Şimdi Ara

BABAMIN KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamın akciğer kanseri olduğunu, ameliyat şansının olmadığını, hastalığının 4. evrede bulunduğunu öğrendim. Onun haberi yok, söyleyemiyorum. Bilmeye hakkı var diyenler çok oldu. Söyleyemem, söyleyemiyorum. Varsın ciğerlerinde leke olduğu için tedavi olacağını bilsin hep.....Sonucu doktorundan alıp eve dönerken pasta aldım. Kutlama havası olsun diye.. "babacım temiz çıktı hiçbirşeyin yok" dedim.. Keşke gerçekten böyle olsaydı babacım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annabell_lee -- 18 Haziran 2008; 19:13:30 >

• Çok kötü bir durum geçmiş olsun belli etmemeye çalış.
  • Gerçekten üzüldüm Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 18 Haziran 2008; 19:13:15 >
  • Allah kolaylık versin...
  • çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah.
  • Gerçekten ben de çok üzüldüm. Senle aynı kaderi paylaştık sanırım. Bana babamın kanser olduğunu öğrenmek ölmesinden daha da acılı gelmişti. Çünkü tedavisi yoktu(pankreas)
  • Cidden üzüldüm..Allah Şifa versin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amin..
  • Gerçekten çok zor bir durum kardeşim allah sabır versin çevremdekilere sigara içmeyin dediğimde sanki küfür ediyorum gibi bakıyorlar.
  • Allah kolaylık versin
  • Allah sabır versin :(
    Sigara kullanıyormuydu?
  • Çok üzüldüm..Allah Şifa versin
  • evet malesef sigara kullanıyordu..
  • ahh ahh allah en uzun ömürleri babana verir inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: annabell_lee

Babamın akciğer kanseri olduğunu, ameliyat şansının olmadığını, hastalığının 4. evrede bulunduğunu öğrendim. Onun haberi yok, söyleyemiyorum. Bilmeye hakkı var diyenler çok oldu. Söyleyemem, söyleyemiyorum. Varsın ciğerlerinde leke olduğu için tedavi olacağını bilsin hep.....Sonucu doktorundan alıp eve dönerken pasta aldım. Kutlama havası olsun diye.. "babacım temiz çıktı hiçbirşeyin yok" dedim.. Keşke gerçekten böyle olsaydı babacım..

Allah sabir ve sifa versin. Her nasil davraniyorsaniz yine öyle davranin. Belli etmeyeyim derken süphe cekmeyin, bu hic bir sey degilse saygisizlik olur. Tekrar gecmis olsun.
  • kesinlikle söyleme hasta olduğunu, ama eğer anladıysa tabi saklama da. yoksa hayatını yaşayamaz.
  • ALLAH şifa versin kardeş..
  • Sonucu ölüm mü oluyor ?

Allah şifa versin bu arada
  • Geçmiş olsun
    Allah acil şifalar versin.
  • bizimkide son evrede,karaciger kanseri,ve artık karnı şişmeye başladı,doktor artık bir şey yapamayız kemoterapide veremeyiz dedi,siroza çevirmiş,bir kaç günü var dedi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.