Şimdi Ara

Kavga ettim , Mahkeme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar kavga kısmını anlatmak istemiyorum. Sadece şunu söyliyim , çocuk çıkışta 30-40 adam toplamış konuşçaz dedi inşata gittik okulun yanında hepsi geldi 3 arkadş dayak yedik ben şimdi hastaneden taburcu oldum , allahtan pek birşeyim yok orda oturan teyzeler polis falan diye bağırmışlar kaçmış hepsi , sadece kimliklerini bildiklerimizi aldı polis. ASıl sorm şu ,

sizce yarın savcılıkta davacı olmalı mıyım ? mahkeme ne kadar sürer ve para cezası falan alır mıyım ? Karşı tarafa verilen ceza ne olur ? ,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • işte korktugumuz şey , çocuk büyük ihitmalle okuldan atılacak pazartesi günü. ama yakınlarımız bunların şikayetçi olursak ailemede bela olcağını söylüyor. Çocuk ordulu bu arada ,baya bir pislik çevresi falan , babası falanda tekin admlar değillermiş. Korktugum şey o yani.
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • mahkemeye ver hiçbirşey olmaz. ayağınız taşa takılırsa onlardan bilirler.
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • sen bu kafayla daha çok dayak yersin , her yerde ezerler seni.
  • kesinlikle şikayetçi ol öyleleri sadece lafta adam olurlar bunu unutma ikincisi sen davacı olmasan da kamu davası var mahkemede kendini iyi ifade et şikayetçi oldugunu söyle 3 ay falan yatar kavga sırasında kesici alet falan kullanmadıysa ,tabi kullandıysa 2 yıla kadar hapis cezası alır ,birde ordulular dediğin gibi adam değiller iyilerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inebolu3437 -- 22 Ekim 2010; 1:13:39 >
    Kavga ettim yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tohumuna paramı verdin.ateş olsa cürmü kadar yer yakar.ez başını gitsin.Benden tavsiye ver mahkemeye şikayetini asla geri çekme.Darp raporlarını al ver savcılığa götürsünler merkeze sevdirsinler herkese.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • ne haylaz liselisin sen yav. hergün kavga, dövüş.
  • Raporu al savcılığa git dilekçeni ver.Darp raporu savcıya ulaşırsa zaten kamu davası açar senin şikayet etmene gerek kalmaz bile ama sen yine de şikayetçi ol en kötü ihtimal adli para cezesı yer karşı taraf min 400 tl
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.