Şimdi Ara

Babanın Anneye Bıçak Çekmesi(Aşırı Ciddi Konu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıştıramadınmı babanın ağzına 2 tane ,madem baban defolup gitmiş bidaha geri gelmesin o evin erkeği artık sensin

diyeceksinki yıllarca bize babalık yapmadın gittin karı kızın peşinde sevgililerle fink attın sefasını millet cefasını bizmi çekicez dicektin kapı dışarı etcektin bence , evden kovucaktın defolsun gitsin o el güzellerinin evinde kalsın bakalım alıyolarmı

adama bak la hem suçlu hem güçlü madem karını aldatıyosun sonra dönüyosun ,uslu uslu oturmak yerine niye sorun yaratıyosun ..

senin yaşın kaç bilmiyorum ama senin artık bi babaya ihtiyacın yok ,madem çocuklarını bırakıp umursamıyor şimdide sen umursama ,anneni koru kolla baban senin için bir akraba olabilir ama annen için Eldir ,yabancıdır bunu unutma
  • Arkadasım yıllar önce benim babamda anneme bıçak çekmişti o sıralar ben9yasimdaydim babam eve asiri alkollü gelmişti alkol mevzusundan kavga çıktı bizde bir müddet anneannemlere gittik 1hafta dayanamadan anneme geri dönmesi için yalvarıyordu bu islerde biraz sabırlı olmak lazım annene şiddet uygulandığı zaman böyle bir yol izlemek en mantiklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim merak ettiğim babamın beni seni dövmek istedim dememle suçlaması bu yazıların bir kopyasını alıyorum birdaha bana öyle dediği zaman göstericem çok teşekkür ederim fikirleriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

bence biraz onun gözünü korkut bak büyüdük artık bazı hareketlerin çok gözüme batıyor.Elimden bir kaza çıkmadan hareketlerine çeki düzen ver de.3 ününzde erkekseniz o bıçağı bir daha çekemez g.t korkusundan.

Bunu yap kesinlikle... Ben böyle yapardım. Annem her zaman kendi erkek kardeşi olmadığından bahseder. Eğer dayın varsa ona söyle bir daha bıçak çekebilirse neyim. Amcamlar 3 erkek kardeş hepsi 1.80 yapılı babamda dahil, eniştem halama gık diyemez. Sesini yükseltemez o derece yani. 3 Kardeş konuşun daha sonra babanız yalnızken annenizden ayrı biz artık büyüdük küçük çocuk değiliz anneme yaptığın hareketler gözümüze batıyor kendine çeki düzen ver deyin.

• Takildigi kizlar mi yemis babanin parasini? İgrenc yaratiklar.

• Vurmak ne kelime onu bile öldürebilirdim ve Hala nasıl kendini haklı görebilir anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Millet ortalığı sakinleştireceğine ha bire gaz veriyo.

Kardeşim babanız 6 milyar maaşla halen gelip sizin evde yaşamak istiyorsa vardır bir bildiği... Normalde kim olsa gider başka bir hayat kurar, az bişey değil 6 milyar maaş.
    Adam sizin yanınıza gelmiş size bakıyor işte daha ne bekliyorsunuz? İkinci olarak ortada bir anlaşmazlık varsa her zaman çift taraflıdır... Ben bu yaşıma kadar yüzde yüz masum
    insan hiç görmedim... Herkesin bir hatası,kusuru az da olsa mutlaka var... Aslında konun farklı tarafında değinmek isterdim ama yanlış anlaşılır diye değinmek istemedim.

Bu adam biliyor bişeyler.

Abicim ben de kendi çapımda bazı sıkıntılar yaşadım aile içinde. Senin yapacağın şey şurada birkaç sene daha sabredip, eline ekmeğini almak. Sonra istersen babanı tanıma, istersen anneni kraliçe gibi yaşat.
    Tek tavsiyem, derslerine ve sosyal hayatına sımsıkı sarıl. Bu yıllar bir daha gelmeyecek eline, en iyi şekilde değerlendir. Elin ekmek tuttuğunda da ne kadar başarılı olursan, hayallerine o kadar kolay kavuşursun. İnancını da bırakma, bazen bazı şeyleri aklın almaz, ama O hep seni rahatlatır. Allah yardımcın olsun.

• Kardeşim 16 yaşındayım. 3 Kız kardeşim var bende evin tek erkek çocuğuyum. Babamdan 2-3 Cm uzunum. Eğer anneme el kaldırırsa bende babama el kaldırırım. Teyzemler,Anneannemler vs gibi güvencem var çünkü babamdan ayrı yaşama şansımız var ama senin sorunun farklı sana son derece mantıklı olan ve yapman gerekeni yazıyorum. Ona ekonomik olarak bağlılığınız var ona göre yazacağım.

3 erkek kardeş babanızla konuşun. Annenize çektirdiği acılardan yaptığı kötü şeylerden bahset, Annenizin üzüldükçe sizinde üzüldüğünüzden bahset, Diğer babalar gibi olmasını iste, Duygu sömürüsü yap ve en son olarak Yıllar sonra eve geliyorsun bunca yaşattığın şeye rağmen seni eve alan merhametli anneme bıçak çekiyorsun de. Eğer bu evde yaşayacaksan hareketlerine çeki düzen ver' de. Gelipte bizim düzenimizi bozmaya hakkın yok' de. Babamızsın sana saygı duyuyoruz fakat ya aileye huzur ver yada git huzursuzluk yapma de.

Kesinlikle sert bir tonda konuşmayın normal baba oğul ilişkisi gibi tatlı dille söyleyin. Eğer devam ederse sert bir şekilde ara ara uyarırsınız.

• Nafaka isini arastir yargi yoluyla nafaka alin

Yukarida bir arkadas yazmis,6 milyar maasla herkes rahat bir hayat kurabilir

Oturup duzgun duzgun konus,ben de buyudum artik,insanlar hata yaparlar vs vs

Artik hep beraber mutlu olmak icin buradaysan,annemin hepimizden cok mutlu olmaya ihtiyaci var,ona ve bize karsi davranislarina biraz dikkat edersen hersey daha guzel olur gibi konusabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 24 Aralık 2012; 22:59:47 >
  • ALLAH kolaylık versin aynısı benim başıma gelse kafasını duvara sürterim suratını tanınmıcak hale getiririm anne lan bu anne.

Tekrar ALLAH kolaylık versin birader.
  • benim annem babama bıçak çekiyor be
  • Gaza getirmeyin birader adamı.
    Dostum yapacağın iş belli. Annene sahip çık, sakın babanı dövme sövmede. Öyle bir asil davranırsınki karşındaki onunla ezilir. O sana vurursa ittir gitsin, sallama bile. Ama baktın annene kast ediyor, elinden geleniyapıcaksın o zaman.
  • Babanı zehirlesene?
  • kaç yaşındasınız , dayın mayın yokmu , amcaların yokmu

o adamın ağzını yüzünü paramparça edicek birileri yok mu

birde yorumlar baktımda , beyler siz yazılanları okumadınız mı ? ezberemi yazıyosunuz kafanızmı güzel hala mutlu mesut diyenler var

istediği kadar haklı haksız olsun , anneme bıçak çekicekse oda benden çeker , o dakika orda konuşulucak hiç birşey kalmamıştır saçma saçma yorumlar yazmayın

en basit yolu söylüyorum , zaten olaylar belli şahitler ortada boşanıcaklar , malı mülkü neyi varsa annen çökücek yasal olarak ,bide sağlam nafaka alıcaksınız , hiç öyle paramız yok kirayı babam ödüyo falan kendinizi ezip büzmeyin adamın donunu alırsınız donunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 25 Aralık 2012; 5:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

kaç yaşındasınız , dayın mayın yokmu , amcaların yokmu

birde yorumlar baktımda , beyler siz yazılanları okumadınız mı ? ezberemi yazıyosunuz kafanızmı güzel hala mutlu mesut diyenler var

istediği kadar haklı haksız olsun , anneme bıçak çekicekse oda benden çeker , o dakika orda konuşulucak hiç birşey kalmamıştır saçma saçma yorumlar yazmayın

olm yok öyle bi dünya hala anlayamadınız. valla dıyorum o adamı gıtse öldürse elıne ne geçıcek bunu sen bı dusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

quote:

olm yok öyle bi dünya hala anlayamadınız. valla dıyorum o adamı gıtse öldürse elıne ne geçıcek bunu sen bı dusun.

öldür mü dedim ?

biri gelip anneme bıçak çekicek , silah çekicek silah kabzasıyla vurucak bilmem neler olucak , ee sonra aynı evde kalıcaz ?

orda nasıl müdale etmezsin nasıl ağzına yüzüne girmezsin sineyemi çekicesin ?

• quote:

quote:

quote:

öldür mü dedim ?

biri gelip anneme bıçak çekicek , silah çekicek silah kabzasıyla vurucak bilmem neler olucak , ee sonra aynı evde kalıcaz ?

çek demıyorum ama tepkısı aşırı olmasın. herkes öyle mesajlar verıyor cocuga yarın gazetede boyle bı haber okursak kendınıze sormazmısınız ne yaptım ben dıye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

öldür mü dedim ?

çek demıyorum ama tepkısı aşırı olmasın. herkes öyle mesajlar verıyor cocuga yarın gazetede boyle bı haber okursak kendınıze sormazmısınız ne yaptım ben dıye.

yaşı küçükse , yukardada yazdığım gibi bu iş büyüklerine , amcalarına dayılarına öz akrabalardan artık adam gibi adam kim varsa ona düşer , yaşı büyükse bizzat kendisine düşer.babacım bu yaptığın hiç hoş değil lütfen annemi rahat bırak diyerek işleri yoluna sokamazsın , bu adam 20 yıldır böyleyse artık yapacak bir şey yok demektir

• ayrıca , yukarda yazdım ama arada kaynamasın

kalıcak yerimiz yok , babam bize bakıyor vs. vs. diyerek eliniz kolunuz bağlı hissetmeyin

AYIK OL KARDEŞİM

boşandıkları anda babanın üstüne olan tüm malvarlığının yarısı annene geçmek zorunda yasal olarak , ayrıca nafaka seçeneği var , kaldıki darp aldatma şu bu her bok yemiş bir ton şahidide var , DONUNU ALIRSINIZ DONUNU

git araştır birileriyle konuş avukat mavukat , laftan anlayan bi dayı hala bişey bul git konuş bu işi öğren sonra annene anlat içini ferahlat , ferahlatki sizi rahat yaşatabilmenin tek yolunun bu yaşıdığınız hayat olduğunu zannetmesin
  • Merhaba arkadaşım,
    öncelikle şunu belirtmek isterim ki umarım sen de bunun farkındasındır;
    al o bıçağı ona sok diyenlerin, çek vur diyenlerin ve benzeri yorumlar yapanların senin içinde bulunduğun zor durumun neye benzediğine dair bir fikirleri bile yok. İnsanımız böyle işte. Sana sundukları yardıma bak. Utanç verici ama utanmazlar. Sakın ola bunlara itibar etme. Senin içindeki sızıyı ben çok iyi anlamış durumdayım.
    Ben otuz yaşımdayım ne yazıkki benzer bir durumla ben de karşılaştım. Olay yaşandığında iyiki orada değildim eğerki olsaydım pişmanlık duyacağım birşey yapmam içten bile değildi. Seni tanımıyorum ama burada kim haklı diye sorduğuna göre, doğrusu neyse onu yapmak için, harekete geçmeden önce, pişmanlık duymayacağın bir plan arıyorsun.
    Yapılacak bir tek şey var. Bunları ayırmak. Artık bu saatten sonra babanın annenin yakınına yaklaşmasını engellemelisin.
    Yaşın yirmiiki yirmiüç civarı olduğu için bunu tek başına babanı karşına alıp yapman çok zor olabilirdi ama kardeşlerinle birleşip birbirinizi tutarsanız babana yolu verirsiniz.
    Ben bunu babama postayı koyarak yaptım çünkü yapabildim. Eğer yine de yapabilecek pozisyonda değilsen ancak polis vasıtasıyla yapabilirsin.
    Tabi hayatın gerçekleri var. Maddi açıdan babana bağımlı olduğunuzu söylemişsin. Ozaman ben sana açık yüreklilikle soruyorum: sende elini taşın altına koyacak cesaret var mı?
    Oturduğunuz evin kirasını baban ödediğine göre babanı evden kovman olasılıkdışı. Senin durumun bu açıdan benimkinden de zor çünkü bizim oturduğumuz evde babamın bir hakkı yoktu. Bu durumda seni ancak senin verebileceğin büyük bir karar bekliyor. (Seni tek olarak ele alıcam kardeşlerini burda nereye koyacağını sen düşün)
    Babanı evden kovamayacağına göre sen anneni de alıp evden gitmelisin. Bunun için de sana para lazım.
    Nasıl bulacaksın? Çalışıp kazanarak. En kötü bin binbeşyüz lira kazanacağın bir iş bul. Mümkünse ilk aşamada annen de en kolay olacak şekilde çalışabilir. Nedir en kolayı? Çocuk bakar ya da gündeliğe gider. Acı verici ama sen zaten acının içindesin kurtulman lazım. Biraz şansla ucuz yollu (400-500) eşyalı bir ev bulabilirsen kimseye eyvallah demeden yürür gidersiniz. İki kişinin ikisinin de çalıştığı yerde sırtınız yere gelmez. Kişi sayısını bilmediğim için matematik hesabını sen yapmalısın. Burada annenmi çalışacak kardeşin mi daha bir dünya şeyi planlayıp hareket etmen gerekiyor.
    İş bu aşamaya gelene kadar;
    İş bulup çalışmaya başlaman,
    Annen ya da kardeşlerinin çalışması,
    Bunların hepsinin bu plan doğrultusunda kafalanması,
    Babanın karşısına geçilip yolun (konuşarak) verilmesi,
    Paranın kazanılıp evin eşyanın ayarlanması
    Hayatında başka planların varsa bunların ertelenmesi ve daha akla gelmeyen senin bileceğin şeyler olacak.
    Elini taşın altına koymak budur.
    Bunu yaptığın vakit, baban yalnız kaldığı için kalbin sızlayacak ama asla unutmamalısın ki: 'O bunu haketti! Bunu kendisi yaptı'. Geri dönmek için uğraşabilir, sakın izin verme. Bağrına taşı basmalısın. Yine de ara ara gidip onu görebileceğin şekilde yol verirsen, ne ananı ne babanı kaybetmeden bu işi en iyi şekilde sonlandırmış olursun. Akraban gelir birşey der, bakkal mehmet bilmemne öğüdü verir, bilmemne abi şöyle der hepsi boş. He der geçersin. Huzurlu bir şekilde yaşarsınız.
    Akşam işten evine geldiğinde görürsün ki evin aradığın huzura kavuşmuş, çünkü kaynağını en güzel şekilde ortadan kaldırmışsın(ız).
    Tabi son yorumun üstünden yıl geçmiş. Fakat bunlar silinmediği sürece burada duracak. Belki birinin işine yarayabilir.
    ---Çoğumuz psikolog değiliz ve çoğumuzun yardıma ihtiyacı var ama alamayanlarımız kendi psikoloğu olmaya çalışıyor ki bu da yetmiyor.---
    içiniz bunaldıysa şunu googgle'a yapıştırıp görsellerde aratın biraz kafanız dağılsın:
    people having a worse day than you

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archimon -- 31 Mayıs 2015; 18:42:03 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.