Şimdi Ara

Babamla kavga ettik dövdüreyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Babamla kavga ettik dövdüreyim mi?

(En Son Oy Tarihi: 16.1.2019)
Giriş
  • Arkadaşlar babamla kavga ettik ama öyle bıçaklı falan değil, çok kötü sözler sarfetti bana gururumu kırdı. Sonra işte arkadaşlarla oturuyorduk Mirza abi vardı bizim böyle biraz kabadayı bi abi. İşte anlattım olayı dedi ki, bu böyle olmayacak en iyisi biz senin babanı dövelim dedi. Aslinda kafama yatti ama ne biçim arkadaş bu ama neyse. Şimdi kararsız kaldım sizce babamı dövdürmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 17 Haziran 2018; 2:28:9 >

• Ne biçim bir arkadaş bu kısmına güldüm verdim artıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kabadayı dediğin adam ortamlarda anlatır artık safın tekini kekledim babasını dövdürdük diye.
  • Yarın bir gün baban ölür gider,aklına gelir dövdürdüğün.Pişman olursun vicdan azabı çekersin.Ağzına da sıçsa baba babadır boşver.Benim babam da ağzıma sıçıyor.
  • Yolla benim Babuşuda bi dövsünler

• Yav ciddiye alan arkadaşlar olmuş. Ben güldüm birader verdim artıyı.

• Dövmesin ama birkaç laf söyleyebilir ondan da öteye gitmesin ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    2 yıl önce açıldı
    Yan Komşuyla Kavga Ettim
    13 yıl önce açıldı
    babamla kavga ettim napmalıyım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • babana bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• Hocaam ne olsa olsun seni sadece ailen birakmiycak o arkadasin bi gun gelip sana donerse baban senin yaninda olur yine. Ama seninde hep ters gitmemen lazim.

• Abd de yaşıyorum sana şöyle diyeyim sen değil burada git birini döv git birine sadece dokun senin hayatını karartırlar burada, hiç kimse hiç kimseye fiziksel olarak dokunamaz ve buna hakkı yoktur! Bizim ülkemiz tam bir mafya devleti,senin bu abi diye bahsettiğin etrafta başıboş gezen serseriler yüzünden bizim ülkeden nefret ettim ve kesinlikle orada bir adalet yok! Gerçekten bu olaylardan iğreniyorum! Yok böyle mafya kılığına girip gidip tehtid eden insanlar, arkasındaki birilerine güvenip gidip birine saldıran kişiler iğrençsiniz!

• quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Abd de yaşıyorum sana şöyle diyeyim sen değil burada git birini döv git birine sadece dokun senin hayatını karartırlar burada, hiç kimse hiç kimseye fiziksel olarak dokunamaz ve buna hakkı yoktur! Bizim ülkemiz tam bir mafya devleti,senin bu abi diye bahsettiğin etrafta başıboş gezen serseriler yüzünden bizim ülkeden nefret ettim ve kesinlikle orada bir adalet yok! Gerçekten bu olaylardan iğreniyorum! Yok böyle mafya kılığına girip gidip tehtid eden insanlar, arkasındaki birilerine güvenip gidip birine saldıran kişiler iğrençsiniz!
    Polis köpeklerinin öldürdüğü insan sayısı terör olaylarında ölen insan sayısından az olan ABD'den mi bahsediyorsun? Hani şu herkesin silahla gezdiği öğrencilerin okula silahla gidip okulu tarafıdığı ülke olan ABD.

Ve burası iyiyken Türkiye mafya ülkesi ha. Umarım o lanet zencilerden birisine "Nigga" dersin ve sana barışçıl bir karşılık verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Polis köpeklerinin öldürdüğü insan sayısı terör olaylarında ölen insan sayısından az olan ABD'den mi bahsediyorsun? Hani şu herkesin silahla gezdiği öğrencilerin okula silahla gidip okulu tarafıdığı ülke olan ABD.

Ve burası iyiyken Türkiye mafya ülkesi ha. Umarım o lanet zencilerden birisine "Nigga" dersin ve sana barışçıl bir karşılık verir.

Alıntıları Göster
    Dostum sen beni çok yanlış anlamışsın, konumuz Türkiye’de ki mafya olayları, sen direk konuyu başka şeylerden açıyorsun, sen önce benim soruma cevap ver! Ondan sonra istediğini sorarsın, yani sen diyorsun ki, evet bu insanlarla hayat güzel(!) isteyen istediğini dövdürsün! Ve kendi adaletini kendi sağlasın, şaka gibisin!

• Toriko kullanıcısına yanıt
    Yok aslında ciddiye almadım Hocam.Ama her şakanın altında bir gerçek yatar.Ayrıca benim o mesajımı onlarca arkadaş görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.