızlığın karşısında durun diye.Baban annene ve sana haksızlık yapıyor.Elbette şiddet cözüm değil.

Fakat babanın sizi kaybedeceğini bilmesi lazım.Hayatta elinde kalanın tek sen olduğunu anlaması lazım.

Annem beni kavgada evden kovdu.Gittim babamın evine aradı 3 4 ay telefonlarına bakmadım.En sonunda özür diledi.Konuşması bile değişti.

Zamanında benim arkadaşım telefonu eskiydi.Babasında telefon istedi.Babası kendine atıyorum o zamanın şartıyla IPhone 4 alıyorsa buna 3310 verdi.

Çocuk sinirlendi babasıyla kavga etti.Evi terketti annennesinin evine gitti kasten de.Bu sefer de atıyorum babası Iphone 5 aldı.

Yani özet şu.:Babanın hayattaki en değerli varlıklarının sen annen ve varsa kardeşlerin olduğunu ve zamanında çok büyük bir hata yaptığını ve kendisini afettirmesi gerektiğini anlamak ZO RUN DA!!!!!!

Olay budur hocam.

• sorun yok genç ben her 2-3 ayda bir çekiyorum babama.O da bana çeker bazen,o zaman araya abim girer o da çeker.Öyle geçinir gideriz alış bunlara kardeşim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.