Şimdi Ara

Evkur'dan alışveriş yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
57.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Evkur'dan alışveriş yapan var mı?Laptop almayı düşünüyorum da kredi kartsız olduğu için cazip geldi.Var mı alışveriş yapan buradan?Bir de İzmir'de var mı Evkur?

• Ben telefon almıştım taksitle 3 ay sonra mı ne başlamıştı taksitleri, piyasa fiyatının çok üstünde oluyor fiyatları.
    Sadece ödeme şeklinde bir avantaj oluyor ama normal fiyatın çok üstünde ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

Ben telefon almıştım taksitle 3 ay sonra mı ne başlamıştı taksitleri, piyasa fiyatının çok üstünde oluyor fiyatları.
    Sadece ödeme şeklinde bir avantaj oluyor ama normal fiyatın çok üstünde ürünler.
    ne kadar üstünde mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck

ne kadar üstünde mesela?

Alıntıları Göster
    1.Çok pahalı satar. Kredi kartsız taksit yapar.

2.Kredikartsız taksitte öyle al gülüm taksiti gelince öde yok.
    Önce hakkında mahallene kadar gelerek araştırma yapar.
    Senin anlayacağın eğer düşmanın çoksa alamazsın.
    Sicilin temiz çıkarsa evine teslim eder. Senet alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

1.Çok pahalı satar. Kredi kartsız taksit yapar.

2.Kredikartsız taksitte öyle al gülüm taksiti gelince öde yok.
    Önce hakkında mahallene kadar gelerek araştırma yapar.
    Senin anlayacağın eğer düşmanın çoksa alamazsın.
    Sicilin temiz çıkarsa evine teslim eder. Senet alır.

Alıntıları Göster
    internette birkaç yerde okudum kefilsiz alan filan varmış var mı böyle birşey?çok sıkıntı yaratıyorlar mı?

• quote:

ne kadar üstünde mesela?

Alıntıları Göster
    Evkur u gördüğün anda koşarak uzaklaşmalısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayklhac

quote:

neden

Çevremde sorun yaşayan bilinçsiz tüketiciler var...
    Hatta mahkemelik olan bile var. Üstelik tehdit ediyorlar...
    Ben fazla yazmayayım. burdan özetine bakıver...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mayklhac

quote:

neden

Çevremde sorun yaşayan bilinçsiz tüketiciler var...
    Hatta mahkemelik olan bile var. Üstelik tehdit ediyorlar...
    Ben fazla yazmayayım. burdan özetine bakıver...

Alıntıları Göster
    başa bela bir yer anlaşıldı

• quote:

başa bela bir yer anlaşıldı

Alıntıları Göster
    Çok pahalı ve aldığımız bir kaç ürün arızalı çıktı.Servisi zaten çok geç getiriyor ürünü.Ailem ısrarla arada evkurdan ürün alıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Çok pahalı ve aldığımız bir kaç ürün arızalı çıktı.Servisi zaten çok geç getiriyor ürünü.Ailem ısrarla arada evkurdan ürün alıyor...

Alıntıları Göster
    500 liralik cep telefonunu 1500 liraya satan bir firmadan ne beklenirki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

500 liralik cep telefonunu 1500 liraya satan bir firmadan ne beklenirki.

Alıntıları Göster
    Evet piyasaya göre biraz pahalı ama işte bu devirde kim kime kredi kartsız senetle taksit yapıyorki. Ben koşu bandı aldım 15 taksitle 100 lira pahalı piyasaya göre ama işte taksit olunca vade giriyor işin içine. Ama laptop cep telefonu falan alınmaz ev eşyaları daha uygun lcd televizyon falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Evet piyasaya göre biraz pahalı ama işte bu devirde kim kime kredi kartsız senetle taksit yapıyorki. Ben koşu bandı aldım 15 taksitle 100 lira pahalı piyasaya göre ama işte taksit olunca vade giriyor işin içine. Ama laptop cep telefonu falan alınmaz ev eşyaları daha uygun lcd televizyon falan.

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar yakınına uğramamaya karar verdim
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar yakınına uğramamaya karar verdim

Alıntıları Göster
    Sizi haklı çıkarmayı başardı evkur. Bir koşu bandı aldık taksitle senet sepet imzaladık 6 gün oldu 100 metre mesafedeki yerden getiremediler hala koşu bandını. Arıyoruz sürekli yok adres teyidi yapılacak yok o yapılacak bu yapılacak. 2 yıldır 10 defa alıveriş yapıldı evimizi ezberlediler 1 günde getirirlerdi herşeyi şimdi oyalıyorlar lanet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Sizi haklı çıkarmayı başardı evkur. Bir koşu bandı aldık taksitle senet sepet imzaladık 6 gün oldu 100 metre mesafedeki yerden getiremediler hala koşu bandını. Arıyoruz sürekli yok adres teyidi yapılacak yok o yapılacak bu yapılacak. 2 yıldır 10 defa alıveriş yapıldı evimizi ezberlediler 1 günde getirirlerdi herşeyi şimdi oyalıyorlar lanet olsun.

Alıntıları Göster

Geldiğinde iyice her yerini kontrol et aletin.Küçükken 7-8 gün sipariş ettiğimiz bisikletin gelmesini bekledim.Düşünün küçükkenki o heyecanı, sabırsız bekleyişi.Sonra bisiklet geldi gidonu gevşek,frenler tutmuyor falan...Geri gönderdik yenisi geldi, onda da aynı sorun.Tamirciye götür getir derken 15-20 gün geçmişti, ne heves kaldı ne heyecan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Geldiğinde iyice her yerini kontrol et aletin.Küçükken 7-8 gün sipariş ettiğimiz bisikletin gelmesini bekledim.Düşünün küçükkenki o heyecanı, sabırsız bekleyişi.Sonra bisiklet geldi gidonu gevşek,frenler tutmuyor falan...Geri gönderdik yenisi geldi, onda da aynı sorun.Tamirciye götür getir derken 15-20 gün geçmişti, ne heves kaldı ne heyecan.

Alıntıları Göster
    evkurdan kaçmayı başar seni alırsa avucunun içine yanarsın burda parsellerdeki şubesi tamamen tuzak ..önce alıyorsun güzel .. günü geçtimi ödemenin faiz var vermem diye itiraz edersen fazini avulkata bağlıyorlar falan konuşuyorsun sonucunda alıyorlar söke söke..

2.si parseller evkurda ödeme kattı en üst katta .düşündünüzmü neden . yukarı çıkana kadar haha die suratına gülen pirim için 100 takla atan ve ödeme yapanlarıda kurulmuş en büyük tuzak ödeme katına çıkana kadar 1001 çeşit ürün görüyorsun ve takılıyorsun seni kandırıyorlar birde şu yalanları var beni deli ediyor şu ürünü beyen hemen hmm bende kulanıyorum ablacım hanımefendi falan yada annem eltim kullanıyor falan.. annemide kandırmışlardı öyle fakirin halı yıkama makinesini satııllar bırakın halı yıkamayı elinde kalıyor her yeri birde çok memnun du kız öyle demişti ..

3. fiyatları resmen tefeci mantığıyla düzenleniyor ....

4. malı aldınmı nah iade edersin mantığı .. yasal yola başvurmazsan alamazsın . yani hak huk bilmiyorsan iade yok
    oysaki beyenmediğin ürünü 30 gün içinde iade alması lazım ambalajı bozuk olmayan tabiki. aama işlerine gelmiyor.. amaç satış kayış ..

5. uzak dur uzak kal paranı biriktir raahat ol . kredi kartı ile al . olmadı çal yine daha iyidir ..

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

evkurdan kaçmayı başar seni alırsa avucunun içine yanarsın burda parsellerdeki şubesi tamamen tuzak ..önce alıyorsun güzel .. günü geçtimi ödemenin faiz var vermem diye itiraz edersen fazini avulkata bağlıyorlar falan konuşuyorsun sonucunda alıyorlar söke söke..

2.si parseller evkurda ödeme kattı en üst katta .düşündünüzmü neden . yukarı çıkana kadar haha die suratına gülen pirim için 100 takla atan ve ödeme yapanlarıda kurulmuş en büyük tuzak ödeme katına çıkana kadar 1001 çeşit ürün görüyorsun ve takılıyorsun seni kandırıyorlar birde şu yalanları var beni deli ediyor şu ürünü beyen hemen hmm bende kulanıyorum ablacım hanımefendi falan yada annem eltim kullanıyor falan.. annemide kandırmışlardı öyle fakirin halı yıkama makinesini satııllar bırakın halı yıkamayı elinde kalıyor her yeri birde çok memnun du kız öyle demişti ..

3. fiyatları resmen tefeci mantığıyla düzenleniyor ....

4. malı aldınmı nah iade edersin mantığı .. yasal yola başvurmazsan alamazsın . yani hak huk bilmiyorsan iade yok
    oysaki beyenmediğin ürünü 30 gün içinde iade alması lazım ambalajı bozuk olmayan tabiki. aama işlerine gelmiyor.. amaç satış kayış ..

5. uzak dur uzak kal paranı biriktir raahat ol . kredi kartı ile al . olmadı çal yine daha iyidir ..

Alıntıları Göster
    Vakti zamanında bir casper pc almıştık. Senet yapmışlardı ama en son senedi 1 hafta öncesinden yazmışlar ödemeleri öyle oluyormuş ama bu konuda bizi uyarmadılar. Faiziyle beraber ödemek zorunda kalmıştık. Ancak bilgisayarla yaşadığım bir yığın problem ve sıkıntıda cabası. Sana tavsiyem evkur - teknosa - bimeks gibi yerlerden alışveriş yapma özellikle bilgisayar alma. Ben aldım sorun yaşadım bir başkasıda yaşasın istemem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Capiton_

Vakti zamanında bir casper pc almıştık. Senet yapmışlardı ama en son senedi 1 hafta öncesinden yazmışlar ödemeleri öyle oluyormuş ama bu konuda bizi uyarmadılar. Faiziyle beraber ödemek zorunda kalmıştık. Ancak bilgisayarla yaşadığım bir yığın problem ve sıkıntıda cabası. Sana tavsiyem evkur - teknosa - bimeks gibi yerlerden alışveriş yapma özellikle bilgisayar alma. Ben aldım sorun yaşadım bir başkasıda yaşasın istemem...

Alıntıları Göster
    uğraşmayın böyle şeylerle alın kredi kartı istediğiniz yerden istediğinizi alın. Borcun son günüde bankata müracaad edip kapattırın. Sırf kredi kartı istemiyorlar diye 500 tl lik mala 1000 tl verilmez ki. Kredi kartı almak çok zor birşey sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

uğraşmayın böyle şeylerle alın kredi kartı istediğiniz yerden istediğinizi alın. Borcun son günüde bankata müracaad edip kapattırın. Sırf kredi kartı istemiyorlar diye 500 tl lik mala 1000 tl verilmez ki. Kredi kartı almak çok zor birşey sanki.

Alıntıları Göster
    Ödeme gününü 1 gün bile geçersen faiz uyguluyolar bi kere aldım ürün bidaha mı tövbe aman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.