Şimdi Ara

Kavga ettim yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abiler bugün sabah halamın kızı geldi bize tatile gelir gelmez denize gitmek istedi annemde yanlız gitmesin sende git dedi tamam birlikte gittik yüzdük felan ilerde 1 tane çocuk 16 yaşında felandır benim kuzene yiyecekmiş gibi bakıyor 1 deil 2 deil artık sabrım taştı kesin kavga çıkacak diyorum içimden kuzen denizde yüzüyor gittim bunun yanına ne bakıyorsun bilader ayıp deyilmi dedim bu sanane felan deyim ayağa kalktı boyu 180 felan vardır zayıf bişey ben 173 boy kilo 88 sonra bu itmeye çalıştı çabuk sinirlenen biri olduğum için buna bir gödümki yeri öptü nerdeyse kalkmaya çalıştı burnu kanıyo zar zor kalktı ayağa biz giriştik tekrar resmen güreş yapıyoruz 1tane daha vurdum ama sağlam gelmedi sıyırdı bu kız gibi yüzümü çizdi ilerden gelen abiler ayırdı bizi benim 1 2 çizik var çocuğun burnu kanıyor nerdeyse ağlıyacak sonra bida seni görmiyim çok fena yapcam felan diyor. nerdeyse hergün kumsala geliyorum tek gelirim genellikle adam çaırmakta sorun yokta tek başınayken adam çağırısa ne olcak :D kavga ettiğimizi kuzen kavga bittikten sonra gördü sonra toparlanıp eve geldik ne yapmalıyım sizce yaşım 14 .

• 14 yaşında 1.70 boy 80 kilo hormonlu musun gardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır sınıfta 190 lar var
  • Yalnız git gitmesine ama cebinde ufak bir bıçak taşı seni üç dört kişi sıkıştırırlarsa çıkarır sallarsın kaçmaya fırsat bulabilirsin korkarlarsa. Kilo ver çok kilolusun yaşına göre, hantal olmazsan iki üç kişiyle aynı anda kavga edebilirsin yumrukların çok seri olsun o durumda iyi vurmak değil seri seri hafif yumruklar daha avantajlı olur çünkü yumruğu attıktan sonra sen de sarsılırsın sağlam vurcam diye o sırada kulağına çenene darbe alırsan işin biter parçalarlar seni. Dediğim gibi bir de kavga sırasında hayalarını iyi koru. Sana verebileceğim tavsiyeler bu kadar hadi beline kuvvet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

Yalnız git gitmesine ama cebinde ufak bir bıçak taşı seni üç dört kişi sıkıştırırlarsa çıkarır sallarsın kaçmaya fırsat bulabilirsin korkarlarsa. Kilo ver çok kilolusun yaşına göre, hantal olmazsan iki üç kişiyle aynı anda kavga edebilirsin yumrukların çok seri olsun o durumda iyi vurmak değil seri seri hafif yumruklar daha avantajlı olur çünkü yumruğu attıktan sonra sen de sarsılırsın sağlam vurcam diye o sırada kulağına çenene darbe alırsan işin biter parçalarlar seni. Dediğim gibi bir de kavga sırasında hayalarını iyi koru. Sana verebileceğim tavsiyeler bu kadar hadi beline kuvvet.

Hocam öncelikle önerilerin için çok saol uguluyacamda evet kiloluyum ama seriyim fakat sayıları belli olmaz böle durumlarla daha önce karşılaştım zar zor kurtuldum yanında hem 4 5 kişiyle gezer bunlar ve bıçak olabilir bunlarda tehlikeliler nasıl başa çıkarım bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 63Staylayeah -- 10 Ağustos 2013; 15:58:16 >

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    2 yıl önce açıldı
    Kavga ettim , Mahkeme ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abilerden sonrasını okumadım.
  • Neden taş vurmadın kafasına
  • zebani değilmiş
  • 14 yaşında ve hocam diyor hocam nedir ya

• biz gelişemedik kardeşim herhalde yaş 18 kilo 54
  • Yaşım 14'ten sonrasını okumadım

Çünkü devamı yoktu bilerek sona yazmış onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

abilerden sonrasını okumadım.

aynen

Yalan atıyore kanka @GOGOMEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Made In USA

biz gelişemedik kardeşim herhalde yaş 18 kilo 54

tmm 54 kilo olabilrisn tabiki bu beni ilgilendirmez ben bu konuda bana yardım edecek cevaplar arıyorum.
  • Demek beni döven sendin ha . Olum bittin sen . Bi daha o sahile gel napıyorum sana. Erkeksen yarın bekliyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: treand22

quote:

Orijinalden alıntı: Made In USA

biz gelişemedik kardeşim herhalde yaş 18 kilo 54

tmm 54 kilo olabilrisn tabiki bu beni ilgilendirmez ben bu konuda bana yardım edecek cevaplar arıyorum.

bahsedilenlere baktınmı canm kardeşim sana atmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Demek beni döven sendin ha . Olum bittin sen . Bi daha o sahile gel napıyorum sana. Erkeksen yarın bekliyorum .

Hemen o klavyeyi yere bırak ve burdan uzaklaş evlat
  • Annemler akşam dışarı sahile çıkacak ve benide zorla götürcek ya çocuk denk gelirse ne yapcam ya bu arada yazmayı unuttum kick boxsa gidiyorum 4 aydır.
  • CSB.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.