Şimdi Ara

Babamın kartı ile sex shop'dan alışveriş yaptım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen perşembe babamın kredi kartı ile sex shopdan alışveriş yapma gafletinde bulundum, babam farkedecek diye aklım çıkıyor.
    Yok mudur bunu ekstrelerden kaldırmanın/silmenin yolu?

• Yok. Eve geliyo mu ekstre? Geliyosa internet bankacılığına gir iptal et gelmesini. Email olarak gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Yok. Eve geliyo mu ekstre? Geliyosa internet bankacılığına gir iptal et gelmesini. Email olarak gelir
    Ekstre geliyo eve, onu iptal ettirdim diyelim mobilden bakıyo arada.
    Yok mudur internet bankacılığından tamamen silmenin yolu?
    bir karışıklık sonucu babamın kartını kullanmışım, görürse çok büyük utanç olacak. :(
  • uppppppppp
  • iş yerinde çalışan çocuk aynı şekilde başkasının kartını kullanıyor. eleman fantazi giyim satan bir yerden kartla işlem yapıyor aldığı da normal iç çamaşırı. ekstre de vibratör yazmışlar. böyle bir iki tane daha birşey kesmişler. ellerinde neyden çok fazla varsa ona kesiyormuşlar fişi. saçma sapan notlar yazıyorlarmıştı. banka çocuğun babasını aramıştı. kartımızla neden böyle birşey aldınız falan demişti. çocuk rezil olmuştu.
  • samplus kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm

Bu ara Banka o şekilde aramaz yau

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

iş yerinde çalışan çocuk aynı şekilde başkasının kartını kullanıyor. eleman fantazi giyim satan bir yerden kartla işlem yapıyor aldığı da normal iç çamaşırı. ekstre de vibratör yazmışlar. böyle bir iki tane daha birşey kesmişler. ellerinde neyden çok fazla varsa ona kesiyormuşlar fişi. saçma sapan notlar yazıyorlarmıştı. banka çocuğun babasını aramıştı. kartımızla neden böyle birşey aldınız falan demişti. çocuk rezil olmuştu.
    Hangi banka o ya? ne hakla insanların aldığına karışıyor anlamadım.
    Ama güzel taktik verdin, bende 1-2 iç çamaşırı vs alayım bari öyle yapmışlar diyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir sürü şey al dikkatleri başka yöne çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Sesli güldüm

Bu ara Banka o şekilde aramaz yau
    telefonda kartı kırdırıp çöpe attırıyorlar. bir daha yapmasın diye söz verdiriyorlar. töğbesi geçmez demişler. bir daha böyle şeyler yapmamak şartıyla sonra yeni kart gönderiyorlar. çocuk rezil olmuştu.
  • Maxx Payne M kullanıcısına yanıt
    İnternet bankacılığının şifresini değiştir giremesin bi süre

Edit: ne aldın. Şişme bebek mi? Yoksa suni vajina mı? . Hınzır seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 19 Mayıs 2018; 19:41:10 >
  • onu bunu bırak ne oyuncağı aldın onu anlat :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

onu bunu bırak ne oyuncağı aldın onu anlat :D
    Çikolatalı kayganlaştırıcı aldım sadece, iç çamaşırı aldım yanlış yazmılar diye yutturucam artık.
  • şanslıysan işletmenin adı sex shop olarak değil de başka bir şey olarak yazar ama geçmiş olsun güzel sıçmışssın xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxx Payne

Çikolatalı kayganlaştırıcı aldım sadece, iç çamaşırı aldım yanlış yazmılar diye yutturucam artık.

Alıntıları Göster
    Ekmeğin arasına sür sür ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Ekmeğin arasına sür sür ye.

Alıntıları Göster
    Şu belayı atlatayım farklı şekillerde yemeyi düşünüyorum.:)
  • samplus kullanıcısına yanıt
    csb
  • Tamamen silmenin hiç bir yolu yok bence şimdiden bahane bulmaya çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanı al karşına anlat böyle olunca böyle oldu de.

Bilsin ki oğlu hata yapar ama asla ona yalan söylemez.
  • 50 yıllık loserım dişi sinek bile yüz vermedi lakin bu kadar da düşmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

iş yerinde çalışan çocuk aynı şekilde başkasının kartını kullanıyor. eleman fantazi giyim satan bir yerden kartla işlem yapıyor aldığı da normal iç çamaşırı. ekstre de vibratör yazmışlar. böyle bir iki tane daha birşey kesmişler. ellerinde neyden çok fazla varsa ona kesiyormuşlar fişi. saçma sapan notlar yazıyorlarmıştı. banka çocuğun babasını aramıştı. kartımızla neden böyle birşey aldınız falan demişti. çocuk rezil olmuştu.
    kuveyttürk mü hocam adama hesap soran banka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 19 Mayıs 2018; 21:56:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.