Şimdi Ara

Babanın Anneye Bıçak Çekmesi(Aşırı Ciddi Konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f_the_answer

quote:

Orijinalden alıntı: runarer

quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Öyle babam olsa döverim.Ciddiyim.Ergen de değilim.

Git babanı polise şikayet et.Annene söyle babanı evden uzaklaştırsın.Fakat annene rest ya da trip atarak değil olayı izah ederek anlat.

Ve ciddiyim ki o adamı evden gönderin.Gelip o kadar haysiyetsizliğe rağmen gelip annenin yanında kalacak yüzü buluyor yetmiyor birde şiddet uygulayıp bıcak mı çekiyor ?

Ciddi ciddi döverim öyle babayı.Ağzını eline veririm.Babam anneme bir kere kavga esnasında sadece küfür etti apartman zor ayırdı bizi.

Annemi de Babamı da fazla sevmem fakat saygı ve minnet başka şeyler.

Kusura bakma hocam fakat babana karaktersiz bile diyemeyeceğim.Sen ders al bunlardan da ileride böyle baba olma.

Hocam yüreğimiz dayanmıyor işte sevgilisi varken eve uğramazdı, bildiğin eşyalarını alıp oraya yerleşmişti dost hayatı yaşıyorlardı ne yazık ki bize babamın bakmasından başka çaremiz yok ama söylemeden edemicem babam bunu çok sinirlendiği zaman yapıyor normalde alttan alan yüzügülen evi hep toplayan biri ama bu bıçak çekme olayında kendini haklı görüyor

Şimdi mantıklı birine benziyorsun.Sana şöyle sorayım.

Karısını sekreteriyle aldatan bir baba var elimizde.Oğluna her türlü zorluğa rağmen bakan bir anne var.

Sekreteri tarafından bütün parası yenilmiş ve terkedilmiş bir baba var.Onu sırf çocukları için o haliyle evine kabul etmiş bir anne var.

Yaptığı her türlü ayıba rağmen kendine bakan eski karısına bıcak çeken baba var.Hala çocukları için bu duruma katlanmaya çalışan bir anne var.

Baban annemi boynuzlayacak, yetmeyecek benim, kardeşlerimin rızkını elin fingirdeğiyle yiyecek, yetmeyecek öz evlatlarını terkedecek,sonra şıfrıntısı terkedince utanmadan evimize gelecek bizde yaşayacak birde anneme bıçak çekecek.

Onun varya beynini eline verir yollarım.Bak ergen tribi değil bu.Senide gaza getirmiyorum.Sakın yanlış anlama.Gidip adamı da bu saatten sonra dövme.

Fakat annen ve senin de hatan var bu işte.

Sizden azıcık korksa bunları yapamazdı.Kardeşim babamla kavga etti.Annesinin evine çekti gitti.Babam şimdi artistlik yapamıyor kardeşime.

Babam anneme küfür etti.Demiştim önceki mesajda.O olay olduktan sonra babamın ağzından küfür duymadım.

Koyacaktınız kapının önüne görecekti neyin ne olduğunu.Anlayacaktı kaybettiklerini.3 ay sonra yalvara yalvara dönerdi kapınıza bırak bıçak çekmeyi güllerle karşılardı anneni.

Allah'a inanıyor musun bilmiyorum ama Kuran da her ayette anne babaya saygı duyun öf demeyin der.

Fakat ekler.Haksızlığın karşısında durun diye.Baban annene ve sana haksızlık yapıyor.Elbette şiddet cözüm değil.

Fakat babanın sizi kaybedeceğini bilmesi lazım.Hayatta elinde kalanın tek sen olduğunu anlaması lazım.

Annem beni kavgada evden kovdu.Gittim babamın evine aradı 3 4 ay telefonlarına bakmadım.En sonunda özür diledi.Konuşması bile değişti.

Zamanında benim arkadaşım telefonu eskiydi.Babasında telefon istedi.Babası kendine atıyorum o zamanın şartıyla IPhone 4 alıyorsa buna 3310 verdi.

Çocuk sinirlendi babasıyla kavga etti.Evi terketti annennesinin evine gitti kasten de.Bu sefer de atıyorum babası Iphone 5 aldı.

Yani özet şu.:Babanın hayattaki en değerli varlıklarının sen annen ve varsa kardeşlerin olduğunu ve zamanında çok büyük bir hata yaptığını ve kendisini afettirmesi gerektiğini anlamak ZO RUN DA!!!!!!

Olay budur hocam.

Senin dediğinde mantıklı ama zaten normalde eve uğrayan biri değildi, haftada 1 belki şu anda iyi ama birdaha böyle birolay olursa gidicek hiçbiryerimiz yok kimse bize sahip çıkmaz çip gibi kalırız ortada

Edit:birkere de işyerinden birine sinirlenip içip beni dövmüştü dayımlara kaçmıştım 3 gün telefonu da kapattım annemlerde bilmiyorum ayağına yattılar ondan sonra hiç dövmedi ki dayağı haketcek şeyler de yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runarer -- 23 Aralık 2012; 16:15:54 >

• Atın evden gitsin . Gitmezse polis vb şey çağırın . Hem bu kadar şey yapacak hem de gelip miskin miskin senin evinde yaşayacak. Allah sabır versin ben dayanamaz ya kapıya atardım ya da günlük döverdim . Babam olması fark etmez , her istediği ... yiyip sonundada gelip başkasının evinde artistlik yapacak...

ciddiyim.
    Bal porsuğu hayvanlar aleminin barbar conan'ıdır, civa adamıdır. Korku hormonu olmayan yegane hayvandır. Bir hayvan düşünün, Allah'tan başka kimseden korkmuyor.Küçücük bedenine rağmen timsaha saldırıp yemeğe çalışıyor. Ayılarla dövüşüyor, kaplanlarla güreşiyor, zehirli yılanları urfa gibi dürüp yiyor.Hiç geri vites yok hayvanda; kafa gitmiş yani, gitmiş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Atın evden gitsin . Gitmezse polis vb şey çağırın . Hem bu kadar şey yapacak hem de gelip miskin miskin senin evinde yaşayacak. Allah sabır versin ben dayanamaz ya kapıya atardım ya da günlük döverdim . Babam olması fark etmez , her istediği ... yiyip sonundada gelip başkasının evinde artistlik yapacak...

hocam ne yazık ki öyle bi şansımız yok keşke olsa ama

quote:

Atın evden gitsin . Gitmezse polis vb şey çağırın . Hem bu kadar şey yapacak hem de gelip miskin miskin senin evinde yaşayacak. Allah sabır versin ben dayanamaz ya kapıya atardım ya da günlük döverdim . Babam olması fark etmez , her istediği ... yiyip sonundada gelip başkasının evinde artistlik yapacak...

Neden yok ? Ev sizin üstünüze değil mi ? Eğer sizin üstünüzeyse sadece 156 yı arayarak zorla evimde kalıyor demeniz yeterli evden çıkarılması için.

Edit: 155 olacak o . Hatlar karışmış bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 23 Aralık 2012; 18:46:01 >

• quote:

quote:

quote:

Neden yok ? Ev sizin üstünüze değil mi ? Eğer sizin üstünüzeyse sadece 156 yı arayarak zorla evimde kalıyor demeniz yeterli evden çıkarılması için.

ev kira kirayıda babam ödüyor

• suç senle annende adamdan boşandıysa sizde ne işi var
    ayrıca her iş yerinde erkekle kadın arasında yakınlaşma olur bu yüzden karınız olunca çalıştırmayın
    duygular kontrol dışıdır güzel bir şey oldumu sever ve ister
    yani karınızda ilerde çalıştığı yerdeki adamlarla yapabilir
  • babamı çok severim fakat saygı duymam benim için otorite annemin babası olan dedemdi pehlivan gibiydi eski kulağı kesiklerdendi aslan gibiydi çok kuvvetli adamdı işte onu hem çok severdim hem saygı duyardım hem çok çekinirdim oda beni severdi gelelim meseleye dedemin bana 14 yaşındayken hediye ettiği bi çifteli var ve babam anneme bıçak çekseydi yapacağım iş belli çeker vururum o kim oluyo da benim anneme bıçak çekiyo hele senin ki gibi olayda baban namusunuzu iki paralık etmiş cezasını keserdim dedem öbür tarafta yüzüme tükürür diye düşünürdüm ötesi yok ötesini düşünmem bile.
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ev kira kirayıda babam ödüyor

O zaman bir şey diyemeyeceğim. Annen ailesinin yanında yaşamak gibi bir şansı var mı? Varsa tek çare baba evine geri dönmek.

• Bugun de haberlerde gosterdi. Sizofrenik baba, cocugunun gozu onunde karisinin kafasini kesmis.

Baban normalse haddini bildir, degilse uzaklasin yanindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir koca, eşi olarak kabul edip evlendiği hayat arkadaşını başka bir bayan ile aldatarak iki kadına da haksızlık edebiliyor, herkes ona sırtını dönmüşken eski eşi ona evini açabilecek kadar vefakâr ve merhametli davranabilirken; senin baban ona bıçak çekebilecek kadar adi bir denyo olabiliyor ama sen ona o gün ona vurmak istediğini söyleyince "bilmemne" olan sen oluyorsun?
    Böyle bir adamın sözlerini ciddiye almaman gerektiğini öğrenmelisin.

quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

kardeş Allah kolaylık versin.Böyle insanlardan nefret ediyorum.Kadına el kaldırmak nedir lan.Annenin veya senin gelirin varmı ?

Keşke el kaldırsa 4-5 kere silah çekti şerefsiz gözümün önünde kabzesiyle başına vurdu neler neler, Şerefsiz bir dedem var 2 apartmanı var ama 1 daire vermıyo oda 2.evliliğini yaptı 2.karısından 2 çocuğu oldu 2.karısı 1.karısından olan 4 çocuğuna hiçbirşey verdirtmiyor annemde lise 1 terk biz daha 16 yaşındayız

Ben olsam o çektigi silahla vururum onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eline alan sokuyor bıçağı, silahla vuruyor . Canimisiniz anlamadım, nesiniz?. O işlerde çok kolay zaten. Oturun biraz insan olmayı öğrenin. Adam vurmak insan olmaktan daha kolay. Bir insana kıymak bukadarmı kolay. Babanız öldüğünde arkasından üzülürsünüz, bu dedikleriniz oturur içinize. [Babası çok hayırsızlara lafım yok]

Orijinalden alıntı: onurb3

benim öyle babam olsa ve o bıcak olayından sonra o babayı öldürürdüm
    edit:ciddiyim

+1

Orijinalden alıntı: osmannn94

suç senle annende adamdan boşandıysa sizde ne işi var
    ayrıca her iş yerinde erkekle kadın arasında yakınlaşma olur bu yüzden karınız olunca çalıştırmayın
    duygular kontrol dışıdır güzel bir şey oldumu sever ve ister
    yani karınızda ilerde çalıştığı yerdeki adamlarla yapabilir

Ne alaka? kadınlar yapabilir diye çalışmasınlar mı ? o zaman erkekler de yapabilir onlarda çalışmasın. kısaca kimse çalışmasın açlıktan ölelim dimi ? kadın erkek ayrımı yapmak kaçıncı yüzyılda kaldı ?
    Her Zaman Alttan Alıp Sakinleştirmekten Başka Bir Çarem Yok Aslında.

Not : Her Zaman Dediysem , Mesleğin Getirdiği Sinir Haricinde Kolay Kolay Aşırı Derecede Sinirlenen Biri Değil.

Senin Konuya Gelirsek Hocam , Asarım-Keserim Olayını Geç.
    Yasal Yollardan İşi Halletmeye Çalışın.
    Bu Devirde Yasaya da (Devlete) Güven Olmuyor O Yüzden Siz Yinede Önleminizi Alın.

Kardeşim babanız 6 milyar maaşla halen gelip sizin evde yaşamak istiyorsa vardır bir bildiği... Normalde kim olsa gider başka bir hayat kurar, az bişey değil 6 milyar maaş.
    Adam sizin yanınıza gelmiş size bakıyor işte daha ne bekliyorsunuz? İkinci olarak ortada bir anlaşmazlık varsa her zaman çift taraflıdır... Ben bu yaşıma kadar yüzde yüz masum
    insan hiç görmedim... Herkesin bir hatası,kusuru az da olsa mutlaka var... Aslında konun farklı tarafında değinmek isterdim ama yanlış anlaşılır diye değinmek istemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.