Şimdi Ara

babamla kavga ettim napmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar olay şöyle oldu bu babam yaz geldiğinden beri beni saçlarıma kafayı taktı saçı uzatıyom ona kızıyor ama asıl olay bugün sahurda oldu bu yine saçıma laf söylüyo ben takmıyom tabi işte yanıma geldi o saçı yarın kesmezsen bu eve gelme dedi bende hiç aldiriş etmedim sonra yemek yerken yeme lan yemeğimi dedi bende sinirlendim yemeğin batsın diye çıkıştım sonra üstüme gelmeye başladı annem ayırdı sahur vakti evden çıktım hala dışardayım napmalıyım lütfen yardım edin saçlarımı kestirmek istemiyorum .

• Kes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan uzatınca noluyo anlamıyorum dinle babanı kestir gönlünü al adamın. kim bilir neye tepesi atmıştırda sana patlamıştır git özür dile.
  • Freddie kullanıcısına yanıt
    malum yaz geldi herkez uzatıyor
  • Asıl yazın saç uzatılmaz. Sıcakta yakıyor insanı...
  • bırak seninde bir farkın olsun o zaman. dışarı çıkıyorum bakıyorum 18 yaş altı kesimin %80'i papaz gibi geziyor. yakışıyor sanıyorlar birde kafaları böyle sağa sola sallayıp saçı savurmalar falan.
  • Biz de kavga ettik mecbur kestirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısın ama okuldada kızıyorlar
  • Kendilerini çocuklarının sahibi zanneden ebeveynlere hayır. Biz evcil hayvan değiliz !!!

Ben de geçen gün onunla beraber misafirliğe gitmiyorum diye üzerime yürüdü, hayır 18 yaşında adamım bende..
  • bendede aynı sorun var uzatınca saçım daha çok hoşuma gidiyor ama babam başta olmak üzere tüm sülale saçın uzamış kestir diyolar. papaz gibi olmussun demeleri beni sinirlendiriyor o yüzden 2 3 ayda bi kestiririm. hem eğer en geç 2 güne bir banyoya girmiyorsan uzun saç pisliktir. babanı dinle kestir
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    hergün banyoya girerim saçlarıma bakarım ama bana ne gıcıklığı var bu adamın daha evede gitmedim evede almıyor
  • Ulan gençliğim aklima geldi helal devam

• Hocam bir gece dışarıda kalmışlığım var. Ne kadar paran var hangi şehirdesin?

• aynı sorun bendede var 19 yaşında adamım dün sakalımı kesmedim diye allah belanı versin demeye başladı milletin çocukları sinekkaydı dolaşıyormuş bak hele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

Kendilerini çocuklarının sahibi zanneden ebeveynlere hayır. Biz evcil hayvan değiliz !!!

Ben de geçen gün onunla beraber misafirliğe gitmiyorum diye üzerime yürüdü, hayır 18 yaşında adamım bende..

Bizde de oyle once sorarlar gelir mısınız diye . Gelmeyince de Hayirsiz evlat oluyoruz . Yas 20 .

Hayır gitsem ne olacak kadınlar kendi arasında konuşuyor erkekler siyaset falan herkes isyankar modunda . Biz yine kardesimle evdeki muhabbete devam

• eskiden uzundu ne aptalmışım diyorum

kısa saç özgürlük uzun saç amelelikmiş yahu

bir de mahalle baskısı,bizim millete ne gerek uzun saç,saç uzatınca inme olacagını sanıyorlar tüm korkuları bundan
  • yaş 10 falan mı? ağırlığınızı koyun biraz
  • Kestir gitsin bende 2 güne kestiricem şuan papaz gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

yaş 10 falan mı? ağırlığınızı koyun biraz

kardeş ağırlıkla ilgisi yok bizim aile amağaradan çıkma heralde bilmiyorum bana yaptıklarını görsen gülersin sana küçük bir örnek vereyim nüfus cüzdanımı yenilemem gerekiyordu vesikalık için fotoğrafçıya gidecem üstümdede gayet normal bir gömlek ve kot vardı bana diyorlar ki böyle gidlir mi bana zorla okuldan kalma eski takım elbisemi giydirdiler yani o derece geri kafalıllar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

yaş 10 falan mı? ağırlığınızı koyun biraz

kardeş ağırlıkla ilgisi yok bizim aile amağaradan çıkma heralde bilmiyorum bana yaptıklarını görsen gülersin sana küçük bir örnek vereyim nüfus cüzdanımı yenilemem gerekiyordu vesikalık için fotoğrafçıya gidecem üstümdede gayet normal bir gömlek ve kot vardı bana diyorlar ki böyle gidlir mi bana zorla okuldan kalma eski takım elbisemi giydirdiler yani o derece geri kafalıllar

kan benim damar benim moduna geç hocam sende

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.