Şimdi Ara

Babamın aracını çizen adamı buldum ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gün önce bizim sokakta çalışma olduğu için 2 sokak arkada otopark gibi bir yere aracı park ettim(araç 2014 superb) öbür gün arabanın yanına geldiğimde silecekler kaldırılmış söför kapısının da 3 tane derin çizik olduğunu fark ettim.Araci alalı 4-5 ay anca oldu çok üzüldüm çok sinirlendim.Sonra market tanıdık olduğu için rica ettim güvenlik kamerasından baktik bitane adam anahtarla çizmiş adamın yüzü falan belli resmini çektim.2 günden beri takip ediyorum aynı adam arabasını oraya park ediyo c180 i var.Ulan komsuyuz surda 1 günlük park ettik diye araba çizilir mi ? Şimdi ne yapmayalım onun yaptığı gibi arabasını çizmek istemiyorum ama aklıma başka bir şeyde gelmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 4 Mart 2018; 22:28:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onun 3 çiziği attığı yerin aynısına 3 tane çizik at

ayrıca ön kaputu komple çiz. arabayı boyatmak zorunda kalsın satarkende önden kazalı muamelesi görüp zarar etsin

maalesef orman kanununu uygulamaya çalışan bir tek hücreli yukarıda yazdıklarımı kendi aracına yapılmasını hak ediyor.
  • polise görüntüyle şikayet ederim

Fakat otopark gibi bir yer derken nasıl bir yer onu anlamadım

• Sileceğine kağıda yazı yazıp koy

Kim olduğunu biliyorum o kapıyı çizmeyecektin diye

O arabayı satana kadar bir daha rahat uyku uyuyamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreelci -- 4 Mart 2018; 22:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

onun 3 çiziği attığı yerin aynısına 3 tane çizik at

ayrıca ön kaputu komple çiz. arabayı boyatmak zorunda kalsın satarkende önden kazalı muamelesi görüp zarar etsin

maalesef orman kanununu uygulamaya çalışan bir tek hücreli yukarıda yazdıklarımı kendi aracına yapılmasını hak ediyor.

Hocam bende düşündüm ama ben babamla aynı şehirde değilim başka bir yerde memurum babamda malum 60 yaşında ben gidince babamla uğraşır diye korkuyorum bizimkilerin ayninda olsam aynısını yapicam da

• O adam oyle bir sey yaptiysa aracina degil adama

• quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

polise görüntüyle şikayet ederim

Fakat otopark gibi bir yer derken nasıl bir yer onu anlamadım

Hocam evin önünde plakalı falan bir yer değil 4-5 arabalık bir yer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dava açın

• Acaba arabasının giriş çıkışını engellediğin için mi bunu yaptı yoksa kendi yerine park ettiğin için mi? Park ettiğin yer girişi açık bariyeri olmayan ama apartmana ait olduğu belli özel alan mı?
    yoksa kaldırım kenarı yol üzeri falan mı? Her halükarda yaptığı yanlış. Apartmana ait olan ve park yapılmaz tabelası olduğu halde otoparkımıza yabancılar sıklıkla park ediyorlar ama hiçbirisinin arabasını gidip çizmiyoruz. Karşılık verirseniz ondan bir farkınız kalmaz. Yüz yüze konuşup hasarı ödemesini talep edebilirsiniz diyeceğim ama anlayışlı biri olsa zaten bu hareketi yapmaz.
  • Delil olduğu için Mala zarar vermekten şikayetçi olup dava açın. Adam sizi bulup şikayeti geri çekmeniz için para teklifinde bulunur. Sicili temiz ise kimse siciline işleyecek bir olumsuzluk istemez. Yapacağı teklif ile orta yolu bulmaya çalışın.
  • Dava açın. 10 sene sürsün, sürünsün. Her tebligat geldiğinde karısı zaten beynini yedirtir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Delil olduğu için Mala zarar vermekten şikayetçi olup dava açın. Adam sizi bulup şikayeti geri çekmeniz için para teklifinde bulunur. Sicili temiz ise kimse siciline işleyecek bir olumsuzluk istemez. Yapacağı teklif ile orta yolu bulmaya çalışın.

Teşekkür ederim bu yol benim için doğru yarın ilk isim olucak araç babamın üzerine babamın açması lazım sanırım davayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Sizde o adamın arabasını derinlemesine çizin sonra üstüne kimyasal madde dökün sonra yan aynalarını ve sileceklerini koparıverin sonra lastiklerini patlatın ve en son olarak elinizdeki görüntülerle polise şikayetçi olun emin olun aklı başına gelecektir

Çok film izliyorsun
    Ekleme: görüntü varsa şikayette bulunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 4 Mart 2018; 23:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

quote:

Delil olduğu için Mala zarar vermekten şikayetçi olup dava açın. Adam sizi bulup şikayeti geri çekmeniz için para teklifinde bulunur. Sicili temiz ise kimse siciline işleyecek bir olumsuzluk istemez. Yapacağı teklif ile orta yolu bulmaya çalışın.

Teşekkür ederim bu yol benim için doğru yarın ilk isim olucak araç babamın üzerine babamın açması lazım sanırım davayı

Mahkemeye başvurmadan önce görüntülerle karakola gidip tutanak tutturun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Sizde o adamın arabasını derinlemesine çizin sonra üstüne kimyasal madde dökün sonra yan aynalarını ve sileceklerini koparıverin sonra lastiklerini patlatın ve en son olarak elinizdeki görüntülerle polise şikayetçi olun emin olun aklı başına gelecektir

Çok film izliyorsun
    Ekleme: görüntü varsa şikayette bulunun.

Vayy hocam nasılsınız iyisinizdir insallah sizi bayadır görmüyordum forumda . En son forumu bıraktığınızı sandım.

Forumda en çok özlediğim kişi sizsiniz hocam

Forumun siz gibi üyelere ihtiyacı var

Bu aralar fazla film izlediğim doğrudur

• quote:

+1

Günlük hayatına devam ederken kendisine dava açıldığını görüp beyninden vurulmuşa dönmesi yeter onun. Açık delil de mevcut. Siz de aracın çiziklerinin olduğu yeri, bakkalı ve kamerasını içeren bir video çekin 2. delil olarak kalsın kayıtta.
  • Elinde 1 delil varsa sakin aptallik yapma. Al kamera kaydini git sikayetci ol sonra yalvarsin

• Dava aç. Dava sonuclanmazsa sende aynisini yap sonucda onda ise yaramayan adalet sende de yaramaz buyuk ihtimal

• Adam belli ki yaramaz bir tip aynisini yapmak ta tatmin etmezdi beni daha çok cani acimali

• kanıt varsa neden kafanı yoruyorsunki. mahkeme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.